reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam was kochaniutkie:)
Ja również zrobiłam wielkie oczy jak weszłam na bb,normalnie muszę nauczyć się poruszać tera po bb tzn.umiem ale nie tak szybko na na poprzednim hehe
No tak i mam już problem gdzie są nasze śmieszne buźki?
I o co chodzi z tym "dziękuję" pod naszymi avatarkami?

reklama
cześć kobitki:-)
ja również szok przeżyłam,w poprzednim "wcieleniu" BB wydawał się taki przejrzysty,a teraz można się zamotać.pewnie dlatego,że się już przyzwyczaiłyśmy do starego:tak:.mam nadzieję,że szybko oblatamy się w tym nowym:tak::-)
a ja mam po dzisiejszej nocy guza:-D,Ala ok 3 wołała siku i chciałam się obrócić na drugi bok,żeby zejść z łóżka,tylko tego łóżka mi zabrakło he he:-D.runęłam jak długa i jeszcze głową w kant komody uderzyłam.myślałam,że mój padnie ze śmiechu:laugh2:

zmykam do sklepu,wpadnę później;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej!! Co oni z forum porobili? Szok!! :P

A ja mimo, że zaklepałam wszystko co najważniejsze do ślubu, to nadal nie mam weny na forum i ogólnie na siedzenie w internecie :( nie mam pojęcia czemu... po prostu nie chce mi sie! Ale ma to swoje plusy, bo zamiast siedzieć stale z nosem przy komputerze, to więcej spaceruję, sprzątam i robię jakieś pożyteczne rzeczy ;)
Całuję Was gorąco :*

AGNIESZKA- dzieki,bede probowala z tymi zdjeciami ,JOSEPHINE-bardzo prosze:-DAga-dobrze,ze odkladacie na wlasne M,ale czasem trzeba troszka wydac na siebie-milo jak tak maz pomyli i kupi zone,od razu lepiej na sercu-a wiadomo,ze raz nie zawsze,dwa razy a nie wciaz wiec ciesz sie prezentem i moze ubiez sie tylko w to co dostalas i jak obejrzycie film to....:rofl2:a ja ostatnio dostalam od mojego pierscionek z szafirem a po bokach 2 brylanciki a caly z bialego zlota jakos bardziej lubie biale:tak:

czesc wszystkim!
mama!!! kolejne podobienstwo! ja taki pierscionek dostalam od meza jak mu urodzilam poldusia! tez uwielbiam biale zloto, ale zolte tez lubie
moj ma szafir i po boku drobne diamenty ktore tak jakby okalaja
w ogole to na poczatku balam sie ze szafir wyglada babciowato jak np. zoelony kamien ale wsumie nie, na bialym zlocie nie ma takiego smaego efektu

Hej kobitki witam się w niedziele
kryzys zarzegnany mąż wrócił o 20 najpierw przeprosił mnie i mówił że dziś wszystkich ochrzania i że dopiero puźniej sie skapnoł że mu odwaliło, dzis przeprosił mame i już jest ok, ale co ja nerwy wczoraj miałam to moje, winko kupiłam ale nie otworzyłam, palić ogólnie nie pale ale wczoraj kupiłam paczke i jednego cienkiego miętowego spaliłam i sie uspokoiłam, mąż był zły że paliłam i już nie będe obiecuje bo boje sie że mama05 i Agnieszka mi tyłek złoją

A to nowe forum tak średni mi się podoba tamto było lepsze - ale to tak jak pisze Agnieszka to pewnie kwestia przyzwyczajenia :)
No faktycznie Wasi mężowie zaszaleli z Tymi prezentami :) ja cześciej dostaje biżuterie od teściowej jak od męża - ale co zrobić :)

Hej kobitki witam się w niedziele
kryzys zarzegnany mąż wrócił o 20 najpierw przeprosił mnie i mówił że dziś wszystkich ochrzania i że dopiero puźniej sie skapnoł że mu odwaliło, dzis przeprosił mame i już jest ok, ale co ja nerwy wczoraj miałam to moje, winko kupiłam ale nie otworzyłam, palić ogólnie nie pale ale wczoraj kupiłam paczke i jednego cienkiego miętowego spaliłam i sie uspokoiłam, mąż był zły że paliłam i już nie będe obiecuje bo boje sie że mama05 i Agnieszka mi tyłek złoją

A to nowe forum tak średni mi się podoba tamto było lepsze - ale to tak jak pisze Agnieszka to pewnie kwestia przyzwyczajenia :)
No faktycznie Wasi mężowie zaszaleli z Tymi prezentami :) ja cześciej dostaje biżuterie od teściowej jak od męża - ale co zrobić :)

marylka ja tez na nerwa biore czasem cienkiego mietowego :)

wkurza mnie ta nowa szata graficzna... nie moge sie odnalezc... czlowiek tylko energie traci...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam was kochaniutkie:)
Ja również zrobiłam wielkie oczy jak weszłam na bb,normalnie muszę nauczyć się poruszać tera po bb tzn.umiem ale nie tak szybko na na poprzednim hehe
No tak i mam już problem gdzie są nasze śmieszne buźki?
I o co chodzi z tym "dziękuję" pod naszymi avatarkami?
Z tym "dziękuję" chyba chodzi o to, że w momencie kiedy jakaś forumowiczka odpowie na Twoje ważne pytanie i w ten sposób Ci pomoże, to możesz Jej wtedy powiedzieć "dziękuję" klikając w ten znacznik :tak::happy: W ten sposób na forum kobietki "bardziej doinformowane" będą miały więcej punktów pod avatarkiem ;-) I będzie to oznaczało, że ich rady są pomocne, a nie "wyssane z palca"...Trochę to może się wydawać kontrowersyjne, ale nikt nie zmusza przecież do podziękowań :tak:;-) Chociaż to zawsze miło jest być docenionym :-) Dużo forów ma taką opcję :tak:

Witam Was Kobietki moje w niedzielny poranek ;-) Jakże miły i radosny, bo @ dalej nie ma... :-):-):-)

tak pamiętam josephine - no nie mogłam wczoraj wytrzymać :) ale za to szybko sie uspokoiłam ale mój Kamil tylko od rana jak wstał tylko czasem nie zacznij palić :) i dobrze tak wczoraj nawywijał że niech sie pomartwi :):):):) nie noi żartuje powiedziałam że nie będe :):):);-)

kurcze ale to nowe forum jest dla mnie mało czytelne:-( tamto było lepsze:eek:

reklama
Witam
Kiedyś już się zawitałam na ten wątek,ale później nie miałam jak pisać. Może teraz mi się uda wbić w wasze grono i częściej pisać.
Tak dla przypomnienia mam 27 lat i także spróbujemy się z mężem postarać o dziecko, ale to dopiero najwcześniej w lipcu (zachciało mi się szczepionki p/ospie wietrznej to muszę czekać )
pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję , że pozwolicie mi zostać

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry