Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
o co tu kaman
teraz musimy sie wszyskie nauczyc nowego forum-komu to zachcialo sie zmian
witam wszystkich-stare i nowe babeczki,zagladam na chwile bo po odiedzie jestesmy,Domi spi,Tom odkurza auto,Zuza bajka a ja 
zrobilam jak otworzylam forum.na 16.00 mamy gosci wiec albo zajrze wieczorkiem albo jutro
MARYLA-ciesze sie,ze smutki poszly won i ze maz sie w pore opamietal i nie zdazylas calej paczki wypalic-nie ladnie
;-)MAM99 I SERGEEVNA-nadal trzymam kciuki za brak @

no,nic musimy sie przyzwyczaic bo nie chce sie z Wami rozstawac
;-)wieczorem jak bede miala czas na chwile jak znajomi pojada to siade i poczytam o co kaman
a MAMA99 I SERGEEVNA-faktycznie dostarczaja nam emcji i az strach pomyslec co tu bedzie za kilka m-cy jak wiekszosc zacznie staranka i bedziemy testowac

a pewnie i nowe osobki do nas dolacza,ktore zaciaza wiec bedzie sie dzialo
Jesli chodzi o hobby-bo byl taki temat to u mnie-kosmetyka,gotowanie i kwiaty doniczkowe:-)a najwiekszm hobby sa moje dzieci choc zasem cierpliwosci brak czytaj -ladowanie syna wczoraj twarza w kaluze gliniasta
no dobra ,ale bylo ,minelo-kurtka wyschla,ja mam koncowke @ i to by bylo na tyle-wczoraj rano @ dostalam a tu zaraz bedzie po wszystkim
MAMA99 I SERGEEVNA-faktycznie dostarczaja nam emcji i az strach pomyslec co tu bedzie za kilka m-cy jak wiekszosc zacznie staranka i bedziemy testowaca pewnie i nowe osobki do nas dolacza,ktore zaciaza wiec bedzie sie dzialo
![]()
Na razie nie ma żadnych objawów na @, no, może poza lekkimi bólami krzyża, ale to też może być przez moją pracę
A w brzuchu jak "muliło", tak "muli" dalej... Cycuchy nie bolą, ale wyglądają jakby je ktoś napompował, a na @ zawsze bolały z tydzień przed...
Ostatni cykl jak @ mi się spóźniła miałam w sumie 44 dniowy
Więc teraz wolę poczekać te 2 tyg zanim zatestuję, bo a nuż się znowu opóźni niedobra...