agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
AGNIESZKA- no tak,wiem-tyle,ze co mechanik to inaczej gada a ja do tej pory jezdzilam do innego,ale,ze termin mnie goni pojechalam blizej i wychodzi na to ,ze ten wczesniejszy to zamiast mi wymieniac to co sie zepsulo to zalepial,zaklejal i co tam jeszce a kasowal jak za nowe czescitak to jest jak kobieta jezdzi do mechanika
a ten powiedzial,ze w piatek wjedzie na podnosnik i pokaze mi co bedzie robil i potem pokaze mi te czesci ktore wymienil
no zobaczymy w piatek-tak wiec teraz trzymamy sie za portfel...a mialam jechac do Ikea:-(no nic,w nastepnym m-cu-w koncu tym autem jezdzimy cala rodzina i chodzi o bezpieczenstwo
![]()
mama dokładnie autem jeździcie całą rodziną i bezpieczeństwo najważniejsze
...idę pod prysznic,nie długo wracam

tak to jest jak kobieta jezdzi do mechanika
a ten powiedzial,ze w piatek wjedzie na podnosnik i pokaze mi co bedzie robil i potem pokaze mi te czesci ktore wymienil
no zobaczymy w piatek-tak wiec teraz trzymamy sie za portfel...a mialam jechac do Ikea:-(no nic,w nastepnym m-cu-w koncu tym autem jezdzimy cala rodzina i chodzi o bezpieczenstwo
A Twój mąż nie zna się choć trochę na autach? Ma prawo jazdy? Bo wszystko co związane z autem Ty załatwiasz :]

moj od poczatku byl chetny do wspolpracy i tak nam sie poukladalo,ze teraz jest si