reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
widzisz mama05 z nami nie zgniesz każda powie swój sposób a Ty sobie wybierzesz wygodniejszy dla Ciebie i każdy jest zadowolny :):):)
pysia: a ja nie wiedziałam o Twoim sposobie :): i tez jestem do swojego przyzwyczajona :) u mnie dziś kiepsko handel jest już prawie 16 a ja mam mniejszą sprzedaż jak w sobote a i wtedy nie była ona rewelacyjna - z jednej strony rozumiem klientów ale z drugiej strony ta nieodwieczna chęć pobicia rekordu :):)

reklama
witam się kobitki:-)
starałam się coś nadrobić od rana,więc:
Pyzunia MEGA GRATULACJE!!!!!!!!:tak:
Marylka już niedługo wiosna będzie,to klienci dzrzwiami i oknami walić będą:-):tak:,ładny kolor czcionki:-),jak tam chiacyntuś:-D:laugh2:?
Josephine chyba by mnie szlag trafił,nam też coś elektryk ze światłem w łazience spitolił i musieliśmy kawałek gryziku ze ściany zrywać:wściekła/y:,nie wspomnę,że inny fachowiec spitolił nam ten gryzik w przedpokoju,jakieś cienie i niedoróbki są:angry:.juz przestałam na to uwagę zwracać,bo bym chyba oszalała!
pysia jak tam jazdy:-)?
mama 05 ale jaja z tą Twoją koleżanką,co za lekarz,jakis niedouczony czy co?
zapmarta fajnie,że synus sam śpi:-)
agnieszka fajny ten Twój chłopczyk:-)
mama99,sergeevna pewnie są już fasolinki,taralalala:-D:tak:
witam nową staraczkę Beatka:tak:
uffffffff

to teraz co u mnie.
byłam u tego ginka,zrobił mi usg i stwierdził zespół policystycznych jajników.dał mi wybór,albo regulujemy cykle na 28 dni i próbujemy przez następne6 m-cy:wściekła/y:(co nie daje,żadnych gwarancji,bo przecież staramy się już 10-ty miesiąc),albo faktycznie laparoskopia.wybrałam to drugie i mam nadzieję,że dobrze zrobiłam,chociaz boję się jak cholera:-(.mam się połozyć 21 marca rano,a w poniedziałek 22 marca zabieg.o matko,co to będzie,co to będzie...
marylka dbaj o kwiatusia-dzidziusia;)))

bibinka, jazda super. Po prostu bomba. Aż żal było wracać do domu z myślą, że tutaj nie będę jeździć :-( Nawet mój mnie prosił, bym mu dała się przejechać autem, bo przez te 4 dni to ja cały czas jeździłam na na na :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
bibinka, główka do góry. Mam nadzieję, że wszystko się dobrze ułoży, KOchana ;-)
Maryla, bibinka ma rację. Przyjdzie wiosna, będzie ciepło to i ludzie się wyruszą z domów. Teraz wiem sama po sobie, że ciężko jest gdziekolwiek się wybrać. Jak się tylko zobaczy jak za oknem wieje to aż jakaś masakra :-(:-(:-(:-( Dasz radę.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mama05 spójrz wyżej;).też mnie to wkurza,że nie widzę,jak odpisujecie,wrrr
pysia,ja tez wolę na płaskim obcasie jeździć;),na dłuższą jazdę zawsze takie zakładam,a po mieście to mi obojętne.

Ostatnia edycja:
A i mnie wkurza dodatkowo (chyba, że ja coś źle robię), że jak daję odpowiedź to muszę łaskawie wybrać zaawansowana edycje i dopiero pojawiają się emotikonki i w ogóle chyba, że Wy jakoś inaczej to robicie, żeby Wam się otworzyła od razu zaawansowana opcja
:crazy: Nie mam zielonego pojęcia

reklama
BIBINKA-moim zdanie dobrze zrobilas wybierajac laparo.ja tez mialam zabieg i po nim poczekalam 1,5 m-ca zeby sie zagoilo i mozesz dzialac a z tabletkami to roznie mogloby byc przy tylu torbielach.takze popieram decyzje-bedzie dobrze:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry