reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama05 nie stresuj sie tak... gleboki wdech:-)najwazniejsze ze Dominikowi nic sie nie stalo.
STO LAT STO LAT DLA SOLENIZANTKI
a ja ma taz dzis nerwa.. mala marudzi bo robi kupe a na dodatek jest zmeczona juz ale na zlosc mamusi niechce isc spac... opindolilam meza przez telefon ze wszystko na mojej glowie, sprzatanie, gotowanie, mala a on marudzi jak przyjdzie z pracy i mala nie daje mu tvn turbo ogladac.... chyba go troche zatkalo bo powiedzial ze jak wroci do domu to on bedzie sprzatal i ze mam zrobic sobie wolny dzien.

reklama
Wiolka jak ja ostatnio chcialam wkleic zdjecia to wkleilo mi kolo suwaczka czyli tak jak chcesz. I po prostu bylam w edytuj sygnature tam mialam suwaczek wklejony, a przed nim wkleilam zdjecie z kompa i wyszedl suwaczek Ze zdjeciem
A ja znow po przejadzce autem. Coraz bardziej mnie to kreci i coraz lepiej mi idzie, wiec nic tylko sie cieszyc
mama05 aj to ciekawie z tym Dominikiem. eh, dzieci :)

MAMA99-to Ty masz tak rocznica slubu jak Marylka a ja mam 23 sierpnia i Bibinka tez tk jak ja:tak::-Dno to coraz wieksze jajka:rofl2:
Jeszcze większe jajka:rofl2: bo ja mam rocznicę ślubu 24 sierpnia!!
Co do tego jak dlugo w Oslo zostaniemy to nie wiemy ale raczej planujemy powrót do domciu.
Mama05 - z dzieciakami tak już jest - zawsze krok przed nami. Ja czuję że ta nauka jazdy na nartach to trochę potrwa:no: dobrze że tu cały czas pada śnieg i zima na całego;-) to może zdążymy w tym sezonie!

Nika, nic sie nie martw z ta nauka jazdy. Im jest sie mlodszym tym szybciej sie chlonie nowa wiedzw i umiejetnosci, wiec mysle, ze tak tez bedzie w przypadku corci....:)
ale swoja droga to musi uroczo wygladac taka 3latka na nartach

mama05 nie stresuj sie tak... gleboki wdech:-)najwazniejsze ze Dominikowi nic sie nie stalo.
a ja ma taz dzis nerwa.. mala marudzi bo robi kupe a na dodatek jest zmeczona juz ale na zlosc mamusi niechce isc spac... opindolilam meza przez telefon ze wszystko na mojej glowie, sprzatanie, gotowanie, mala a on marudzi jak przyjdzie z pracy i mala nie daje mu tvn turbo ogladac.... chyba go troche zatkalo bo powiedzial ze jak wroci do domu to on bedzie sprzatal i ze mam zrobic sobie wolny dzien.

Jeszcze większe jajka:rofl2: bo ja mam rocznicę ślubu 24 sierpnia!!
Co do tego jak dlugo w Oslo zostaniemy to nie wiemy ale raczej planujemy powrót do domciu.
Mama05 - z dzieciakami tak już jest - zawsze krok przed nami. Ja czuję że ta nauka jazdy na nartach to trochę potrwa:no: dobrze że tu cały czas pada śnieg i zima na całego;-) to może zdążymy w tym sezonie!

no to moje drogie wygląda na to że sierpniowe rocznice zeszły się do kupy i teraz będą się rozmnażać , czegi sobie i wam życzę

no widze że naprawde musiałaś byc zła że męzulek się tak zaoferował, i dobrze zrób sobie wolne i powiedz że jutro oglądasz tvn syle :):):) i tylko karmisz - dobra nie buntuje bo jeszcze jakaś awantura z tego wyjdzie :-D a tego nie chcemy :no:

Wiolka jak ja ostatnio chcialam wkleic zdjecia to wkleilo mi kolo suwaczka czyli tak jak chcesz. I po prostu bylam w edytuj sygnature tam mialam suwaczek wklejony, a przed nim wkleilam zdjecie z kompa i wyszedl suwaczek Ze zdjeciem
A ja znow po przejadzce autem. Coraz bardziej mnie to kreci i coraz lepiej mi idzie, wiec nic tylko sie cieszyc
mama05 aj to ciekawie z tym Dominikiem. eh, dzieci :)
ty to chyba drugi kubica będziesz co ??

a ja zła jak osa jestem na mojego i wogule niech sie do mnie nie odzywa:angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::angry::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::wściekła/y: masakra a zaczeło się od pierdoły moja mama pyta po co cukier puder a on głupio odpowiedział co nie wiesz do czego cukier puder służy - on czasem takie ma wredne i głupie odzywki (jak teściu nienawidze tego !!!!!!!!!!!!!) i mama sie wkurzyła ten dumny poszedł na góre a ja sie wściekam że oni sie foszą mama powiedziała że ją wkurzył i ma go w dup.. a ona też raczej uparta (baran) a mąż byk i siedzą dwa uparte osły on potem prubował sie podlizać ale ta ma focha na całego a ja sie wkórwi.. masakra, zamówiłam przez neta nawilżacz i odkurzacz bo u nas w sklepie to 2 razy tyle by trzebba było zapłacić :(:(
a K poszedł jeszcze teraz do braciszka i mówi że musi sie chyba schlać i zasnąć gdzieś na drzewie ja mu powiedziałam ze ma robić co chce ale do domu ma wrócic bo inaczej ma w******* i nawet nie poczekał asz umyje gary tylko poszedł i nie wiem o której zamierza wrócić a ja musze jeszcze uprasować sterte prania jestem wściekła jak osa i bez kija nie podchodź :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

witam poobiednio!
agus kula WSZYSTKIEGO NAJ NAJ:-)
nika witam :tak::-),ale śmiesznie z tymi rocznicami ślubu wyszło:tak:
marylka jak tam interesik się kręci???
agnieszka szkoda ,że jedna krecha:-(,ale faktycznie coś ten Twój organizm Cię oszukuje nieładnie...
mama05 kurtka Dominika już wyprana??wyobrażam sobie Twoją minę,tym bardziej,że @ przyszła:angry:.słodkie,te Twoje dzieciaczki na zdjęciach:tak::-).a co do daty rocznicy,to wnioskuję,że chyba nawet ten sam rok ślubu mamy 2003,tak??

marylka,to teraz przydałby Ci się ten orbitrek,aż dym by leciał pewnie:tak:.najgorzej to o takie pierdoły się kłocić,niby nic konkretnego a humor posuty na całego...pewnie obydwoje mieli gorszy dzień i tyle,szkoda,że Ty dodatkowo na tym cierpisz

reklama
już dawno nie była tak wk..wiona mówie wam mam takiego maksa jak nie wiem, kurcze kocham go ale czasami to jak debil sie zachwóje i piprzo.y egoista i mam ochcote żeby sie pakował - ale nie powiem mu tego ale takiego mam maksa niech spada i robi co che mam to gdzieś, tylko po co ja mu te rzeczy zamawiałam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry