reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
sergeevna ja jeszcze miałam uczucie takiego balona w brzuchu.masz rację,lepiej się nie nastawiać,tylko trochę poczekać i zatestować.a Twoj mężczyzna z pewnością się ucieszy,jeśli to faktycznie będzie TO;)))

to prawda lepiej się nie nastawiać bo rozczarowanie bardzo boli na pewno a chłopak się ucieszy jak dowie się że zostanie tatusiem;-)

reklama
zmykam dziewczynki do mojego,bo jednak nie poszedł na to piwo...
życzę spokojnej nocki i do jutra;)
paaaaaaaaaaaaaaaaaaa

to prawda lepiej się nie nastawiać bo rozczarowanie bardzo boli na pewno a chłopak się ucieszy jak dowie się że zostanie tatusiem;-)

Przy ostatnim "fałszywym alarmie" bardzo się rozczarował, bo już zdążył się nastawić na dzidzię i powiedział, że następnym razem mam mu powiedzieć dopiero jak już będę pewna :tak:;-):-)

Ja miałam z rana i wieczora lekkie mdłości,napływy ciepła,czasami było mi bardzo duszno i jakby powietrza mi brakowało.
A raz pamiętam jak stałam w kolejce w biedronce to myślałam że się przewrócę tak mi gorąco było a wtedy jeszcze nie wiedziałam że to oznaka ciąży dopiero kilka dni po tym zdarzeniu się dowiedziałam no i apetyt mi się zwiększył potrafiłam litr lodów zjeść na raz przysięgam,na śniadanie jadłam po 7 kawałków chleba z parówką i musztardą najczęsciej :tak: a koszyk nektarynek miałam na raz...to były fajne czasy,mam nadzieję że kiedyś jeszcze powrócą :happy:
A o ciąży dowiedziałam się jak byłam w 5 tygodniu:)

mama nie widziałam Twojego męża więc ciężko mi porównać ale oczy synek ma na pewno po Tobie:)śliczny chłopiec i jaki duży jak na swój wiek:)
No a córka to czysta mama,ładna dziewczynka:)
AGNIESZKA-dziekuje za mile slowa-a Domino owszem duzy-wszyscy to mowia-raczej synek bedzie wysoki:tak:Zuza zgadza sie cala ja i z wygladu i z charakteru-Tomek mowi,ze Zuzia to 120% mnie:laugh2:ja i Ona mamy oczy piwne a chlopaki szare.

BIBINKA-dobranoc;-)Ala sliczniutka:happy:SERGEEVNA- w takim razie czekam te 9 dni i zycze zeby @ nie przylazla. moze bedziesz razem z MAMA99-bo u Niej tez sie pocichutku zanosi,ale jeszcze czekamy na testowanie i tak jak u Ciebie trzymamy kciuki:tak:

zmykam dziewczynki do mojego,bo jednak nie poszedł na to piwo...
życzę spokojnej nocki i do jutra;)
paaaaaaaaaaaaaaaaaaa
No to kochana korzystaj ;-)
Milej nocki życzę ;-)
Przy ostatnim "fałszywym alarmie" bardzo się rozczarował, bo już zdążył się nastawić na dzidzię i powiedział, że następnym razem mam mu powiedzieć dopiero jak już będę pewna :tak:;-):-)
Rozumiem Cię więc lepiej poczekać i nie nakręcać się a jak @ nie będzie widać to momentu kiedy powinna przyjść to wtedy za testuj i się dowiesz:)
3 mam kciuki za fasoleczkę :tak:
AGNIESZKA-dziekuje za mile slowa-a Domino owszem duzy-wszyscy to mowia-raczej synek bedzie wysoki:tak:Zuza zgadza sie cala ja i z wygladu i z charakteru-Tomek mowi,ze Zuzia to 120% mnie:laugh2:ja i Ona mamy oczy piwne a chlopaki szare.
hehe :-D120%
Zuzka oczy ma bardzo ładne,od razu rzucają się w oczy :tak:
mama05, chyba zostałyśmy same ;-)

Ja jestem jeszcze chwilę...:-)

wlasnie dzwonilam do meza i za pol godz.bedzie w domku-wyszedl przed 5 rano i dopiero wraca-byl na konrtoli inwentury i tyyyle zeszlo.takze poki nie przyjedzie jestem z Wami.Aga no oczy moja corka ma cudne-po mamuni:tak::-D:-D

Aga no oczy moja corka ma cudne-po mamuni:tak::-D:-D
dokładnie hehe;-)
A mąż faktycznie długo pracuje,cały dzień poza domem no ale jak trzeba to trzeba:)

sergeevna dopiero teraz zauważyłam że mieszkasz w UK a na dodatek w Coventry a wiesz że Ja do Coventry mam jakieś 30 mil :tak::-)

Jutro sama z synkiem siedzę w domu przez cały dzień bo mąż do pracy idzie więc mam w planach wybrać się do centrum z synkiem i na plac zabaw ale to wszystko zależy od pogody:)

reklama
no to faktycznie, trzymajcie kciuki za mama99 i... za mnie :zawstydzona/y: ;-)
A ja właśnie szperam w internecie w poszukiwaniu jakiś suwaczków ;-)

Agnieszka.k.k., wiem, że mieszkamy blisko siebie, nawet Cię zagadałam pierwszy raz, że jesteśmy "sąsiadkami" :-):tak:;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry