reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hej,

Dorotka, ty jeszcze spakowana ??? jejku twojej córci musi być dobrze u mamusi :)))

wisieńka, miłego wyjazdu ci życzę. pogłaskaj Ibizkę ode mnie i podrap za uszkiem.

fleur, zmieniłaś avatarek i nie mogłam ciebie poznać...

hej dziewczynki...
padam na paszczę....

Widzę, że powoli zapada weekendowa cisza...
cóż...
miłego weekendu życzę...
Buziaki

Ostatnia edycja:
hej,

Dorotka, ty jeszcze spakowana ??? jejku twojej córci musi być dobrze u mamusi :)))

wisieńka, miłego wyjazdu ci życzę. pogłaskaj Ibizkę ode mnie i podrap za uszkiem.

fleur, zmieniłaś avatarek i nie mogłam ciebie poznać...

to wlasnie mi gin co wizyte z ktg powtarza
ze malej chyba za dobrze skoro o wyjsciu nie mysli
dzis mnie normalnie wszystko dobija,bo nie dosc ze zero jakichkolwiek skurczy to jeszcze dzwonia do mnie i pytają czy juz oby nie rodze

Wisienko udanego weekendu

Zapmarta a Ty jak sie czujesz

dorotko - więcej optymizmu - mnie nie zdążyli pytać jak rano dostali wieści że urodziłam :-p A urodziła się w 37t i 5d :-) Takie a kuku :-D Cieszę się że aż tyle wysiedziała :tak: A mam wrażenie że to się w grudniu urodzi - nie wiem czemu ale mam takie przeczucie :sorry:

A ja się męczę ze skurczami i się cieszę z tej strony bo miałam iść na masaż i dobrze ze nie poszłam bo mogło by mi się pogorszyć. Teraz się gówniarz stawia i skurcze po prawej stronie wywołuje a najgorsze że nic na to nie mogę wziąć :-( Zaraz się kładę bo zaczyna boleć coraz gorzej :-(

Dobrej nocki wszystkim :tak:

Dorotka, u mnie fizycznie b.dobrze, za to psychika z psychiatryka... Hormony szaleją i czasem się domownikom dostaje za "nic".
Ja urodziłam w 38t 3d i też nic wcześniej tego nie zapowiadało. Mam nadzieję, że poród będziesz miała za to szybki.

sol, a ty się połóż, to może Oluś się uspokoi.

Nie ma lekko biorę się za prasowanie. Szczypawki niech was wyszczypią tam gdzie chcecie...

Hej dziewczyny
Zapmarta avatarek zmieniony na urlopowy wprawdzie nie sa to wczasy pod palmą raczej pod grusza heheheh
Violka witaj
Sol wypoczywaj kochana
Ja sobie piwko otworzyłam sama w domu w koncu weekend sie zaczął:tak:

Fleur ooo piwka to i ja bym się napiła, a najchętniej z soczkiem mniam ale już od 2 miechów nie piję %

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry