mama05
prrrryy szaaaalona :))
PYSIA-dobrze chociaz ,ze sie posmialas
a moj pryszedl z pracy-wycalowal mnie,kupil....pol kg krowek
az mi sie niedoberz zrobilo jak je zobaczylam
i mowi,ze po moim tel.z mama jak Jej tak krzyczalam do sluchawki to mama zadzwonila do Niego i mowi,zeby mnie udobr*****l i wogole bo tak krzyczalam a ona nie chciala zle
...odpuscilam temat,mam dosc!!! dalej-robie mojemu jajecznice na cebulce z wedlina i rozbijam jajka a ta w 1 jajku 2 zoltka,w 2 jajku 2 zoltka-mowie mojemu co z tymi jajkami,a On do mnie,ze to moze przepowiednia
jaka przepowiednia ptyam???a On mi,ze moze blizniaki beda po tym leczeniu hormonalnych

brak slow...

a moj pryszedl z pracy-wycalowal mnie,kupil....pol kg krowek
az mi sie niedoberz zrobilo jak je zobaczylam
i mowi,ze po moim tel.z mama jak Jej tak krzyczalam do sluchawki to mama zadzwonila do Niego i mowi,zeby mnie udobr*****l i wogole bo tak krzyczalam a ona nie chciala zle
...odpuscilam temat,mam dosc!!! dalej-robie mojemu jajecznice na cebulce z wedlina i rozbijam jajka a ta w 1 jajku 2 zoltka,w 2 jajku 2 zoltka-mowie mojemu co z tymi jajkami,a On do mnie,ze to moze przepowiednia
jaka przepowiednia ptyam???a On mi,ze moze blizniaki beda po tym leczeniu hormonalnych

brak slow...

tak wiec co ma byc to bedzie,z przewaga,zeby byla fasolka
ja mam kupione testy i jak zaczniemy starania to kilka dni po zatrzymaniu @ bede testowac bo czasem tak jest ,ze zrobisz test-emocje opadna i nagle na drugi dzien jest @ a jak my mamy wkrotce dzialac to nie ma czasu na falszywe