reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Marta- niedawno był 4, a to już 18 :)))

Monisia, Kinga- dziękować :**

Ewelinka, Jaewa, Mama, Mary-beth, Maryla, Nika, Wisienka, Kinga, Pralinka, Bibinka, Bunia, Mloda-
a to specjalnie dla Was ;) :****

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
aaa Ewcia, czyli biba na BB :D hahahahahah super :D

a jak zobaczylam Twoj suwaczek to znowu mi lzy naplynely do oczu :D TAK SIE STRASZNIE CIESZE :D aaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Witam sie ze wszystkimi! Wlasnie wrocilismy ze spaceru kolo Opery i byla super pogoda!

EWCIAAAAAAAA!!!!!!! HURRRAA!!!!! UDALO CI SIE!!!!!!!! :********

Nawet nie wiesz jak sie ciesze :) Prawie tak jak ja sama bym byla w ciazy :P
Bo Ty Kochana i dobra kobitka jestes i nalezalo Ci sie!!!! :))))

hej :* jednak nie licze na dzidzie mam obfity okres jak nigdy ;/
Ania... to juz wczoraj dziewczyny pisaly... Ale glowa do gory! nie tym razem, to nastepnym :) Wyluzuj bo jak sie bedziesz bardzo spinac, to nic z tego nie wyjdziec.. a dzieciaczek i tak przyjdzie w najbardziej odpowiednim dla Niego momencie :)

jaewaaaaaaaaaaaaaaaa- witaj kochana :D widze, ze energia Cie rozpiera :D jakies spacery :D pewnie romantyczne :D kiedy wyjezdzacie na ten urlop??? :D

Maggy- Kochana jesteś :******

Sądziłam kiedyś, że jak będę drugi raz w ciąży, to będę się cholernie bać...

A co dziwne, jestem bardzo spokojna o Dzidzię:tak::tak:

jak na razie...

Jaewa- dziękować, aż się zarumieniłam...:-p

Ania- zobaczysz, że się uda:tak: ja o pierwsze Dzieciątko starałam się pól roku...

Ostatnia edycja:
EWCIA- dziekowac za tyyyle fluidkow- my dzis zaczynamy starania w tym cyklu wiec nalapalam i trzymam:-D

ZAPMARTA,MAGGY,PRALINKA,KATH,KINGA i kto tam jeszcze dolaczyl :)) witam serdecznie:tak:

EWCIA - nasza MARAN I EWELINKA- barrrrdzo Ci gratuluja i sciskaja.
Maran pozdrawia nas wszystkie ,teskni za nami ,ale kompa bedzie miala prawie za miesiac-wiej pisze Jej streszczenia co kilka dni i myslami jest z nami!!

baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo wolno chodzi mi dzis net-pisze tego posta 30 min a nie wiem ile bedzie szedl do Was.:dry:

reklama
Maggy- Kochana jesteś :******

Sądziłam kiedyś, że jak będę drugi raz w ciąży, to będę się cholernie bać...

A co dziwne, jestem bardzo spokojna o Dzidzię:tak::tak:

jak na razie...
i tak ma byc.. tylko spokoj moze nas uratowac!!! pojdziesz na usg zobaczysz malenki punkcik, pozniej kolejne usg- bicie serduszka i od razu bedzie lepiej :) ja sie na razie nie stresuje ;) czuje ze wszystko ok bo przeciez nie moze byc inaczej :D Matka z Ta'Pinu juz o nas dba :) ja nosze obrazek w portfelu... i w samochodzie mam drugi :) I jest mi razniej :)

mama- to trzymamy mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :D zeby byly II kreseczki juz niedlugo :D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry