reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
PYSIA-wiem,wiem dzis czwartek wiec brykasz do swojego na 4 dni:tak::-Da do tego bedziesz autkiem smigac-masz piekny dzien na takie wojarze,wiec przyjemnosci:laugh2:a widze,ze dobrze Ci idzie odarniecie 2 maluchow:happy:dobra organizacja czasu i wszystko da sie zrobic;-):-)

reklama
MAMA99-nie,na wiosenna garderobe nie jest za wczesnie;-)-wszystkie chwyty dozwolone,zeby tylko wione przywolac:tak:chodzilo mi,zeby poczekac z robienie testu bo raczej jeszcze nie wyjdzie a po co masz sie smucic i czekac na @,lepiej zrobic test jak najblizej @ to wtedy jest wiarygodny-dlatego czekamy cierpliwie:laugh2:choc wiem,ze to nie jest proste tak czekac:rofl2: Dziewczyny u mnie wyszlo slonko-po mgle nie ma sladu!!!! :)

a co ja dziś na zielono może wiosnę uda mi się przywołać .:-):-):-) , a co do testu zgodzę się z tobą , ja i tak mam tyle zajęć że nawet nie obejrzę sie ajk zleciten czas.
wczoraj to aż wstyd się przyznać padłam jak mucha ze zmęczenia , o 21 szej , już spałam jak zabita . wszyscy dziś sie ze mnie śmiali że śpię za dwóch .

Mama05,dokladnie. to juz mam zadatki na bycie mama. A to sloneczko mogloby wyjsc zzs chmurek, narazie go widac ale cos niepewnie wychodzi hehe. Moglaby juz byc ta wiosna. Ja z utesknieniem czekam na listonosza z moimi ciuszkami z allegro, a go cos nie widac. Wiem, ze paczka zza granicy idzie ale i tak juz sie doczekac nie moge.
W nocy usnac nie moglam i myslalam o dzisiejszej jezdzie. Wciaz nie moge sie nacieszyc hi hi.

JOSEPHINE-myslalam ,ze Ty juz na uczelni???co tam dzis w planie??elektyrcy jeszcze dzialaja czy masz juz cisze...

czesc dziewczyny
nadrabiam was powoli :) ja mam zajecia tylko w piatki, ale w ten i nastepny nie mam. przyjdzie nowa niania ze- koleaznka z uczelni ktora mi czasem pilnowala poldusia wieczorem - zeby leo sie do niej przyzwyczajal

moj F; wczoraj wrocil o 10, jaka radocha!!!! mimo tych wszystkich porblemow
no witalismy sie witalismy :) z winkiem w lozku a pozniej rozmowy na 1 w nocy :)
a dzis rano na rogu lozka czekal na mnie prezent :) Flakonik Eau vitaminee Biotherma :)))))

jeszzce tylko niech sie elektrycy zmyja, posprzatam i wkoncu wroi porzadek
najgorsze ze nie moge gotowac i od rana nie mam kawy ;(
bardzo ale to bardzo doczuwam brak kawy .... chyba zejde na dol i kupie w kubku
F. przyjezdza o 12 w przerwe oboadowa zobaczyc nas no i poldusia zwlaszcza bo go nie widzial od niedzieli :)

a co u was, jakie plany na dzis ????

MAMA99-to dobrze ,ze masz zajecia i czas szybko leci,ani sie obejrzysz a bedzie czas testowania;-)a skoro do bolu piersi dolaczyla sennosc-no to kochana,nie chce Cie nakrecac,ale moze...:-D:tak:PYSIA-daj znac pozniej jak bylo na jezdzie,jakie wrazenia:laugh2:JOSEPHINE-ten Twoj mezula to romantyk:laugh2:fajnie,ze wleci do Was za 1,5 godzinki-synus sie ucieszy:-D:-)a ja z planow mam wlasnie rozwieszenie prania bo pralka wyprala a potem dokoncze kawke i idziemy z juniorem na spacer po kaluzach-dzieci to lubia a u nas tyyyle wody,ze zakladam Mu kalosze i niech ma radoche:laugh2:wspolczuje braku kawy:-(ale jeszcze troche i wszysko wroci do normy:tak:

czesc dziewczyny:-)
nie moge was dogonic z czytaniem. wczoraj wieczorem juz nie moglam poczytac bo M mnie wygnal z przed kompa:-(.a teraz od 6 rano juz na nogach, moja kruszynka tak wczesnie dzis wstala i nawet jej sie na spanie nie zapowiada.

Mama05, oczywiscie dam znac jak po jezdzie bede ale to moj przyjedzie po 16ej i wtedy dopiero bede jechac, wiec troche czasu zostalo
Aj, no tak....dzieci uwielbiaja wode hi hi hi.

czesc dziewczyny:-)
nie moge was dogonic z czytaniem. wczoraj wieczorem juz nie moglam poczytac bo M mnie wygnal z przed kompa:-(.a teraz od 6 rano juz na nogach, moja kruszynka tak wczesnie dzis wstala i nawet jej sie na spanie nie zapowiada.
WIOLKA-witam,czasm dzieci tak maja ze wczesniej wstaja przez kilka dni a potem znow dluzej spia.u nas dzis piekna pogoda-przynajmniej u mnie w Poznaniu,jesli u Ciebie tez slonko to moze Mala pobudzona od rana:tak:ja juz na pelnych obrotach-wstalam przed 7 ,uszykowalam Zunie i zawiozlam do przedszkola i potem to ju dzien sie rozkreca:laugh2:

wiesz co obyś miała rację , ja nie pracuję zawodowo ale niestety mam kupe roboty i to był by dobry pretekst żeby zwolnic .

cześć WIOLKA .. witam i ciebie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
WIOLKA-witam,czasm dzieci tak maja ze wczesniej wstaja przez kilka dni a potem znow dluzej spia.u nas dzis piekna pogoda-przynajmniej u mnie w Poznaniu,jesli u Ciebie tez slonko to moze Mala pobudzona od rana:tak:ja juz na pelnych obrotach-wstalam przed 7 ,uszykowalam Zunie i zawiozlam do przedszkola i potem to ju dzien sie rozkreca:laugh2:
mam nadzieje ale moja mala raczej do spioszkow nie nalezy. w nocy budzi mi sie po 5, 6 razy i dlatego moj maz mowi ze niechce wiecej dzieci ... ale na Iwusie tez musialm go 6 miesiecy namawiac... wiec teraz zaczynam mu mowic o drugiej kruszynce.
MAMA99 ja tez witam :-)

a co do pogody to u nas mgla i zimno

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry