reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Bunia dzięki no ja mam ogromna nadzieję ze się już dowiem

Agus - wczoraj jak łaziliśmy pom sklepach to juz mnie cos skręcało bo nie wiedizałam czy ogglądac niebieskie czy rózowe hahah - moja psiapsióła idzie do tego lekarza a piatek i zapyta czy aby nie moge przyjśc w poniedziałek juz - bo ja ide generalnie na usg prenatalne a płec to przy okazji - i jak sie zgodzi to moze już za tydzień sie dowiem - wole myslęc o płci niz o tym ze to usg prenatalne - choć jestem w miare spokojna bo ta wąłsnie przyjacióóka już robiła - pokazała ginowi naszemu i on pooglądał cos tam fachowo poczytał i mówił ze to to i tamto to on sam badał też także był spokojny - podobno usg to jego konik i zna si e na tym wiec licze ze ta wizyta bedzie tylko formalnością

MARY-BETH- hajka;-)no 10 dni to jeszcze troche do testu:tak:my wczoraj zaczelismy dzialania w tym cyklu-choc zupelnie nie wiem ile dni bedzie mial ten cykl bo raz 18dni teraz mialam po 23dniach wiec ciezko wyliczyc,ale dzis 10d.c. wiec dzialamy od wczoraj z nadzieja ze moze.....
choc nie mam grama śluzu plodnego mimo ,ze w tym cyklu biore wiesiolek i nie wiem o co kaman:unsure: :oo2:

JADZIA- &&&&&&&&&&&& za usg moze ginek cos dojrzy:tak:

ZIZI- a jak Towj cykl-ktory masz dzien cyklu???

SORBUS- za Twoje usg tez trzymam &&&& i mam nadzieje,ze sie dowiecie z M!

KATH- cześć-mam pytanie-byla 5 dni na bialkach ,potem 5 dni na bialkach+ warzywa i teraz jestem 3 dzien znowu na bialkach,ale od 2 dni waga zatrzymala sie na 66 kg i ani grama w dol...czy to jest "normalne"??? czy poprostu hormony ktore biore juz 6 dzien zaczynaja mi wode zatrzymywac????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
MARY-BETH- hajka;-)no 10 dni to jeszcze troche do testu:tak:my wczoraj zaczelismy dzialania w tym cyklu-choc zupelnie nie wiem ile dni bedzie mial ten cykl bo raz 18dni teraz mialam po 23dniach wiec ciezko wyliczyc,ale dzis 10d.c. wiec dzialamy od wczoraj z nadzieja ze moze.....
choc nie mam grama śluzu plodnego mimo ,ze w tym cyklu biore wiesiolek i nie wiem o co kaman:unsure: :oo2:

Ale bierzesz juz hormony parę dni, więc nie sugeruj się, że śluzu nie ma, tylko działajcie. :tak::happy: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& na staranka!

A ten ból u mnie to nie na @, bo za wcześnie, więc nie wiem, co, ale za dużo też nie chcę nad tym myśleć. 3 razy miałam w tym cyklu śluz płodny, więc już zgłupiałam! :confused:

Mama możliwe że przez hormony zatrzymuje Ci wodę, jak np w czasie okresu.
A inna sprawa, że jeśli nie masz dużo nadwagi (np tylko kilka kg), to waga spada wtedy b.wolno - ok.1 kg na cały tydzień.

mary-beth witaj :-)

mama dzieki wielkie - co do wagi to ja tez tak mam lece najpierw a potem stop - podobno to normalne ale nie znam sie i nie powiem na 100 % :sorry2:

kat
usg prenatalne to po prostu takie usg na bardzo dobrym sprzęcie u specjalisty który sprawdza każdy narząd dzidziusia - jego budowę i funkcjonowanie - nie jest to obowiązkowe

reklama
MARY-BETH- ja za Ciebie tez trzymam &&&&&&&&&;-)

KATH- dzieki...czyli znowu hormony mnie pokonują...wiesz -ja jeszcze w grudniu mialam 61 kg...ale potem od lutego hormony i stanelo na 70 teraz mam 66 ale waga stoi od 2 dni-oby nie szla w gore:crazy:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry