reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
a ja juz całkiem do głowy dostałam i zrobiłam sobie suwaczek...
pie**rzyć te wrzucanie na luz- i tak to nie wychodzi, bo ostatecznie to luz kontrolowany, więc co za różnica
a tak przynajmniej zamiast codziennie liczyć, kiedy by się spodzewać @ i zastanawiać czy powinna już być, czy ma jeszcze czas, to mam suwaczek. i tyle
włącza mi się agresja, więc na 100% będzie @, bo standardowo- jak bolą cycole, to rośnie też agresja. dupcia zbita i małżon będzie musiał iść na badanie- chce mieć dziecko, niech się wysili

heh ... rzeczywiście was wzięło ...

Bunia
, głowa do góry !!! przed wytestowaniem Zuzu też bolały mnie piersi i byłam pewna, że w ciągu 3 dni przyjdzie @, jak zawsze :-( ... @ nie przyszła, ból był co raz większy a na teście pojawiły się 2 krechy :tak:

nadzieję trzeba mieć :-)

na Zuzu czekaliśmy 10 mies ... wiem, że to nie aż tak długo, ale mi się wydawało, że wieczność :-(
teraz 149 dni mierzyłam temp w oczekiwaniu na owulkę i w końcu się doczekałam :tak:jak się okaże, że nic z tego, to znów niecierpliwie będę czekać na @ i liczyć na to, że będzie w miarę regularna ...

Wisieńka, i wy się doczekacie !!!

witam Was DziewczynkiMaminki,
Wieleeeee lat byla ze mną antykoncepcja,niezależnosc i poszukiwanie odpowiedniego czyt. wysokowartościowego materiału na ojca hihihi;) w końcu jest on,a po dłuższym czasie wspólna decyzja na koniec maja o zakończeniu antykoncepcji - i ...4dni temu test dodatni,a wczoraj pierwsze usg o.6mm 3,5 tyg ciąża:) [począteczek ,więc usg dopochwowe ] i jeszcze do mnie nie dociera;)
Chyba Tatuś Dzidzie ustrzelił na relaksującym urlopie, więc napewno wyjazdy sprzyjają:) poza tym wniebowzięty,więc dziele się z Wami szcześciem ,co ciekawe poza Nim,nie mam/mamy parcia na informowanie [jeszcze..] kogolwiek z rodziny,przyjaciół,znajomych w obawie przed 'zapeszeniem';/ ..tez tak macie?

Ostatnia edycja:
reklama
Witam laseczki popołudniowo

MONIA wszystkiego najlepszego Słońce i życzę jeszcze wiele takich rocznic :tak::tak::tak::tak::tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry