reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama05, naprawdę śliczne dzieci. Zuzia to cała Ty. Dominiś też piękny :-)
MAryla, nie dziwię się, że się zdenerwowałaś. Niestety faceci czasem potrafią dać po garach :angry: ale cieszę się, że zrozumiał swój błąd, wrócił i przeprosił.
sergeevna, mam nadzieję, że Twoje marzenie się spełni i że nosisz w sobie fasolkę

reklama
Beatka u Ciebie sie pogoda psuje a u mnie w końcu deszcz przestał padać, ale jeszcze wieje i pogoda nie zachęca do spacerów :(:(

nie wiem czemu ale zdjecie w suwaczku tak mi jakos sie rozciagnęło i nie moge tego zminienic nie wiem jeszcze popróbuje moze sie uda :) narazie zmykam idziemyy troszke porysowac z synkiem bo ostanio to jego ulubione zajecie

wiecie co mnie wkurza,ze jak napisze post i czekam az ktoras odpisze to moge czekac godzine i nic:no::no::wściekła/y:musze wyjsc z watku na ogolna nazwe i tam widze,ze no.odpisala Marylka,wchodze wiec w nasz watek a tam przed Marylka jeszcze 3 inne laseczki odpisaly:crazy:nie wiem czemu tak jest-w tamtej wersji forum tak nie bylo i teraz latam w ta i z powrotem:baffled:wczesniej odpisalam ,laptop stoi na stole ktoras odpisala to widzialam ,przerywalam robotke i odp.a teraz..........:dry: PYSIA-dziekuje za komplement:tak::laugh2:b e a t k a - z tymi zdjeciami to 3 swiaty,ja ostatnio tez walczylam-powodzenia-a synus slodziak maly :)))

Ostatnia edycja:
mama05 chodzi Ci o to, że jak któras odpisze to nie pokazuje się ten post od razu jak we wcześniejszej wersji bb?
odśwież stronkę po prostu :-D
to chyba najlepszy sposób
wciśnij więc "ctrl" "r" i powinno być ok, będziesz na bieżąco
i nie ma za co :zawstydzona/y: dzieci masz śliczniuche i tyle :zawstydzona/y:

pyzunia, gratuluję

Fakt... pogoda nie nastraja optymistycznie. Ja już dziś prawie od 8ej na nogach, a bo to musiałam iść na badania, które potrzebne będą do pracy :laugh2:
A w ogóle weekend razem był świetny. W sobotę przyszedł do nas kolega, wypiliśmy trochę % i posiedzieliśmy prawie do 1ej :-D ale aż dziwne, bo w niedzielę czułam się super, a niekiedy kiepsko mi po wódce :crazy:
Wczoraj się zasiedzieliśmy oglądając hokej do późna :-D Nie przepadam za sportem ale tak mnie to wciągnęlo, że musiałam dokończyć, a walka była zacięta :-)
Za tydzień wyruszam do pracy. Już mi się nie chce :-D
A kawy to bym się napiła chętnie, bo dziś tak zleciało nie wiadomo kiedy i jestem bez kawusi.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mama05, ok nie ma za co :-) Mam nadzieję, że będzie Ci lepiej niż z takim sposobem jak pisałaś wcześniej. Wiadomo to nie to samo co wcześniej, że odpowiedź od razu pojawiała się na ekranie ale lepsze to niż nic :-D

mama05: moja kochana co jakiś czas naciśnij przycisk F5 - to jest odświeżanie i nie będziesz musiała tak latac po wątku i już sie kochana nie denerwój bo złosć piękności szkodzi :):):) podspiano: psychol :):)

MARYLKA- Tobie tez dziekuje za podpowiedz,teraz jak mam tyle sposobow na odswiezenie str.to mi sie Wasza odpowiedz pokaza zanim Wy ja napiszecie:)))))))))))))

reklama
Maryla, no właśnie :-)
nie wiedziałam, że F5 tez można ale jestem już przyzwyczajona do ctrl r :-D
Jak tam sklepik dzisiaj? Sprzedaż idzie ładnie?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry