reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Fajne takie hobby, to podróżowanie :) Do momentu, zanim się tutaj przenieśliśmy z moim TŻ mieliśmy plan, by co roku odwiedzać w wakacje inne miasto nadmorskie w Polsce :) No ale chyba nam się nie uda w tym roku... :( W "najgorszym" wypadku pojedziemy pewnie nad ocean ;)

reklama
agnieszka.kk fajną masz tą lustrzankę, ja mam sony alfa 100, można powiedzieć, że już staroć,a ma dopiero 2 lata.
Podróżowanie jest super, bo jeszcze w tylu miejscach nie byliśmy, a co do wakacji to też Polska, my nie lubimy leżeć plackiem na plaży( ja to nawet nie powinnam- I typ skóry mam podobno :D ). Dodatkowo wychodzimy z założenia, że trzeba poznać swój kraj, żeby zwiedzać inne. Kiedyś chcielibyśmy zwiedzać inne kraje, ale to w dalekiej przyszłości.

Witam! w końcu dopchałam się do komputera!!! Pewnie nie na dlugo bo Pati domaga się dalszej nauki jazdy na nartach, ale dziś to tata będzie instruktorem!!
MARGOLCIA masz rację jest tyle pięknych miejsc w Polsce i warto poznać swój kraj!

agnieszka.k.k mój G. to chyba padnie z zazdrości, jak mu powiem o tej lustrzance... Sam planuje zakup nikona... ;) Ale do tego jeszcze trochę wody upłynie... ;)

napisze jak wiekszosc Was-lo matko i corko:sorry:o co tu kaman:crazy:teraz musimy sie wszyskie nauczyc nowego forum-komu to zachcialo sie zmian:confused:witam wszystkich-stare i nowe babeczki,zagladam na chwile bo po odiedzie jestesmy,Domi spi,Tom odkurza auto,Zuza bajka a ja :szok::szok:zrobilam jak otworzylam forum.na 16.00 mamy gosci wiec albo zajrze wieczorkiem albo jutro:tak:MARYLA-ciesze sie,ze smutki poszly won i ze maz sie w pore opamietal i nie zdazylas calej paczki wypalic-nie ladnie:no:;-)MAM99 I SERGEEVNA-nadal trzymam kciuki za brak @:-D

ja też witam się poobiednio:-)Ala oczywiście mi asystuje przy kompie i gra na telefonie w kuleczkę:-D
marylka fajnie,że mąż sam sobie przemówił do rozsądku:tak::-D
witam nową staraczkę margolcia:-)
mama99 i sergeevna ale nam emocje robicie:tak:
kurcze jakoś nadal mi ta nowa szata forum nie pasuje,jakaś mało przejrzysta jest

hej BIBINKA- no ja tez jakas taka zagubiona jestem-czuje sie jakbym bylo na zupelnie nowym forum:sorry::sorry:no,nic musimy sie przyzwyczaic bo nie chce sie z Wami rozstawac:no:;-)wieczorem jak bede miala czas na chwile jak znajomi pojada to siade i poczytam o co kaman:confused2:a MAMA99 I SERGEEVNA-faktycznie dostarczaja nam emcji i az strach pomyslec co tu bedzie za kilka m-cy jak wiekszosc zacznie staranka i bedziemy testowac:laugh2::laugh2::laugh2:a pewnie i nowe osobki do nas dolacza,ktore zaciaza wiec bedzie sie dzialo:tak:Jesli chodzi o hobby-bo byl taki temat to u mnie-kosmetyka,gotowanie i kwiaty doniczkowe:-)a najwiekszm hobby sa moje dzieci choc zasem cierpliwosci brak czytaj -ladowanie syna wczoraj twarza w kaluze gliniasta:crazy:no dobra ,ale bylo ,minelo-kurtka wyschla,ja mam koncowke @ i to by bylo na tyle-wczoraj rano @ dostalam a tu zaraz bedzie po wszystkim:tak:

mama05 fajnie,że @ tak krótko trwa:tak:.pomyśl,że jutro już 1 dzień marca i niedługo do ginka idziesz:tak:.mam nadzieję,że dobre wieści Ci przekaże:-):tak:

reklama
MAMA99 I SERGEEVNA-faktycznie dostarczaja nam emcji i az strach pomyslec co tu bedzie za kilka m-cy jak wiekszosc zacznie staranka i bedziemy testowac:laugh2::laugh2::laugh2:a pewnie i nowe osobki do nas dolacza,ktore zaciaza wiec bedzie sie dzialo:tak:

No sama jestem ciekawa jak to będzie... Test już leży w domku w szufladzie, ale za Żadne skarby staram się go nie ruszać i nie kusić losu - co ma być to będzie... :tak: Na razie nie ma żadnych objawów na @, no, może poza lekkimi bólami krzyża, ale to też może być przez moją pracę :sorry: A w brzuchu jak "muliło", tak "muli" dalej... Cycuchy nie bolą, ale wyglądają jakby je ktoś napompował, a na @ zawsze bolały z tydzień przed... :tak: :laugh2: Ostatni cykl jak @ mi się spóźniła miałam w sumie 44 dniowy :szok: Więc teraz wolę poczekać te 2 tyg zanim zatestuję, bo a nuż się znowu opóźni niedobra... :sorry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry