• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wisienko ja widzę, że jak się uda to Ty też będziesz mieć dużą różnicę wieku pomiędzy swoimi skarbami?
Mój nastolatek skończy w listopadzie 18 lat!

Ewelinko szerokiej drogi

WISIEŃKA- dziekuje,pozdrwie Ty swoja familie rownie:tak::tak:i pewnie ,ze musimy sie jeszcze spotkac;-)

JOL- ale nam pojechalas:-D:-D:-Dpewnie ze my dobre i wybaczamy:tak::-):-)

ZJOLA Duża , masz rację. Chciałam miec szybciej ale nie wyszło i mam nadzieje, ze teraz się uda mic drugie a za rok trzecie. Brakuje mi maluszka w objęciach. A mój stary koń nie da się mamusi przytulić. Ale rodzeństwa tez pragnie bardzo.

jol czasem jednak nie warto znosić fochów właścielki. przecież nas jest tylko 2, to niecałkiem nam potrzebna taka przestrzeń. ale cóż- jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma

ja zmykam- trzeba dopieścić obiada, małż wróci to pójdę z nim na drzemkę (on zawsze drzemie, a dziś taka pogoda, że też się skuszę).

wpadnę wieczorkiem, chyba że małżon oblegnie komputra.

buziaczki

mam dziś tyle pracy że nie wiem co sie dzieje - ale jestem szcześliwa z tego powodu bardzo mocno -i odpukuje żeby nie zapeszyc :)
dopiero zaczełam wgrywać zdjecia do bloga i troche mi to zajmie jeszcze :(

Kinga - widzę cię :-D widzę tylko niedorobiona jestem ostatnio :-p

mama - dałaś radę się ogarnąć chyba bardziej niż ja :-D My zjedliśmy obiad i Karola śpi, M śpi a ja zaraz walę w kimono bo ta pogoda jakoś nie nastraja do innych rzeczy :-p

marylka - to się cieszę że się cieszysz :-)

Wisieńka - gratuluję wyrobienia planu :tak:

Jol - no jakoś tak wyszło :-p

bunia - to niezły macie metraż :tak: A co rodziny to racja - z nimi się tylko dobrze na zdjęciach wychodzi pod warunkiem ze staniesz z boku :tak:

Idę przytulić się do poduszki bo mnie woła :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Sol witaj, ciesze się bo potzrebna dobra wypłata do kredytu. Ja dziś tez zakręcona. Teraz robie Polowi obiad i pakuję sie jednoczesnie no i jeszcze piszę....
Zjola no mój w takim głupim wieku jest niby chce buc dorosły a jeszcze dziecko. Po wakacjach u dziadka musze go zawsze temperować przez wrzesień bo dziadek go rozpuszcza.
bunia miłego wieczorku

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry