• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ewelinka rozumiem,że pakowanie nadal w toku:-D.cierpliwości życzę:tak:.widzę,że te ostrogi bokami się przebijają:-D

zmykam ogarnąć sie trochę.do potem!
miłego dzionka;*

krna nie moge sie dziś z niczym wyrobić :( net mi nawal co chwile i nie mam pojęcia co u was nie mam jak nadrobić :(:(:(:(:( buuuuuuuuuuuuuuuuu

monia wszystkiego najlepszego !!!!!!!!!!!!!!!

chyba mnie dopadła jakaś nadkwasota czuję się jakbym miała zaraz zwymiotować. w gardle mi tak niedobrze i wogóle. zrobię sobie miętę- może coś to da

fuuuuuuuuuuuj

Ewelinko - podsyłaj, podsyłaj :tak: Miłego urlopu i spokojnie z tym pakowaniem :-D. Ja dopiero za miesiąc będę odpoczywać a na razie nad morze ale do pracy jadę.

Sol - dzięki za suwaczek, może się zarażę jakąś fasolką w tak miłym gronie :tak:

Monia - dołączam się do życzeń i podsyłam prezencik Mam nadzieję, że bocian szybko dostarczy!

reklama
Hej :) spóżnia mi sie okres a brzuch mnie właśnie pobolewa jak na okres w ogóle mam piersi powiększone i sutki ciemniejsze głowa mnie boli i spać mi sie chceczasami mnie coś kuje w brzuchu koło pępka czy jest możliwe że zaszłam w ciąże? ostatnio okres miałam 6 lipca a później 31 lipca i trwa przez 4 dni 10 sierpnia doszło do stosunku... czy będę mamą w maju 2011r? ?:))

Pozdrowionka i powodzenia :*

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry