reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
marylka papa :)
mama poczekaj jeszcze chwilę a jak nie przyjedzie to może zadzwoń do niego:)

Ja was podczytuję,odpisuję i oglądam moje zdjęcia:)

b e a t k a -pewnie ze powoli sie wdrozysz,a jak zapomnisz cos to pisz -przypomnimy:tak:my tez sie czasem siebie o rozne sprawy pytamy bo zapominamy:-Da jak Ci sie u nas podoba to zapraszamy raz jeszcze. nie strasz kochana-jak mi mechanik spylil to ja tam widzialam u niego kilka fajnych autek to sobie jakies wybiore wzamian:)))

Ostatnia edycja:
Witam wieczorkiem:-) Ja dopiero teraz zagladam bo mamy internet od 17,ale zanim M przejrzy pocztę i inne jego strony to minie. no i trzeba trochę przeczytać by być na bieżąco:tak:
Gratulację dla PYZY - musi być najszczęśliwsza na świecie!!
Beata - ja też jestem nowa na forum -witaj
Bibinka - wszystko będzie dobrze i nie ma innej opcjii:tak:
Mama05 - mechanik się pojawił?

czesc dziewczyny! uffff nadrobilam was
u mnie maly juz chrapie od prawie godziny a ja chwilke odpoczywama pozniej zaczne ogarniac i robic kolacje
ogromne gratulacje dla przyszlej mamuski pyzy!!!! :))))) super!!!!

a my wczoraj znow rozmawialismy o dzidzi i a propos tej histrii o pomylce z plcia
no to oboje mamy ochote nie znac plci, odkryc tak jak kiedys: dopiero przy narodzinach
tylko czy uda nam sie tyle wytrzymac?
z leopoldkiem wiedzialam juz po ok.3 miesiacach bo robilismy badanie genetyczne, nawet w 3,5-4 mcach niepotrzeba bylo robic potwierdzenia na usg choc lekarz oczywiscie powiedzial

oj dziewczyny ciezki dzis dzien... mala mi nie pozwala normalnie posiedziec i z wami popisac, marudzi mi strasznie, chyba zabki nam ida.
Mama i co z samochodem?
Beata juz nie pamietam czy cie przywitalam ale jesli nie to witam serdecznie:-)
Agnieszka.kk sliczne zdjecia, masz talent kochana.
Bibinka nie martw sie wszystko bedzie dobrze..trzymam kciuki.

reklama
nie mogłam sobie odmówić i wpadłam jeszcze na chwilke do Was :):) Wiolka mam nadzieje że małej szybko te ząbki wyjdą i nie będzie się bidula męczyła i Tobie da odpocząć :):)
Josephine: ja też czasem tak sobie myśleć żęby nie pytać o płeć ale znając mnie to nie wytrzymam wiecie jak to jest dajcei marylce palca a weźmie ręke i półciała :) chmmmmm tylko którą połówkę wybrać?? e tam biore całe :):):):):)):) no wiem wiem jestem crazy frog :):):):)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry