kaththea
Fanka BB :)
kath a w Dukanie to tylko otręby można, czy płatki owsiane też?
Niestety tylko otręby :-)
Wiem - płatki ułatwiłyby życie

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kath a w Dukanie to tylko otręby można, czy płatki owsiane też?

MARCEPANEK pojawi się brzusioMarcepanek niektóre kobitki tak mają że długo brzusio nie wychodzi ale nie przejmuj sie w końcu i on sie pojawi
haha nic mi nie mów ja tyle żeczy przygotowałam do wyrzucenia albo oddania ze głowa mała - a jak w szafie sie pusto zrobiłoi wiecie co sie okazało ??? nie ma co na siebie włożyć
![]()

Ja podobnie jak MAMA do 20 tygodnia chodziłam w starych dżinsach;-)

powiedziałam że zaczynam od września, a jutro jest 1 więc najwyższa pora. mam tylko nadzieję, że kupię mąkę kukurydzianą co by sobie ten chlebek piec
a jak nie, to sobie już coś wymyślę- będę biegać po szkole z kawałem szynki drobiowej i zagryzać ogórkiem ;-)
Bo mój promotor sobie delikatnie mówiąc w kulki leci 
A w ogóle to nie wiadomo czy ta poprawka 4 września dla pierwszorocznych wypali bo chyba będzie odwołana. Na wszelki wypadek da dzisiaj dziekanowi moją pracę do recenzji jakby jednak sobota miała wypalić. Ja nie mam jak opracować pytań bo net z vectry w całych Kielcach nie działa od wczoraj :-( Zaczyna się robić piep*** parodia 

w imieniu Zuzanki 

??