mama05
prrrryy szaaaalona :))
BIBINKA-napewno przed zabiegiem musisz sie wygolic tam;-)bo beda Ci robic "dezynfekcje"ze tak to okresle,jakims zoltym spodkiem odkazajacym,poza tym nie mozesz miec pomalowanych paznokci ani u rak ani u nog.przed zabiagiem miala ekg serca robione i krew w szpitalu.po wszystkim caly dzie spedzisz na sali pooperacyjnej-moze byc Ci zimno,moga byc wymioty(ja nie mialam)-roznie organizm reaguje na narkoze i nie bedziesz mogla pic a na drugi dzien bedzie juz dobrze-nie wiem jak jest teraz -ja lezalam 5 dni po zabiegu
a przed narkoza z godzine przed dostaniesz w tabletce glupiego jasia i bedziesz miala luuuuuuuzik

a przed narkoza z godzine przed dostaniesz w tabletce glupiego jasia i bedziesz miala luuuuuuuzik

skad to sie bierze to ja nie wiem
dobrze,ze @dostalas-teraz obserwuj organizm,zebys mogla jak najwiecej powiedziec ginek.jak bedziesz w Pl na kontroli.
dlatego w miare czesto chodze do ginek.na kontrole.a Ty napisz sobie pytania na kartce bo jak sie czlowiek spieszy to potem o polowie zapomni.a ja zadzwonilam do mechanika i zaraz mi auto odwiezie po dom a ja odwioze jego.