Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
MAMA99-nie,na wiosenna garderobe nie jest za wczesnie;-)-wszystkie chwyty dozwolone,zeby tylko wione przywolacchodzilo mi,zeby poczekac z robienie testu bo raczej jeszcze nie wyjdzie a po co masz sie smucic i czekac na @,lepiej zrobic test jak najblizej @ to wtedy jest wiarygodny-dlatego czekamy cierpliwie
choc wiem,ze to nie jest proste tak czekac
Dziewczyny u mnie wyszlo slonko-po mgle nie ma sladu!!!!
![]()
JOSEPHINE-myslalam ,ze Ty juz na uczelni???co tam dzis w planie??elektyrcy jeszcze dzialaja czy masz juz cisze...

PYSIA-daj znac pozniej jak bylo na jezdzie,jakie wrazenia
JOSEPHINE-ten Twoj mezula to romantyk
fajnie,ze wleci do Was za 1,5 godzinki-synus sie ucieszy
:-)a ja z planow mam wlasnie rozwieszenie prania bo pralka wyprala a potem dokoncze kawke i idziemy z juniorem na spacer po kaluzach-dzieci to lubia a u nas tyyyle wody,ze zakladam Mu kalosze i niech ma radoche
wspolczuje braku kawy:-(ale jeszcze troche i wszysko wroci do normy
WIOLKA-witam,czasm dzieci tak maja ze wczesniej wstaja przez kilka dni a potem znow dluzej spia.u nas dzis piekna pogoda-przynajmniej u mnie w Poznaniu,jesli u Ciebie tez slonko to moze Mala pobudzona od ranaczesc dziewczyny:-)
nie moge was dogonic z czytaniem. wczoraj wieczorem juz nie moglam poczytac bo M mnie wygnal z przed kompa:-(.a teraz od 6 rano juz na nogach, moja kruszynka tak wczesnie dzis wstala i nawet jej sie na spanie nie zapowiada.
ja juz na pelnych obrotach-wstalam przed 7 ,uszykowalam Zunie i zawiozlam do przedszkola i potem to ju dzien sie rozkreca
mam nadzieje ale moja mala raczej do spioszkow nie nalezy. w nocy budzi mi sie po 5, 6 razy i dlatego moj maz mowi ze niechce wiecej dzieci ... ale na Iwusie tez musialm go 6 miesiecy namawiac... wiec teraz zaczynam mu mowic o drugiej kruszynce.WIOLKA-witam,czasm dzieci tak maja ze wczesniej wstaja przez kilka dni a potem znow dluzej spia.u nas dzis piekna pogoda-przynajmniej u mnie w Poznaniu,jesli u Ciebie tez slonko to moze Mala pobudzona od ranaja juz na pelnych obrotach-wstalam przed 7 ,uszykowalam Zunie i zawiozlam do przedszkola i potem to ju dzien sie rozkreca
![]()