reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
BIBINKA-napewno przed zabiegiem musisz sie wygolic tam;-)bo beda Ci robic "dezynfekcje"ze tak to okresle,jakims zoltym spodkiem odkazajacym,poza tym nie mozesz miec pomalowanych paznokci ani u rak ani u nog.przed zabiagiem miala ekg serca robione i krew w szpitalu.po wszystkim caly dzie spedzisz na sali pooperacyjnej-moze byc Ci zimno,moga byc wymioty(ja nie mialam)-roznie organizm reaguje na narkoze i nie bedziesz mogla pic a na drugi dzien bedzie juz dobrze-nie wiem jak jest teraz -ja lezalam 5 dni po zabiegu:dry:a przed narkoza z godzine przed dostaniesz w tabletce glupiego jasia i bedziesz miala luuuuuuuzik:tak::-D

reklama
To ja sie pochwale był u mnie kamil bo zjadł wszystkie kanapki i mówi że dalej głodny i ze ma głodomora i poszedł po kebaba i wiecie co wcale mnie ten zapach nie skusił i nie prosiłam o kawałek :):) nawet nie miałam ochoty na niego :):)
Marylka no nie wierzę!
Udało Ci się odmówić takiego jedzonka...no gratuluje kochana:))

mama05 :-):tak:
zmykam dziewczynki bo mąż przyszedł i muszę mu wszystko opowiedzieć,zajrzę później
jeszcze raz dzięki za słowa pocieszenia,kochane jesteście:tak::tak::tak:

Bibinka, leć :tak: Mężulek czekać nie może hi hi
I nie ma za co, Słonko ;-)
BUZIAK

BIBINKA-napewno przed zabiegiem musisz sie wygolic tam;-)bo beda Ci robic "dezynfekcje"ze tak to okresle,jakims zoltym spodkiem odkazajacym,poza tym nie mozesz miec pomalowanych paznokci ani u rak ani u nog.przed zabiagiem miala ekg serca robione i krew w szpitalu.po wszystkim caly dzie spedzisz na sali pooperacyjnej-moze byc Ci zimno,moga byc wymioty(ja nie mialam)-roznie organizm reaguje na narkoze i nie bedziesz mogla pic a na drugi dzien bedzie juz dobrze-nie wiem jak jest teraz -ja lezalam 5 dni po zabiegu:dry:a przed narkoza z godzine przed dostaniesz w tabletce glupiego jasia i bedziesz miala luuuuuuuzik:tak::-D

mama przepraszam ale pewnie nie doczytałam...jaki to był zabieg tzn.czego on dotyczył?

MARYLA-Gratuuluje,no poprostu rewela czy poprostu nie bylas glodna;-):-Dtak czy tak super!!!AGNIESZKA-ja miala zabieg laparoskopii-usuwany torbiel 5cm z lewego jajnika ,cieta bylam w 4 miejscach i na kazdym po 7,8 szwow...to bylo po poronieniu.a teraz BIBINKA idzie na ten zabieg tyle,ze Ona ma duzo tych cholernych torbieli:baffled:skad to sie bierze to ja nie wiem:no:dobrze,ze @dostalas-teraz obserwuj organizm,zebys mogla jak najwiecej powiedziec ginek.jak bedziesz w Pl na kontroli.

Odnośnie tych torbieli to znajoma je miała i w ogóle się martwiła o zajście w ciążę no ale zaszła

AGNIESZKA-ja miala zabieg laparoskopii-usuwany torbiel 5cm z lewego jajnika ,cieta bylam w 4 miejscach i na kazdym po 7,8 szwow...to bylo po poronieniu.a teraz BIBINKA idzie na ten zabieg tyle,ze Ona ma duzo tych cholernych torbieli:baffled:skad to sie bierze to ja nie wiem:no:dobrze,ze @dostalas-teraz obserwuj organizm,zebys mogla jak najwiecej powiedziec ginek.jak bedziesz w Pl na kontroli.

Coś tam przeczytała ale nie doczytałam najwidoczniej:)
Rozumiem że u Ciebie mama wszystko jest ok po tym zabiegu już tak?
No a bibince to szczerze współczuję:(mam nadzieję że szybko się pozbędzie tych torbieli...co to za paskudztwo jest no...ahhh

A organizm obserwuję uwierzcie mi że tak.Na wizycie chcę się dowiedzieć jak najwięcej i wiecie co mój M idzie ze mną tzn.poczeka w poczekalni ale powiedział ze pójdzie.Oboje chcemy wiedzieć czy wszystko jest ok aby móc starać się spokojnie o drugą fasoleczkę:)

agnieszka-tak,u mnie juz wszystko dobrze,choc mimo operacji torbiele co jakis czas sie pojawiaja...:crazy:dlatego w miare czesto chodze do ginek.na kontrole.a Ty napisz sobie pytania na kartce bo jak sie czlowiek spieszy to potem o polowie zapomni.a ja zadzwonilam do mechanika i zaraz mi auto odwiezie po dom a ja odwioze jego.

Agnieszka: no no fajnie że mąż też z Tobą idzie i ze chce koniecznie wiedziec , mój był ze mną raz :) jak myśleliśmy że wpadliśmy a ja byłam wtedy w liceum :)

reklama
agnieszka-tak,u mnie juz wszystko dobrze,choc mimo operacji torbiele co jakis czas sie pojawiaja...:crazy:dlatego w miare czesto chodze do ginek.na kontrole.a Ty napisz sobie pytania na kartce bo jak sie czlowiek spieszy to potem o polowie zapomni.a ja zadzwonilam do mechanika i zaraz mi auto odwiezie po dom a ja odwioze jego.

Mój M się ze mnie śmieje że z kartką do ginekologa pójdę ale potem mówi że mnie rozumie:))
Kartkę z pytaniami na pewno sobie przygotuję.
Mama od odbieraj to autko i wracaj do nas:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry