reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
krakowianka bo tak jest standardowo ze mdłosci sa do konca pierwszego trymestru ale zdarzają sie wyjatki. Ja byłam standardem :)

mama STO LAT DLA ZUZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Marcepanek ale ty chudziutka jesteś :-) Faktycznie dzidzi jeszcze nie widać, ale nie martw się - już niedługo będziesz nam wklejać zdjęcia ślicznego ogrąglutkiego brzuszka :-D
Mama to ja również dołączę się do życzeń dla ZUZI :-) Wysłałam Ci maila, bo na pw nie mogłam odpisać, bo miałaś skrzynkę zapełnioną :-)

JEJKU DZIEWCZYNY DZIEKUJE:tak:;-);-)

MARYLKA,NIKA,MARCEPANEK,RENNA,BUNIA- duza buzka od Zuni:tak::-):-)moja 5 latka:-)

KRAKOWIANKA- ja sama spazmatycznie szukalam czegoś co pomoze ,ale niestey mi nic nie pomagalo:sorry2:mam nadzieje,ze Ty coś znajdziesz co Ci przyniesie ulge:tak:

MARCEPANEK- jestes szczuplutka to fakt ,ale na pocieche napisze Ci ,ze ja do 20 tyg ciąży z Domisiem wchodzilam w swoje jeansy wiec brzuszek jeszcze Ci "wyskoczy":tak:ściskam Cie!!

Marcepanek niektóre kobitki tak mają że długo brzusio nie wychodzi ale nie przejmuj sie w końcu i on sie pojawi :)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA ZUZI!!! BUZIAKI OD NAS!!!

MISIA ja ciążę z Pati przeszłam bezobjawowo:tak::tak: tylko mnie piersi na początku bolały...

MARYLKA ja Nasze ciuchy tu w PL już przebrałam - połowa do oddania, a dziś się borę za ciuchy Pati;-)
haha nic mi nie mów ja tyle żeczy przygotowałam do wyrzucenia albo oddania ze głowa mała - a jak w szafie sie pusto zrobiło :) i wiecie co sie okazało ??? nie ma co na siebie włożyć :):):):):):):)

ja się kładę spać- nie dam rady siedzieć i udawać, że myślę :-p

wypiję tylko miętę, żeby żołądek przestał szaleć i się położę. na 15 jadę po G do pracy, potem na miasto popłacić rachunki i zrobić zakupy. mam nadzieję, że dostanę gdzieś otręby i mąkę kukurydzianą.

kath a w Dukanie to tylko otręby można, czy płatki owsiane też?

dżizas, tak mnie żołądek boli, że za chwilę pójdę na romans z wc. "pogadamy sobie"

BUNIA- w Dukanie tylko otreby:tak:idz spac kochana,pewnie ,ze tak po co sie męczyc-ja koncze rozwieszac pranie..

KATH- dzieki!!!zaraz Tomi odczyta mi maila;-)

Kaththea hey. No oby bo ja chce piłeczkę :-) okrąglutką :-)
mamuś ja to bym chciała mieć już ,nasza maggy ma brzucholek ,a ja to deska :-(
Mój Tomi uważa ,że kobiety w ciąży są ten no fajne nie ;-)
marylko ja nie mam nic przeciwko by mi wyskoczył choćby zaraz ;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry