• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hejka- nie umiem spać, więc nici z drzemki :eek:

zapmarta fajnie, że wszystko dobrze i nie musisz się już niczym martwić :-D a płeć może już poznałaś? ;-)

wisienka ja bym też chciała dzidzi... :sorry: trzeba nam poczekać.

kurka jaka tu niesprawiedliwość, jest tylko jeden moment żeby zaciążyć, ale czekania tyyyyyyyyyyyleeeeeeee że normalnie idzie się załamać. no bo dajmy na to cykl 30 to za każdym razem 30 dni czekania.... i gdzie ta sprawiedliwość?

ale mnie wzięło :dry:

a wiesz czemu mnie znowu wzięło? bo niby u mnie owu była, ale dziś już zaczęły cycolki pobolewać, a u mnie to oznacza @ za niewiele ponad tydzień. więc wiem, że jeśli nam się nie uda, to znaczy, że mimo owu nie udaje się i małżona czeka badanie- a chciałam tego uniknąć, żeby go nie stresować w razie gdyby żołnieżyki nie były zbyt mocne :dry: a jeśli u niego oki, to chyba zostanie hsg, więc kolejne miesiące czekania. i ciągle czekać czekać czekać czekać. jak słyszę słowo "czekaj" to mnie jasna cholera bierze :sorry:

Maryla, te pajacyki z króliczkami są PRZESŁOOODKIE. :D

Zapmarta - cieszę się, że wszystko ok. :)
super że sie podobają a na żywo są jeszcze ładniejsze !!!

Marylka ja chce miec dziecko i kupować, kupować... Rozkoszniactwo
oj ja też tylko bym pakowała do kartonika ale nie mam dla kogo więc już nic nie odkładam :(

bunia tulam Cie bardzo bardzo mocno i wiem jak to boli :( choc ja i tak mam krutkie cykle ale to zwsze boli

kwiatuszek witam i rozgośc się
Bunia tule kochana,mam nadzieje, ze te cycuszki to nie na @ ale dzidzilka,mnie wzieło bo myslę o tej owulce i nie wiem czy jest czy nie a pozatym boję sie ogromnie tej ciązy. Dostaję schizy, ze dzidzus znów umrze albo, ze będzie chory... Boję sie przeokropnie, ze znów starce mojego dzidziusia.:-(

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry