• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej Laski!

my już po weselu, przyjechaliśmy dzisiaj do Wro o 7 i ja od razu do pracy…:szok: daje rade, kawa, cola i jeszcze tylko godzina przede mną. Weselisko się udało, wybawiliśmy się pojedliśmy i poooszaleliśmy.
pozdrawiam Wszystkie kobitki!!! i do wieczorka, pod warunkiem, że wstanę bo jechaliśm całą noc :nerd:

reklama
Mary-beth ja uważam że jeżeli bardzo tego pragniesz i potrzebujesz takiego typu aktywności, to jak najbardziej powinnaś iść. Skoro mówisz że już kiedyś chodziłaś i wiesz jak to wygląda - to wiesz też na co zwracać uwagę żeby nic ci się nie stało. Nic bardziej cię nie uszczęśliwi niż to co faktycznie sprawia ci radość :-) takie masło maślane, ale chyba wiesz o co mi chodzi :-p

Hihi :-D Ale mi się trafił numer posta :-)
Jak bym celowała, to by mi nie wyszło :-p

sorbuś, ja idę 13 września na usg-"ocena rozwoju ciąży". Nie 3 d, ale b.dobra specjalistka i udało mi się do niej wcisnąć prywatnie. Na usg państwowe w szpitalu nie mam szansy w tym okresie20-22 tydzień.

Powiem wam, że im bliżej do usg, to nie mam ciśnienia z tym jaka płeć...czuję się spokojna i jedyne co mnie niepokoi to wieczorne bóle pachwiny i kości prawej na wysokości miednicy. Wczoraj było nie do wytrzymania.
bedziemy czekać razem z Tobą na pewno
nie martw sie na pewno wszystko bedzie dobrze. Specjalistka cię zbada i oceni wszystko czy jest tak jak powinno:) Fajnie że tak cie sie udało wcisnąć na to usg!

cześć Kinga!!!! wieki Cie nie było co tam u Ciebie??
czesc :* no nie wychylałam sie dawno na otwarte bb... jedynie na zamknietych pisałam.
Teraz bede miała z wami okazję porozmawiać na spokojnie też w grupie zamknietej! jak coś to tam popiszemy oki? ;) buzka

Witam Kochane!!!!
Tak jak myslałam bety mi nie zrobili, bo w ośrodku olimpijskim robia tylko podstawowe badania:angry:
No nic jade zaraz do miasta i kupie test strumieniowy albo paskowy o ile będą mieli:szok:
Maaaaaasaaaakraaaa........ale jak teraz juz nie wyjdzie 2 krecha, no to wiadomo, że klimat:-(:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
ZIZI- a jak Towj cykl-ktory masz dzien cyklu???

Dopiero mi się kończy @. Jakaś dziwna była w tym cyklu, jeden dzień bardzo mocno, następnego nic.
W tym cyklu zastosuję zasadę "co dwa dni"
Ale od jutra z powodu remontu śpimy z babcia w jednym pokoju, więc raczej tydzień będzie stracony
Naczytałam się sporo o działaniu olejku z wiesiołka i muszę kupić. Jeszcze kupuję kapsułki castagnus...
Czy któraś używała??

reklama
Zizi mi też się kończy ;-) ja brałam przez jeden cykl te tabsy co piszesz. Zaszłam w ciążę w tym właśnie cyklu.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry