reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dzięki dziewczęta:-),musi byc dobrze:tak:
mam nadzieję,że szybko wszystkie się zafasolkujemy:-D,a mama99 i sergeevna dadzą nam przykład:-):tak:
swoją drogą,nie myślałam,że kiedykolwiek będę musiała przez to przechodzić.pewnie dlatego,że z pierwszą ciążą tak szybko poszło...

reklama
Bibinka, niestety z biegiem lat nie możemy przewidzieć tego co będzie z naszym zdrówkiem
eh :-(

Okrutne jest to, ze te które nie chcą dzieci to je mają i to całkiem szybko i zdrowe i w ogóle :angry::angry::angry: a kobiety, które naprawdę dbają o siebie, chodzą regularnie do G i chcą bobasa nieraz, a są problemy

Niesprawiedliwość tego świata :-(:-(:-(:-(

mama05
, bardzo szybko się odwdzięczyłaś z tą pomocą :tak:

Kobietki, u Was też jest tak ciemno jak na deszcz, szaro i ponuro? Nie cierpię takiej pogody :angry::angry::angry: do tego okrutny wiatr i nic tylko spać cały dzień brrrrrr albo zanurzyć się w ramionach ukochanego, a tu ukochanego będę mieć za parę dni dopiero

Hejka
My już po spacerku:)Mamy w UK piękną wiosenną pogodę normalnie dziewczyny żyć się che:))
Byliśmy na placu zabaw,narobiłam kilka zdjęć,teraz wcinamy lody:)

...a i chciałam dodać że przed spacerem @ do mnie przyszła:-/

Babinka będzie dobrze kochana i dobrze wybrałaś zrobisz zabieg i będziesz miała spokuj a tak to nie wiadomo i byś sie denerwowała, ja w wieku 5 lat złamałam ręke tak że mi dwie kości żyłe główną przytrzasneły i ledwo nie kipłam ale szybko mnie zoperowali i jak mi dawali narkoze to przez nos i pamiętam że to takie niedobre było i sie skrzywiłam a babka do mnie "co dziewczynko nie lubisz rosołku" - nigdy chyba tego nie zapmne - ale głupia baba a ja sie zastanawiałam jak oni mi kluski przez nos puszczą :):):) a w dodatku zszyli mnie niebieskimi niciami i czesć szfów mama w domu mi wyciągała ale jeden przegapiła i w szpitalu tez i do tej pory jedną nitke mam i prześwituje mi przy łokciu i byłam dzielna Ty też bądź

pysia: ja miała racje będziesz kubica w kiecce :):)

Agnieszka : to super że przyszła w koncu czas najwyższy na nią :):);-) teraz wszystko wróci do normy a pod koniec wakcji zaczniesz staranka ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
maryla, dokładnie hehehehe :-D:-D:-D Kierowca bombowca ze mnie. Kocham jeździć :-D:-D:-D:-D a mój się śmieje, że ludzie jak widzą, gdy siedzi obok mnie, nie za kierownicą to sobie pewnie myślą, że mu prawko zabrali :-D:-D:-D Ale tak poważnie to jestem mega dumna ze swojej jazdy i w ogóle lubię za kółkiem siedzieć :tak::tak::tak:
Nie zazdroszczę takich przeżyć :-(:-(:-(

MARYLA-jasne ,ze jestesmy piekne i mlode i wszystko musi byc si:-D:-D:-Dnapisze Wam-bo wlasnie sie dowiedzialam-kumpela miala termin porodu na 25 lutego i lekarz Jej mowil,ze dziecko jest duze ,ponad 4 kg-plec synus. urodzila dzisiaj-wiec tydzien po terminie-waga 2500:sorry2:plec-corka:laugh2:a w domu w pokoiku sciany na niebiesko,posciel i ubranka niebieskie,wozek dla odmiany...niebieski:rofl2::-Dale jazda ,co?????????no i mial byc Olgierd a dla dziewczynki nie maja i teraz mysla...
...ale jazda...Ja bym się porządnie wkurzyła:-/
mama05, oj ja bym się wściekła. Już nie chodzi o kolory, tylko o emocje. Przecież matka nawiązuje kontakt z dzieckiem, ja mówiłam cały czas "Karolku" i co nagle się okaże, że nie ma Karolka. To tak jakbym urodziła nie to dziecko. Kurczę nie można wierzyć tym lekarzom. A na pewnoo dobrze jest potwierdzić u innego lekarza usg. Niech ktoś jeszcze spojrzy na wszystkie parametry i płeć i zawsze będzie potwierdzenie z dwóch źródeł.
Dokładnie zgadzam się!Ahhh Ci lekarze:-/
nie wiem czemu ale zdjecie w suwaczku tak mi jakos sie rozciagnęło i nie moge tego zminienic nie wiem jeszcze popróbuje moze sie uda :) narazie zmykam idziemyy troszke porysowac z synkiem bo ostanio to jego ulubione zajecie
Być może nie da się zmienić rozdzielczości zdjęcia bo zdjęcie jest pewnie zmniejszane automatycznie:)
witam się kobitki:-)
starałam się coś nadrobić od rana,więc:
agnieszka fajny ten Twój chłopczyk:-)
Dziękuję kochana:))
Agnieszka : to super że przyszła w koncu czas najwyższy na nią :):);-) teraz wszystko wróci do normy a pod koniec wakcji zaczniesz staranka ;-)
Tak pod koniec wakacji chcemy zacząć i mam nadzieję że się uda.W końcu to będzie czas najwyższy już na drugie dziecko:)
Alan jest z dnia na dzień co raz to samodzielniejszy z czego z mężem jesteśmy bardzo dumni a to jest pewnie oznaka że potrzebuje już rodzeństwa:))

mama05 :-):tak:
zmykam dziewczynki bo mąż przyszedł i muszę mu wszystko opowiedzieć,zajrzę później
jeszcze raz dzięki za słowa pocieszenia,kochane jesteście:tak::tak::tak:

reklama
To ja sie pochwale był u mnie kamil bo zjadł wszystkie kanapki i mówi że dalej głodny i ze ma głodomora i poszedł po kebaba i wiecie co wcale mnie ten zapach nie skusił i nie prosiłam o kawałek :):) nawet nie miałam ochoty na niego :):)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry