Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witaj kochana dawno sie nie widziałyśmyWitajcie wisienka bunia maryla i kwiatuszek :-)
moja kochana bunieńkaa ja juz całkiem do głowy dostałam i zrobiłam sobie suwaczek...
pie**rzyć te wrzucanie na luz- i tak to nie wychodzi, bo ostatecznie to luz kontrolowany, więc co za różnica
a tak przynajmniej zamiast codziennie liczyć, kiedy by się spodzewać @ i zastanawiać czy powinna już być, czy ma jeszcze czas, to mam suwaczek. i tyle![]()
włącza mi się agresja, więc na 100% będzie @, bo standardowo- jak bolą cycole, to rośnie też agresja. dupcia zbita i małżon będzie musiał iść na badanie- chce mieć dziecko, niech się wysili![]()
Padłam![]()
szczęściara !!! no ja nie wiem bo jeszcze nie jestem w ciąży i coś mi sie zdaje że prędko nie będe ale prubuje i usiłujewitam Was DziewczynkiMaminki,
Wieleeeee lat byla ze mną antykoncepcja,niezależnosc i poszukiwanie odpowiedniego czyt. wysokowartościowego materiału na ojca hihihiw końcu jest on,a po dłuższym czasie wspólna decyzja na koniec maja o zakończeniu antykoncepcji - i ...4dni temu test dodatni,a wczoraj pierwsze usg o.6mm 3,5 tyg ciąża
[począteczek ,więc usg dopochwowe ] i jeszcze do mnie nie dociera
Chyba Tatuś Dzidzie ustrzelił na relaksującym urlopie, więc napewno wyjazdy sprzyjająpoza tym wniebowzięty,więc dziele się z Wami szcześciem ,co ciekawe poza Nim,nie mam/mamy parcia na informowanie [jeszcze..] kogolwiek z rodziny,przyjaciół,znajomych w obawie przed 'zapeszeniem';/ ..tez tak macie?
hej kochane kupe lat co ??Witam laseczki popołudniowo
MONIA wszystkiego najlepszego Słońce i życzę jeszcze wiele takich rocznic![]()