reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
AGNIESZKA- Tom ma zawsze weekendy wolne,dzis jedynie tak wyszlo,ze musiel isc,zaraz zrobie pozna kolacje,przytule do piersi i pojdziemy spac:tak::-D:laugh2:bo dzieci nie znaja litosci i rano obudza sie pelni energii i trzeba bedzie ogarnac towarzystwo:tak:na szczescie do 8 pewnie pospimy a potem ja zejde na dol a mezulo niech jeszcze dospi.po 16.00 przyjedzie moja kumpela ze studiow z narzeczonym-takze znow mily wieczor sie jutro zapowiada.zycze pogody,zebyscie mogli z Alanem wyskoczyc "na miasto":happy:

reklama
no to faktycznie, trzymajcie kciuki za mama99 i... za mnie :zawstydzona/y: ;-)
A ja właśnie szperam w internecie w poszukiwaniu jakiś suwaczków ;-)

Agnieszka.k.k., wiem, że mieszkamy blisko siebie, nawet Cię zagadałam pierwszy raz, że jesteśmy "sąsiadkami" :-):tak:;-)
...no tak jesteśmy "sąsiadkami":-D
;-)
AGNIESZKA- Tom ma zawsze weekendy wolne,dzis jedynie tak wyszlo,ze musiel isc,zaraz zrobie pozna kolacje,przytule do piersi i pojdziemy spac:tak::-D:laugh2:bo dzieci nie znaja litosci i rano obudza sie pelni energii i trzeba bedzie ogarnac towarzystwo:tak:na szczescie do 8 pewnie pospimy a potem ja zejde na dol a mezulo niech jeszcze dospi.po 16.00 przyjedzie moja kumpela ze studiow z narzeczonym-takze znow mily wieczor sie jutro zapowiada.zycze pogody,zebyscie mogli z Alanem wyskoczyc "na miasto":happy:

rozumiem
my też pewnie do 8 gdzieś pośpimy,rano muszę wstać trochę jedzonka przygotować:)
Ja nie lubię sama z dzieckiem w domu siedzieć,wolę jak mąz też jest :sorry:

SERGEEVNA-trzymam mocno!!!!:tak:

No mi ten weekend tak uciekl jakos-cala sobote sama z dziecmi,jutro Tom bedzie odsypial wiec tez bedzie inaczej niz zawsze i za chwile znow poniedzialek i dopiero po 17 wroci-no,ale dobrze ze ma prace tu na miejscu i dajemy rade:tak::-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mama dobrze że mąż pracuje na miejscu :tak:

no nic kochane Ja wam opuszczam,idę pod prysznic a potem przytulić się do męża ;-)
Dobranoc!

a mnie naszło na nocne jedzenie ;) dobrze, że się śledzik w lodówce znalazł... i ser żółty... i biały z cebulką też ') haha :D

SERGEEVNA-no to wcinaj...;-)trzymam kciuki. AGA-dobranoc. ja tez mykam-moj chlopczyk wlasnie wrocil:tak:buziak w czulko-papa:rofl2:

a mnie naszło na nocne jedzenie ;) dobrze, że się śledzik w lodówce znalazł... i ser żółty... i biały z cebulką też ') haha :D
...to fasolina murowana będzie :tak:
smacznego ;-)
SERGEEVNA-no to wcinaj...;-)trzymam kciuki. AGA-dobranoc. ja tez mykam-moj chlopczyk wlasnie wrocil:tak:buziak w czulko-papa:rofl2:

...już uciekam bo odejść od laptopa nie mogę :-D
DOBRANOC WSZYSTKIM!

reklama
cześć wszystkim doznałam szoku jak zalogowałam sie na forum ,,,:szok::szok: takie nowości , muszę teraz trochę posiedzieć aż złapię o co chodzi , jak znaleść post mó ostatni przeczytany , jak nadrobić ... ratunku ,,,:szok:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry