• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja mam rybeeeeeeeeeeeeeeeeee ;-)

ania popieram ewelinkę- powtórz z porannych siuśków albo leć do labu i zrób betę :-D

reklama
I znowu o jedzeniu....
Ja walśnei zjadłam szaszłyki.... nawet dobre ale za dużo sloniny dali jak da mnie i wogóle za duża porcja i mi teraz dziwnie....

Mamuś widze że wszystkie taki leniwy dziś dzień mamy:))
Ja się cieszę że wczoraj się zmusiłam do posprzatania chociaż, bo dziś to pewnie padnę po zakupach....
Kuźwa kiedy ja się spakujeeeeeeee:szok:

Hej :) spóżnia mi sie okres a brzuch mnie właśnie pobolewa jak na okres w ogóle mam piersi powiększone i sutki ciemniejsze głowa mnie boli i spać mi sie chceczasami mnie coś kuje w brzuchu koło pępka czy jest możliwe że zaszłam w ciąże? ostatnio okres miałam 6 lipca a później 31 lipca i trwa przez 4 dni 10 sierpnia doszło do stosunku... czy będę mamą w maju 2011r? ?:))

Pozdrowionka i powodzenia :*

Robiłam test 3 razy i wyszedł negatywnie owulacje miałam 11 :)) okres miałam dostać wczoraj ale go nie ma
idź zrob betkę i będziesz wiedzieć,a ilu dniowe masz cykle ???

ja dziś na obiadek robie krupniczek,tak żeby córka mogła z nami zjeść.pogoda u Nas kiepska więc zupka w sam raz będzie....
lece zacząc robić ten obiad bo już po 13 a ja nic nie zrobiłam,a musze chyba po ziemnioki iść,dobrze że jest mąż to przypilnuje wywaru i córci a ja pójdę

witam was
wpadam na chwileczkę z pozdrowieniami dla was!! :>
u mnie po malutku do przodu..
Filip już do przedszkola poszedł..:) zadowolony jest i my też! a ja szukam pracy.
starania odłożone na przyszły rok.

3majcie sie ciepło girls!

KINIA- czesc kochana-jak fajnie,ze wlecialas:tak::-D:-Dsuper,ze Filip daje rade i powodzenia w szukaniu pracy-mam nadzieje,ze znajdziesz coś sensownego!!!pozdrawiam i ściskam!!!!

wstawilam kurczaka do piekarnika,ryz sie gotuje,dzieci grandza- RATUNKUUUUUU!!:-D:-D:-D:-D

Ja 30 min temu wstałam bo mnie kima złapała :-D A teraz mnie głowa boli :dry: Tak więc obiad jak będzie na 16 to będzie cud bo schab mi się piecze dopiero 15 min :dry:

ewelinko - noo anioł :-D jak śpi :-D właśnie będę ja próbowała usypiać :-p

mama - ty nieogarnięta? Ja dopiero obiad wstawiłam i nic po za tym nie zrobiłam :-p

zjola - wszystko jest możliwe :-)

bunia - krasnoludki boją się maniaków seksualnych :-D

Idę sobie wziąć procha bo głowa mi zaraz z karku spadnie i gdzieś się poturla :dry:

Dziś to nawet można za wami nadążyć :)

Monia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy. Szczęścia pomyślności i gromadki dzieci ;-)

A u mnie w pracy śpiąco. Nikomu się nic nie chce, ludziska podsypiają oparci o ręce, że niby coś przy komputerach robią :-D
A na zewnątrz cały czas pada.
Wczoraj byliśmy u mojej cioci, od której wynajmujemy mieszkanie, powiedzieć jej że nie przedłużamy umowy. Wkurzyła mnie, bo zanim powiedziałam że rezygnujemy przypomniałam jej że za miesiąc się umowa kończy. A ona stwierdziła tylko: "Acha... No to muszę się zastanowić". Spytałam się o co jej chodzi - a ona do mnie że "musi się zastanowić, czy nam dalej wynajmować". Ale się wkurzyłam! Jak chcieliśmy rok temu zacząć od niej wynajmować to marudziła że ona nie wie, bo jej każdy mówi że z rodziną to się źle wychodzi itp, że ona się boi że nie będziemy jej płacić. A przez rok było tak, że to ona do nas 3 razy przychodziła i prosiła żebyśmy wpłacili jej wcześniej chociaż kilkaset zł bo ona nie ma już pieniędzy! A teraz sobie wymyśliła że "ONA MUSI SIĘ ZASTANOWIĆ!!!" Wkurzyłam się i już nie żałuję, że się stamtąd wynosimy. Teraz ja moge mówić że z rodziną się źle wychodzi :-(
No i się użaliłam :-(
A teraz czeka mnie brutalny powrót do teściów :-( Normalnie płakać mi się chce :-(

hejże !
:-)
a ja juz koncze prace moje drogie i mam urlop, juto weselicho na wsi, cza spadac do domu i sie szykowac, kupiłam sobie bluzke srebrną w H&M i do tego ubieram spodnice taka lambadówe czarną , mam andziej, ze bede wygladac normalnie

sol - mnie też łepetyna zaczęła naginac, u nas od rana leje, moze dlatego ... :crazy:

mama - ale jestem głodna daj kawałek kurczaka daj daj daj ....:baffled:
kathtea - nie płakaj

Dobra zmykam Marcel po mnie jedzie !!!
Do spisania się !!!

Ostatnia edycja:
reklama
Hej wszystkim!

Wpadłam się przywitać. Jutro pracuję w sklepie tej samej sieci, w której wczesniej pracowałam, tyle, że w moim mieście - chyba mnie była szefowa poleciła! :happy:

Monia - wszystkiego najwspanialszego, no i dzidziusia!

Zmykam się położyć, bo mi jeszcze po wczorajszym nie przeszło. :baffled:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry