reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
lovely-witaj w klubie ZLY DZIEN:crazy: pysia-moja mama ma czasem takie zagrania a najgorzej,ze musi zawsze byc na jej-bo ona sobie zaplanowala...a to,ze my tyle czasu wczesniej dogadalismy sie z bratem to ja nie interesuje:wściekła/y::wściekła/y:nawet jeszcze nie dzwonilam do T.bo sie porycze,dzwonilam jedynie do siostry,zeby sie wyplakac:sorry:tez mam nadzieje,ze juz nic mnie dzis nie spotka bo nie recze za siebie...a jak odbiore Zuze z przedszkola to kupie sobie pol kg krowek i zjem az mnie zemdli:eek:

reklama
Mama, Maryla oby to był dobry strzał:-D
Pysia a kiedy Ty bierzesz ślub??

dziewczynki uciekam robić gołąbki. Miłego dzionka

mama05, nie rób mi smaka, bo czasem lubię tak najeść się słodkiego az mi niedobrze :-D Eh, te mamy i ich złośliwość. Byłaby na tyle wyrozumiała, żeby tego brata wysłać do Ciebie, a nie że on jest nagle jej potrzebny :szok: Pewnie brat też "ucieszony" z tego powodu. Oj, też bym się wściekła jakbym coś zaplanowała, a tu taki numer :szok:
ewcia, my ślub za 4 miesiące, a Wy kiedy? Bo te tygodnie w suwaczku Twoim to nie chce mi się przeliczać na miesiące :zawstydzona/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
pysia-dokladnie-brat "szczesliwy"z tego powodu ,ze hej,ale coz ma zrobic...:confused2: a Wy kobietki- pysia,ewcia i lovely i jeszcze asiuasiu-szykujcie sie do slubu,zalatwiajcie wszystko pozytywnie a potem poprosimy o fotki:tak:pysia-ewcia ma slub z tego co pamietem 24 lipca;-)

mama05, a to ja mam wcześniej niż ewcia weselicho :-D
A to się nas uzbierało troszkę do ślubu, a po ślubie staranka. Razem raźniej :-D
Muszę chyba zapalić w centralnym zaraz, bo troszkę się zimno robi. Jak świeciło słońce to ciepełko w domu, a teraz już niezbyt, a z dziećmi siedzę to pasuje, zebyśmy nie pomarzli :tak:
Malutka śpi już ponad godzinę co mnie bardzo cieszy, później jak wstanie to dostanie ode mnie zupkę. Tylko coś mój bratanek nie chce jeść. :-( Jakoś mu brak apetytu ale nie ma się co martwić - jak mu dupsko zgłodnieje to przyjdzie sam po jedzonko :-D
Ja już mam wszystko niemalże załatwione do ślubu. Jeszcze ksiądz i poradnia z takich spraw. A i mam kupić butki i welon, a resztę już mam, więc bliżej jak dalej :]
Placki tez już załatwione, kosmetyczka i fryzjerka zaklepane a no i jeszcze kwiaciarnia ale to bliżej ślubu wiadomo

jetsem dziewcezyny ale na chwile!
nadrobilam was ale nie zdaze odpisac, wiec wyroznie tylko nasza zafosolkowana byla staraczke!!!! gratulacje!!! powtorz beta na wszelki wypadek zeby miec spokoj w glowie i 200% pewnosci!!!

ps. agnieszka.kk : wez zrob test co ??? pliiissss... bo ja sie tylko tym stresuje... pewnie bardziej niz ty i to bardzo niezdrowe jest :)

dziewczyny nie mam czasu zagladac, dzis+ jutro szaleje u nas elektryk, bajezr, maly wychodzi z siebie. za pol godizny jade na spotkanie z profka od pracy magisterskiej... eee...
zyc nie umierac :)
milego popoludnia wszystkim, papapapapapappapa

JOSEPHINE-papapapapapa,ale zagladaj do nas wieczorkiem jak juz panowie pojda i Loe bedzie spal:tak: PYSIA-to faktycznie juz prawie wszystko masz zalatwione.Domis spi prawie godzine a jeszcze bedzie spal 2 ;-)takze ja sie na troche odmelduje-legne sie z herbatka na kanapie i obejrze jakis film o zwierzakach na Nationale G.wlece jak odbiore Zuze po 16. papaski

A mi sie mala obudzila prawie godzinke temu, nakarmilam i siedzi i sie ladnie bawi, a ja mam czas dla siebie. juz nie moge sie doczekac kiedy ja bede miec takiego Skarba.
A i piję drugą kawę i nic nie pomaga. Żyję, a czuję się jak nieżywa heh

Melduje się ponownie ;-)

Pysia tak jak Mama pisała 24 lipca mamy ślub:tak:

Gołąbeczki się gotują:tak: a ja siadłam na chwilkę do kompka, oj jak ja nie lubię parzyć kapusty:no:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry