P
pysia888
Gość
Beatka, ja chyba się wstrzymam z tymi obcasami :-) na trochę. Świetnie mi się jeździ w adidkach, a obcasy to chyba jeszcze nie dla mnie do jazdy 
Mama, i jak tam auto? Masz już w końcu? :-)
Wiolka, córcia pewnie jest taka nieznośna na ząbki :-) Mam w domu dziecko tylko miesiąc młodsze to wiem coś o tym :-)
Maryla, gratuluję większej sprzedaży w lutym niż w styczniu
Mam nadzieję, że w marcu będzie jeszcze większa sprzedaż. Trzymać będę kciukasy za to ;-) Rozumiem Cię... macie ten sklepik to pewnie masz stresa co niemiara jak będzie wyglądać sprzedaż danego miesiąca czy dnia. Normalne.

Mama, i jak tam auto? Masz już w końcu? :-)
Wiolka, córcia pewnie jest taka nieznośna na ząbki :-) Mam w domu dziecko tylko miesiąc młodsze to wiem coś o tym :-)
Maryla, gratuluję większej sprzedaży w lutym niż w styczniu
Mam nadzieję, że w marcu będzie jeszcze większa sprzedaż. Trzymać będę kciukasy za to ;-) Rozumiem Cię... macie ten sklepik to pewnie masz stresa co niemiara jak będzie wyglądać sprzedaż danego miesiąca czy dnia. Normalne.
byłam dzisiaj zrobić badania na toxo i cytomegalię, wyniki jutro na toxo i za tydzień na cytomegalię - dlaczego to tak długo trwa
nie mówiąc już o tym ile to kosztuje 
zrobi polowe z tego-500zl
jak tylko mechanik zacznie grzebac to zawsze cos znajdzie
tak to jest jak kobieta jezdzi do mechanika
a ten powiedzial,ze w piatek wjedzie na podnosnik i pokaze mi co bedzie robil i potem pokaze mi te czesci ktore wymienil
no zobaczymy w piatek-tak wiec teraz trzymamy sie za portfel...a mialam jechac do Ikea:-(no nic,w nastepnym m-cu-w koncu tym autem jezdzimy cala rodzina i chodzi o bezpieczenstwo
skasowal ten mechanik! Dzięki Bogu ja nie mam problemu z mechanikami bo mam własnego na wyłączność
A też mnie czeka przegląd mojego autka
A Twój mąż nie zna się choć trochę na autach? Ma prawo jazdy? Bo wszystko co związane z autem Ty załatwiasz :]