reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dzięki mama05 ;).też mi sie wydaje,że to regulowanie cykli nic by nie dało,mój lekarz nawet tego nie proponował,bo stwierdził,że nie ma sensu z tyloma torbielami.no i uda mi się to na NFZ!tylko teraz muszę zakupic szlafrok,piżamkę itd;)
wychodzi na to,że maj-czerwiec będziemy mogli sie starać;)

reklama
bibinka, będzie dobrze. Musi być :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Wcale Ci się nie dziwię, że się boisz. To normalne. Ja odpukać nie miałam żadnych zabiegów do tej pory i w ogóle ale domyślam się co możesz czuć

bibinka-super ze na NFZ-rewela,po co placic:-Dsuper-i naprawde bedzie dobrze i razem zaczniemy-my tez od czerwca:tak:kup sliczna pizamke i szlafrok i pok koniec marca idz dzielnie na zabieg;-)

mama05, Ojeje :-) Pomogłaś mi. Hehehe.... ja tylko jeden raz klikałam no ale dzięki za podpowiedź
Bibinka, weź Ty przestań takie głupotki pisać :-(:-(:-( Będzie dobrze. My tutaj wszystkie będziemy za Ciebie kciuki trzymać w dzień zabiegu :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

mama05 kupię sobie coś szałowego,he he:-D:laugh2:
jutro muszę jeszcze zrobił badanie na czystość p...
pysia ja nigdy w szpitalu nie leżałam(oprócz porodu),nie mówiąc o narkozie..:baffled:,więc mam różne myśli

reklama
Bibinka, narazie chyba sobie faktycznie odpuszczę obcasy na jazdę :-D bo w adidkach mi się naprawdę super jeździ, w obcasach niby też dobrze. Niby, bo obcasy niemałe i jest róznica
Bibinka, wszystko się ułozy i nawet się nie odwrócisz i już będziesz po.
mama05,bibinka to razem będziemy się starać na wakacjach o bąbelki. Ja lipiec :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Nie mogę się doczekać!

A ja się męczę z moimi grzybami i czekam na wizytę u G :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry