Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Agnieszka: no no fajnie że mąż też z Tobą idzie i ze chce koniecznie wiedziec , mój był ze mną raz jak myśleliśmy że wpadliśmy a ja byłam wtedy w liceum
Ja sama zaproponowałam oczywiście aby ze mną poszedł i nawet nie zaprzeczył.On chce mieć kolejnego potomka i wiadomo jak zrobimy wszystkie potrzebne badania i będziemy wiedzieli że wszystko jest to to oboje będziemy spokojniejsi) Marylka to super że chłopak wtedy z Tobą poszedł,podziwiam go
PYSIA-tez jestem ciekawa ile mnie wykasuje...napisze pozniej,jak juz bede lzejsza o pare stowek;-)AGNIESZKA-najlepiej kartka z pytaniami sie sprawdza-zadasz 1 pytanie lekarz sie rozgada i zapomnisz o co jeszcze mialas pytacMARYLA-no prosze...latalo sie po ginek.w liceum;-)jak dzien rozkrecil sie czy szalu nie ma
mama05: fajnie masz z tym mechanikiem Agnieszka: ja nie miałam wtedy swojej kasy i to on zapłacił za wizyte i tabletki on na początku płacił a teraz to juz ja ale jak nie miałam swojej kasy to on bo on wtedy juz pracował a pozaty on tez niechciał żebym czasm szkoły nie musiała przerywać
mama05: troszke sie ruszyło ale tak jak mówisz szału nie ma, jak na pierwszy to powinna być większa sprzedaz acha pochwale sie w lutym miała większą sprzedaż jak w styczniu - ale styczeń był najgorszym miesiacem ale i tak na +, ale chciała bym żeby marzec był choć ciut lepszy od lutego
Agnieszka: ja nie miałam wtedy swojej kasy i to on zapłacił za wizyte i tabletki on na początku płacił a teraz to juz ja ale jak nie miałam swojej kasy to on bo on wtedy juz pracował a pozaty on tez niechciał żebym czasm szkoły nie musiała przerywać
mama05: troszke sie ruszyło ale tak jak mówisz szału nie ma, jak na pierwszy to powinna być większa sprzedaz acha pochwale sie w lutym miała większą sprzedaż jak w styczniu - ale styczeń był najgorszym miesiacem ale i tak na +, ale chciała bym żeby marzec był choć ciut lepszy od lutego
dzięki dziewczyny za kciuki mama05 uprzedzałam że jestem zachłanna , ale wiecie co mi nie chodzi nawet o ta kase ale ja sie tak ciesze jak widze że więcej sprzedałam - że mi się udało jestem dumna wtedy z siebie, a jak juz raz lepiej sprzedam to te mniejsze sprzedaże mnie już tak nie cieszą - to o to chodzi Agnieszka: no ja nie wiem co bym zrobiła jakby on wtedy tak do tego nie podszedł, zresztą do dziś mi przypomina o tabletkach