B
bunia87
Gość
ja mam rybeeeeeeeeeeeeeeeeee ;-)
ania popieram ewelinkę- powtórz z porannych siuśków albo leć do labu i zrób betę
ania popieram ewelinkę- powtórz z porannych siuśków albo leć do labu i zrób betę

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Hejspóżnia mi sie okres a brzuch mnie właśnie pobolewa jak na okres w ogóle mam piersi powiększone i sutki ciemniejsze głowa mnie boli i spać mi sie chceczasami mnie coś kuje w brzuchu koło pępka czy jest możliwe że zaszłam w ciąże? ostatnio okres miałam 6 lipca a później 31 lipca i trwa przez 4 dni 10 sierpnia doszło do stosunku... czy będę mamą w maju 2011r? ?
)
Pozdrowionka i powodzenia :*
idź zrob betkę i będziesz wiedzieć,a ilu dniowe masz cykle ???Robiłam test 3 razy i wyszedł negatywnie owulacje miałam 11) okres miałam dostać wczoraj ale go nie ma
witam was
wpadam na chwileczkę z pozdrowieniami dla was!! :>
u mnie po malutku do przodu..
Filip już do przedszkola poszedł..zadowolony jest i my też! a ja szukam pracy.
starania odłożone na przyszły rok.
3majcie sie ciepło girls!

super,ze Filip daje rade i powodzenia w szukaniu pracy-mam nadzieje,ze znajdziesz coś sensownego!!!pozdrawiam i ściskam!!!!

A teraz mnie głowa boli
Tak więc obiad jak będzie na 16 to będzie cud bo schab mi się piecze dopiero 15 min 
jak śpi
właśnie będę ja próbowała usypiać