reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Monia nie martw sie na zapas...Ty juz nawet gorami sie martwisz :) Bedzie piekna pogoda i wszystko bedzie ok :)

Ja poki co za chwilke bede uciekala bo zaraz S wroci z garazu :)

AAAAA Ewcia SUPER czyzby fasolka????? trzymam &&&&&&&&& :)))))) Ewcia a jak dlugie masz cykle? Test to za wczesnie jeszcze chyba zrobic prawda?

Mi tez podskoczyla ale chyba na owulke albo co :)
Ja mam 37.5C :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jaewa- okaże się w środę o ile do środy @ nie przyjdzie...:tak:
Ale powinna już mi stopniowo spadać, wczoraj spadła o kreskę i byłam pewna, że dziś także pójdzie w dól, a tu taaaaaka niespodzianka:-p:-D:-D

Cykle miewam od 27 do 31 dni...

W ogóle, to robiłam we wtorek jak pobolewał mnie brzuch, ale wtedy to w ogóle było za wcześnie:zawstydzona/y: no i była tylko I krecha:sorry2:

Po dzisiejszym skoku mam nadzieję:tak:

a ja temp. mam ogólnie wyjściową bardzo niską, bo 35.8

a dziś 36.7 gdzie dawno takiej nie miałam:tak:

Ostatnia edycja:
Spoko Ewus nie martwię się:)) Mamy wojskowe płaszcze przeciwdeszczowe i zawsze pada jak jeździmy na dłuższe wyjazdy więc się przyzwyczaiłam... Przeraża mnei pakowanie bo ciepłe rzeczy zajmują więcej miejsca i nie wiem jak się pomieszczę...
A wiesz jak zimno będzie i zmarzniemy na szlakach to potem cieplutki rozgrzewający prysznic i winko i...... na rozgrzenie się...

Doczytałam własnei że super poranek miałaś mmmmmm oby owocny w skutki:))

Ewcia a jakie masz normalnie cykle?? Bo rozumiem że skok dobrze wrózy:)) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ok juz doczytałam o środzie:) Mam nadzieję że jak do Was wróce po wakacjach to będą już dobre wieści:))

Monia ze skutkami sie zobaczy :P
Kochana ale ja bym tez tak chciala na te szlaki....Nie martw sie moze a noz widelec pogoda bedzie ladna? Co do pakowania nie bierz za duzo...Ja zawsze biore cala mase a potem w 2/3 z tych ciuchow nie chodze :P
No a jak bedzie zimno to tez sie nie martw, pomysl jakie bedzie mile ogrzewanie i rozgrzewanie siebie wzajemnie :P

Ewcia co do testu to rzeczywiscie za szybko robilas.
Wyjsciowe masz rzeczywiscie niskie tempki a teraz duzy skok wiec to moze byc TO :))))

Ewcia co do testu to rzeczywiscie za szybko robilas.
Wyjsciowe masz rzeczywiscie niskie tempki a teraz duzy skok wiec to moze byc TO :))))

Nio zobaczymy... :)))
Na samą myśl, to mam łzy w oczach...

Wiem, że było za wcześnie, ale jak pobolewał, to się napaliłam :)) że może akurat wyjdzie :))

I w ogóle pobolewało mnie podbrzusze we wtorek, środę i czwartek- gdzie już w czwartek byłam pewna, że @ przylezie... a dziś sobota i nic...

W ogóle w czwartek myślałam, że przylazła, bo poczułam wieczorkiem mokro, a to był śluz...

Chyba za bardzo mam nadzieję, bo dzisiejszym skoku...

Ostatnia edycja:
Ewus ja zawsze planuję pakowanie... i potem wychodzi tak że w ostatniej chwili okazuje się że może jeszcze by tak dorzucić parę rzeczy bo to w sumie nie wiadomo co się przyda... I z zaplanowanych np dwóch toreb podręcznych robi się jeszcze mnóswto tobołków i tobołeczków:-) I na koniec np do śpiworu wpycham dodatkowe grube skarpetki czy klapki:crazy: Połowy oczywiście nie uzywam... A jak wyjeżdżamy to się zastanawiam jak jak to wszystko upchnęłam... i zazwyczaj upycham wszystko w samochodzie byle jak i potem przynosze z domu siatki jakieś i to zabieram:)) Dobrze że my wszędzie samochodem:))
Teraz się zastanawiam jak ja kiedyś spakowałam nas w dwie waliski i 2 torby podręczne na wyjazd do UK, gdzie nie wiadomo bylo co i na ile brać... I tam jeszcze było full przypraw, leków i różne rzeczy dla ludzi do których jechalismy...

reklama
Ewciu Kochana ja tak zrobilam w zeszlym cyklu bo sie napalilam ze zaraz po odstawieniu anty zajde :P wiec nic w tym zlego ze zrobilas wczesniej, rozumiem Cie doskonale :)
Moze juz za 8 miesiecy i troszke bedziesz trzymala swojego dzidziusia w objeciach :))) :*

Monia Ty to taka agentka jak ja jestes z tymi reklamowkami...Hahaha jak bym siebie widziala a S sie zawsze na mnie wkurza ze tyle tobolow mamy :P
Ja im starsza jestem tym wiecej zabieram hahaha :)
I potem zawsze jeszcze cos dopakuje bo akurat stwierdze ze mi sie to moze przydac :P

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry