reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jestem na chwilkę:-)
wisienka hej!co słychać???
kinga hello:-).dawno Cię nie było:tak:
ewelinko będziemy tęsknić:tak:.udanego urlopu:-)
bunia miłego wieczorku:tak:
sol znalazłam zajęcie dla Ali;).ma grzebień,spinki,gumki i czesze mamusię kolejny raz dzisiaj!pierwsza sesja trwała godzinę,a teraz się rozkręca;)

my po obiadku,M zjadł i wypadł.jak wróci,to idę poszwędać się po mieście:-)

Ostatnia edycja:
reklama
hej wróciłam,

po badanku wszystko ok, szyjka dłuuuuuuuga. Mam tylko polipa, ale miałam i w I ciąży, więc nic niepokojącego nie ma.
Na usg idę 13 września u siebie w pracy, ponieważ na nfz długo się czeka i nie mogę tyle czekać.
Od III trymestru będę miała więcej badań i częstsze usg (w związku z hipotrofią Karolka), mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze.

Bibinka my dzis do taty po Macka jedziemy, alez chcę żeby był juz w domu. Zakupy szkolne porobione. Masa kasy poszła. Ksiązki zamówione w gandalfie bo taniej niz w księgarni maja przysłać do wtorku. U mnie niby dni płodne ale jaoś znów dziwnie to wygląda. A jak ty się czujesz?

hej wróciłam,

po badanku wszystko ok, szyjka dłuuuuuuuga. Mam tylko polipa, ale miałam i w I ciąży, więc nic niepokojącego nie ma.
Na usg idę 13 września u siebie w pracy, ponieważ na nfz długo się czeka i nie mogę tyle czekać.
Od III trymestru będę miała więcej badań i częstsze usg (w związku z hipotrofią Karolka), mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze.
super że wszystko ok i mam nadzieje że i tym razem polip będzie nieszkodliwy - co ja gadam ja to wiem i trzymam za to kciuki :) no i lepiej sie czesciej badać niż puźniej płakać
no i super że szyjka długaaa jak u żyrafy :)

zapmarta dobre wieści,cieszę się:-)
wisienka czuję się jako tako,niedobrze mi chyba po bromku,ale jakoś ostatnio zapomniałam go wziąć parę dni:zawstydzona/y:.wczoraj znów żołądek,meliskę wypiłam i przeszło.pewnie nerwy przez pracę...a książki to cholernie drogie są.kiedyś to się brało od kolegów ze starszej klasy i było ok.ehhh,te reformy:baffled:

hej wróciłam,

Zapmarta ciesze się kochana, ze wszystko dobrze i czekam na usg. Pogłasz brzuszek od cioci i slij fluidki

dziękuję dziewczynki,

jadę na małe babskie zakupki. Karol śpi znów u mojej mamy, więc mam wolne.
Babcia nie chce wnuka oddać, a mnie już nie długo dziecko nie pozna.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry