reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama05, ciekawe ile Ci "zaśpiewa" za naprawę :-)

Ja lecę tymczasem... Zapaliłam w centralnym i nawet nie ma kto podłożyć :crazy: i mi wcale nie jest za ciepło. A i może coś przekąszę :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Agnieszka: no no fajnie że mąż też z Tobą idzie i ze chce koniecznie wiedziec , mój był ze mną raz :) jak myśleliśmy że wpadliśmy a ja byłam wtedy w liceum :)

Ja sama zaproponowałam oczywiście aby ze mną poszedł i nawet nie zaprzeczył.On chce mieć kolejnego potomka i wiadomo jak zrobimy wszystkie potrzebne badania i będziemy wiedzieli że wszystko jest to to oboje będziemy spokojniejsi:))
Marylka to super że chłopak wtedy z Tobą poszedł,podziwiam go:)

PYSIA-tez jestem ciekawa ile mnie wykasuje...:dry:napisze pozniej,jak juz bede lzejsza o pare stowek;-)AGNIESZKA-najlepiej kartka z pytaniami sie sprawdza-zadasz 1 pytanie lekarz sie rozgada i zapomnisz o co jeszcze mialas pytac:baffled:MARYLA-no prosze...latalo sie po ginek.w liceum:-D:-D:-D;-)jak dzien rozkrecil sie czy szalu nie ma:confused:

mama05: fajnie masz z tym mechanikiem :)
Agnieszka: ja nie miałam wtedy swojej kasy i to on zapłacił za wizyte i tabletki on na początku płacił :) a teraz to juz ja ale jak nie miałam swojej kasy to on bo on wtedy juz pracował a pozaty on tez niechciał żebym czasm szkoły nie musiała przerywać :)

mama05: troszke sie ruszyło ale tak jak mówisz szału nie ma, jak na pierwszy to powinna być większa sprzedaz
acha pochwale sie w lutym miała większą sprzedaż jak w styczniu - ale styczeń był najgorszym miesiacem ale i tak na +, ale chciała bym żeby marzec był choć ciut lepszy od lutego :)

MARYLA-ZOBACZ PRZY AVATORKU-FANKI JESTESMY;-):-D:-D:-D:-DOj Ty nasz nienasycona Marylko-napewno marzec bedzie lepszy-jak tyle tu nas kciuki wciaz trzyma:rofl2:

Agnieszka: ja nie miałam wtedy swojej kasy i to on zapłacił za wizyte i tabletki on na początku płacił :) a teraz to juz ja ale jak nie miałam swojej kasy to on bo on wtedy juz pracował a pozaty on tez niechciał żebym czasm szkoły nie musiała przerywać :)
Rozumiem i dobrze że mialaś wsparcie w nim:)
mama05: troszke sie ruszyło ale tak jak mówisz szału nie ma, jak na pierwszy to powinna być większa sprzedaz
acha pochwale sie w lutym miała większą sprzedaż jak w styczniu - ale styczeń był najgorszym miesiacem ale i tak na +, ale chciała bym żeby marzec był choć ciut lepszy od lutego :)

Marylka Ja myślę że czym cieplejszy miesiąc tym utargi będą większe i wciąż życze tego rekordowego utargu:))

Ostatnia edycja:
reklama
dzięki dziewczyny za kciuki :)
mama05 uprzedzałam że jestem zachłanna :), ale wiecie co mi nie chodzi nawet o ta kase ale ja sie tak ciesze jak widze że więcej sprzedałam - że mi się udało :) jestem dumna wtedy z siebie, a jak juz raz lepiej sprzedam to te mniejsze sprzedaże mnie już tak nie cieszą - to o to chodzi :):)
Agnieszka: no ja nie wiem co bym zrobiła jakby on wtedy tak do tego nie podszedł, zresztą do dziś mi przypomina o tabletkach :):)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry