reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pysia zapraszam do mnie chata wolna wiec tylko imprezowac ;-)
Ewcia witaj jak Twoj mąż ??? mój jak pracował w ochronie na nocki co noc martwiłam sie aby wszystko było ok bo róznie tez bywało :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dorotka, u mnie fizycznie b.dobrze, za to psychika z psychiatryka... Hormony szaleją i czasem się domownikom dostaje za "nic".
Ja urodziłam w 38t 3d i też nic wcześniej tego nie zapowiadało. Mam nadzieję, że poród będziesz miała za to szybki.

ja pierwszą core tez tak urodzilam dokladnie 38,3
a tej na swiat zupelnie nie spieszno

milego wieczoru

marta - to miłego prasowania a hormonami się nie przejmuj - ja mam akcję na płakanie bez powodu - oj na obronie będzie zabawa :-D

kładę się do wyrka bo M zajął się już Karolą :tak:

laseczki a była na forum jakaś która używała testów owulacyjnych bądź używa? dały komuś oczekiwany efekt? bo chcę kupic ale nie wiem z której firmy są najlepsze.a z allegro nie chcę bo nie nastawiam się ze będę potrzebować 50 sztuk...wiecie o co chodzi...

nerwusek musisz o takie rzeczy pytac jak jest więcej dziewczyn. Ja wiem, ze kilka uzywalonp, Sorbuś i Bunia. Ale ja nie i nie wiem czy są cos warte bo rożne są opinie

reklama
Nerwusek ja tez wile słyszałm opinii na temat tych testów wiem ,ze Maran uzywała i jej sie udało ja sama tez chyba zakupie bo mam nieregularne wiec warto spróbowac tak mi sie wydaje przyjamniej ja spróbuje
Wisienka witaj wypoczywaj i ładuj akumulatorki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry