reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Z tym "dziękuję" chyba chodzi o to, że w momencie kiedy jakaś forumowiczka odpowie na Twoje ważne pytanie i w ten sposób Ci pomoże, to możesz Jej wtedy powiedzieć "dziękuję" klikając w ten znacznik :tak::happy: W ten sposób na forum kobietki "bardziej doinformowane" będą miały więcej punktów pod avatarkiem ;-) I będzie to oznaczało, że ich rady są pomocne, a nie "wyssane z palca"...Trochę to może się wydawać kontrowersyjne, ale nikt nie zmusza przecież do podziękowań :tak:;-) Chociaż to zawsze miło jest być docenionym :-) Dużo forów ma taką opcję :tak:

Witam Was Kobietki moje w niedzielny poranek ;-) Jakże miły i radosny, bo @ dalej nie ma... :-):-):-)

Ależ Ty jesteś oblatana na tym forum :):):) ale to dobrze że mamy kogoś kto nam pomoże w tej przemianie :):):) powiedz a można jakoś emotikonki przeżucić do paska czy trzeba wchodzić w zaawansowaną edycje ??????
No i mam nadzieje że @ się już nie pojawi w tym roku :):):):)

reklama
Witam
Kiedyś już się zawitałam na ten wątek,ale później nie miałam jak pisać. Może teraz mi się uda wbić w wasze grono i częściej pisać.
Tak dla przypomnienia mam 27 lat i także spróbujemy się z mężem postarać o dziecko, ale to dopiero najwcześniej w lipcu (zachciało mi się szczepionki p/ospie wietrznej to muszę czekać )
pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję , że pozwolicie mi zostać

Ależ oczywiście, zostawaj z nami, Margolciu!!! :) Każdy jest tutaj mile widziany,nikogo nie wyganiamy ;)
Tak dla zapoznania, mam (prawie..) 22 lata, mieszkam w UK, nie mam dzieci i męża, ale bardzo chciałabym już zostać mamą i jestem na etapie przekonywania mojego TŻ, że tan moment jest dobry na posiadanie dzidziusia jak każdy inny ;) To tak w skrócie ;)
Witaj w wątku 2011 :)

Witam
Kiedyś już się zawitałam na ten wątek,ale później nie miałam jak pisać. Może teraz mi się uda wbić w wasze grono i częściej pisać.
Tak dla przypomnienia mam 27 lat i także spróbujemy się z mężem postarać o dziecko, ale to dopiero najwcześniej w lipcu (zachciało mi się szczepionki p/ospie wietrznej to muszę czekać )
pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję , że pozwolicie mi zostać

Na pewno uda Ci się szybko wbić w nasz rytm i zapraszamy do cześtego odwiedzania nas bo inaczej ciężko jest nas nadrobić :):);-)

Obawiam się, że nie da się przerzucić emotikonek :( Pozostaje albo zaawansowana edycja, albo nauczyć się jakie "hasła" mają poszczególne emotikonki i wpisywać je w trakcie pisania posta. Te "hasła" wyświetlą Ci się, jak wejdziesz w zaawansowaną edycję, najedziesz kursorem myszki na emotikonkę i chwilkę poczekasz :)

A no jestem trochę oblatana, bo korzystam z internetu już jakieś 14 lat (zaczełam, jak tylko wujek podpiął się pod sieć...);) No i mój luby jest informatykiem z wyuczenia... ;)

Dzięki za miłe powitanie
Postaram się zaglądać tak często jak to tylko będzie możliwe:-D
Tempo macie nieziemskie, powiedziałabym , że nawet szalone:-) ale w baaaaardzo pozywtywnym znaczeniu.
Ja na razie nie pracuję, szukam intensywnie pracy. Jakbyście potrzebowały informacji, lub pomocy z zakresu rehabilitacji to służę pomocą;-)
Tyle o mnie.
Dzisiaj jak większość przeżyłam szok na BB, kurcze tamto forum chyba było lepsze, chociaż to może faktycznie kwestia przyzwyczajenia.

Gdyby ktoś potrzebował wsparcia, mogę pomóc w zakresie dekoratorstwa wnętrz (mam ukończony kurs) i z praw i obowiązków opiekuna kolonijnego ;-)

A właśnie, bo chyba nie było jeszcze takiego tematu... Jakie macie hobby, Dziewczęta?... :-) Wiem, że posiadając już dzieciaczka/ki pewnie ciężko znaleźć czas na systematyczne oddawanie się swojemu hobby, ale chyba robicie coś dla rozrywki?...:-)

U mnie trochę jest tego... ;-) Coraz intensywniej douczam się z wizażu, od roku zajmuję się robieniem sztucznej biżuterii (kolczyki, łańcuszki, bransoletki), cały czas staram się być na bieżąco z trendami w dekoratorstwie wnętrz (posiadam też informacje techniczne, co gdzie ustawiać a co nie,miary centylowe, kolorystyka i oświetlenie wnętrz i takie tam bardziej skomplikowane...);-) A z takich mniej użytkowych, to jestem w grupie tancerzy ognia i chodzę na szczudłach:-D Grałam też przez3 lata w teatrze... :tak:

Ot, typowa humanistka :-D W razie potrzeby służę radą i pomocną dłonią :tak::happy:

Ostatnia edycja:
sergeevna widzę ,że uzdolniona w wielu kierunkach jesteś :) fajnie
pewnie się do Ciebie zgłoszę jak będę miała zamiar coś zmienić w moim skromnym wnętrzu.
Ja hobby nie mam za bardzo, ale jest mnóstwo rzeczy które lubię bardzo robić- narty, pływanie, rowerek. Jest jedno fajne hobby, uwielbiamy z moim mężem zwiedzać Polskę, robimy sobie jednodniowe wycieczki, jak się uda to na dłużej.

Jestem ale tym razem tylko na chwilkę bo ogarniam dom:)
Ja poza domem,pracą i wychowywaniem dziecka zajmuję się także fotografią amatorską,dużo czytam o fotografii a nawet ostatnio kupiłam sobie bardzo dobrą lustrzankę:)
Część moich zdjęć można zobaczyć na www.agnieszkakk.flog.pl robione jeszcze starym aparatem zwykłą cyfrówką.Nowe zdjęcia pojawią się już nie długo:)
Mój M też jest informatykiem a komputerem mam do czynienia już od bardzo wielu latttttt:)

A gdzie reszta naszych dziewczyn?
Witam także nową forumowiczkę na naszym wątku i życzę powodzenia w działaniu o fasoleczkę:)

o faktycznie zapomniałam dodać , że lubię fotografować, nawet kurs skończyłam. zapomniałam o tym :P
Dzięki agnieszka.kk
Jaką masz lustrzankę? A z fajnych książek to polecam Biblię fotografii, fajnie opisane jest wszystko.

reklama
o faktycznie zapomniałam dodać , że lubię fotografować, nawet kurs skończyłam. zapomniałam o tym :P
Dzięki agnieszka.kk
Jaką masz lustrzankę? A z fajnych książek to polecam Biblię fotografii, fajnie opisane jest wszystko.

Ja mam model lustrzanki NIKON D3000 i jestem bardzo zadowolona:)
A książek mam kilka:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry