reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
PYSIA-dobrze chociaz ,ze sie posmialas:tak::-Da moj pryszedl z pracy-wycalowal mnie,kupil....pol kg krowek:-Daz mi sie niedoberz zrobilo jak je zobaczylam:sorry:i mowi,ze po moim tel.z mama jak Jej tak krzyczalam do sluchawki to mama zadzwonila do Niego i mowi,zeby mnie udobr*****l i wogole bo tak krzyczalam a ona nie chciala zle:baffled::dry:...odpuscilam temat,mam dosc!!! dalej-robie mojemu jajecznice na cebulce z wedlina i rozbijam jajka a ta w 1 jajku 2 zoltka,w 2 jajku 2 zoltka-mowie mojemu co z tymi jajkami,a On do mnie,ze to moze przepowiednia:sorry:jaka przepowiednia ptyam???a On mi,ze moze blizniaki beda po tym leczeniu hormonalnych:szok::szok::shocked2: brak slow...

reklama
Hejka
Jestem na chwilę bo za 20 minut idę po synka do przedszkola:)
I znowu tyle naprodukowałyście że teraz tego na pewno nie prześledzę :sorry:
U mnie 34 dzień cyklu i nadal nic,@ nie ma,może rozregulowany cykl robi mnie w balona...:confused:

Buziaczki Dziewczyny! :-)

Ja też czekam teraz na @, powinna była przyjść wczoraj :tak: Ale nie mam na razie ani żadnych objawów na ciążę, ani na @ ;-) Poczekam jeszcze trochę, tak najlepiej z 2 tyg, bo ostatnim razem @ spóźniła mi się 10 dni :sorry: No ale ja ogólnie mam długie cykle, 34- dniowe... :confused2:

SERGEEVNA-witam Cie;-)pokazuj sie u nas czesciej:tak:nie wiem za bardzo czego Ci zyczyc bo wiem,ze bardzo pragniesz baby,ale Twoj chce poczekac "na lepszy czas" ,ale z drugie strony pisalas wczesniej,ze jak raz mieliscie falszywy alarm to sie cieszyl i glaskal Cie po brzusiu:laugh2:tak wiec co ma byc to bedzie,z przewaga,zeby byla fasolka:tak::-D:laugh2:sciskam

Buziaczki Dziewczyny! :-)

Ja też czekam teraz na @, powinna była przyjść wczoraj :tak: Ale nie mam na razie ani żadnych objawów na ciążę, ani na @ ;-) Poczekam jeszcze trochę, tak najlepiej z 2 tyg, bo ostatnim razem @ spóźniła mi się 10 dni :sorry: No ale ja ogólnie mam długie cykle, 34- dniowe... :confused2:

To życzę Ci aby było po Twojej myśli na fasolkę jeśli tego pragniesz:)

Ja z reguły mam bardzo regularne cykle tylko ostatni spóźniał mi się parę dni może 2 lub 3...Ja raczej stawiam na rozregulowany cykl który się ze mną bawi :confused2:

czesc
co u was? agnieszka: po raz koeljny PLIIISSSS ZROB TEST :) hihiihih
u mnie lepiej nie pytajcie: wrocilam od profki, a tam w domu syf, wszedzie kable, halas, maly odgrodzony od kuchni kojcem, wozkiem, krzeslem do jedzenia i koszem na pranie, bo mial chhec isc do gniazdek zagladac i za kabelki ciagnac. maz juz wylecial z helsinek i bedzie tu ok.22 kucnie nie mam, ryzyko ze wody cieplej braknie...; no nic ok.21 zejde na dol po sushi i musi styknac na kolacje powitalna :) padam... noemalnie szok...

AGNIESZKA-a normalnie to jakie masz cykle-28 dniowe???zrobilas zamieszanie na watku i teraz wszystkie mysla co tam u Ciebie bedzie,a Ty sobie spokojnie czekasz:-D:laugh2:JOSEPHINE-biadna juz nerwowo nie moze wytrzymac a Ty tak Ja meczysz:-)mysle,ze masz na tyle duze opoznienie,ze czy jestes czy nie to test wyjdzie i bedzie wiarygodny.no,ale to Twoja decyzja:happy:ja mam kupione testy i jak zaczniemy starania to kilka dni po zatrzymaniu @ bede testowac bo czasem tak jest ,ze zrobisz test-emocje opadna i nagle na drugi dzien jest @ a jak my mamy wkrotce dzialac to nie ma czasu na falszywe:-D alarmy i przesuniecia w cyklu:rofl2:

witam wszystkie starajace sie Panie:-)
moge sie do was przylaczyc?
WIOLKA-witaj ,zapraszamy,rozgosc sie i napisz pare slow o sobie,ile masz lat,od kiedy zaczynacie sie starac...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć Wszystkim:-) Mama05 ale by były heca jakby były bliźniaki. A dwa żółtka się czasem zdarzają ale dwa ma raz to szok więc może przepowiednia:-D:-D:-D Widzę że coraz więcej jest nas czekających na @ ale nie martwcie się przyjdzie prędzej czy później:-D:-D a tak na poważnie to za pięknie by było żeby każdej się udało w tym samym czasie:-D:-D:-D
Ja na razie bawię się z Emi i próbuje nie dać jej spać jeszcze bo dopiero 7 u nas ale widzę że za niedługo padnie mi.... i będę musiała dać jej jeść i lulu;-)
Wiolka witaj:)

reklama
AGUS KULA-hejka,ja nawet nie biore pod uwage blizniakow:sorry:bo gdyby tak to odrazu trzebaby minibusa kupic-nie,nie to nie byloby smieszne jak juz mamy dwojke.pytalam sie o to ginek.mowi,ze nie ma szans na blizniaki-takze wierze Mu:tak:a jak Tobie minal dzien??ja mialam dzis do bani,mam nadzieje,ze jutro bedzie lepiej:happy:nasza Zuza juz chrapie od pol godziny(u nas jest 20.10)a syn konczy kapanie ,kakao,mycie zebow i spanie:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry