reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
tak BIBINKA-jutro 1 marca i za tydzien i 1 dzien ide do tego mojego dobrego czlowieka-zwanego ginekologiem i zobaczymy co mi tam zapisze:tak:nastawiam sie,ze dostane recepte na te hormony i od natepnej @ bede brala bo szkoda czasu;-) a Ty jutro nie stersuj sie za bardzo-bedzie wszystko dobrze-pozbedziesz sie niechcianych "gosci" i rowniez bedziecie mogli ze spokojna glowa zaczac starania:tak:

reklama
mama05 mam nadzieję,że jutro dobrze będzie...ale boję się,że lekarz powie mi ,żeby jeszcze poczekać z ta laparoskopią i co wtedy??ehh,naprawdę mam stresa.chciałabym mieć już termin zabiegu wyznaczony...

SERGEEVNA-czyli testujesz 9 marca???????ja mam 9 marca wizyte u ginek.:tak:przed 10.00 bede wyjezdzala z domu,ale zajrze do Was wiec jak tylko zrobisz test to napisz nam tu jaki wynik:-Doczywiscie zycze 2 grubych i wyraznych kresek;-):tak:ale bedziesz szczesliwa,co??????:laugh2::laugh2::rofl2:

BIBINKA-wydaje mi sie,ze jesli masz tych torbieli kilka to nie powinno byc problemu z zabiegiem-powiedz lekarzowi jakie masz plany i mysle,ze nie bedzie problemu z terminem no i zycze,zeby wszystko dalo sie zalatwic na NFZ :)))))))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
bibinka będę trzymała kciuki, żeby wszystko szybciutko i pomyślnie się rozwiązało... :tak:

dzięki;).nie wiem czy dzisiaj usnę...

mama05 ja mam całe te moje jajniki zatorbielone od środka;(

prawy całkiem,a lewy prawie całkiem.mam nadzieję,że da mi skierowanie,tym bardziej,że staramy się już od czerwca

Ostatnio edytowane przez moderatora:
,ja mam koncowke @ i to by bylo na tyle-wczoraj rano @ dostalam a tu zaraz bedzie po wszystkim:tak:
MAMA05 ty to masz fajnie z @ Pojawia się i znika w expresowym tempie:-D
Co do pytania o hobby u mnie to gotowanie i różnego rodzaju eksperymenty kulinarne, jazda na nartach- fajnie by było już szusować z Mlodą po stoku:tak: a ostatnio fotografia mnie wciągnęła. na razie obczajam możliwości naszej lustrzanki ale te wydają się nie mieć końca:-D

SERGEEVNA-czyli testujesz 9 marca???????ja mam 9 marca wizyte u ginek.:tak:przed 10.00 bede wyjezdzala z domu,ale zajrze do Was wiec jak tylko zrobisz test to napisz nam tu jaki wynik:-Doczywiscie zycze 2 grubych i wyraznych kresek;-):tak:ale bedziesz szczesliwa,co??????:laugh2::laugh2::rofl2:

No ja mam akurat wtedy poranne zmiany, wiec bede testowala kolo 5 rano mysle :tak: :oczko: Wiec raczej napisze dopiero popoludniu, bo w pracy bede do 14:30 czasu UK, zanim przyjadedo domku to w PL już będzie 17:00 :oczko:

Ojj, nawet nie zdajesz sobie sprawy, jaka byłabym szczęśliwa!!! :śmiech: :laugh2: :śmiech: :laugh2: :śmiech: :laugh2: :śmiech: :laugh2:

MAMA05 ty to masz fajnie z @ Pojawia się i znika w expresowym tempie:-D
Co do pytania o hobby u mnie to gotowanie i różnego rodzaju eksperymenty kulinarne, jazda na nartach- fajnie by było już szusować z Mlodą po stoku:tak: a ostatnio fotografia mnie wciągnęła. na razie obczajam możliwości naszej lustrzanki ale te wydają się nie mieć końca:-D

Ja też chcę lustrzankę... Straszna zazdrośnica ze mnie :oczko:

reklama
No ja mam akurat wtedy poranne zmiany, wiec bede testowala kolo 5 rano mysle :tak: :oczko: Wiec raczej napisze dopiero popoludniu, bo w pracy bede do 14:30 czasu UK, zanim przyjadedo domku to w PL już będzie 17:00 :oczko:

Ojj, nawet nie zdajesz sobie sprawy, jaka byłabym szczęśliwa!!! :śmiech: :laugh2: :śmiech: :laugh2: :śmiech: :laugh2: :śmiech: :laugh2:

oj zdajemy sobie sprawę,zdajemy;))) i trzymamy kciukasy;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry