reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
sol no to jak ty masz jakieś "proroctwa", to córcia Kasandra ;-) też była "wieszczką" aczkolwiek raczej mało pozytywne miała te wizje :eek: może twoja będzie miała jakieś bardziej przyjemnie :-D

reklama
Hejka mama :) i wszystkie foremki co się z wami nie witałam

U nas będzie albo Klaudiusz lub Zuzia albo Roxana lub Mateusz zależy czy wersja nasza czy Majci :)

SOl a kiedy się dowiesz ??

Ostatnia edycja:
bunia - nie wierzę w znaczenie imion bo bym fioła ze sobą dostała :-D A Karolcia też mi się przyśniła w pierwszej ciąży :-) Oj no zobaczę co będzie we wtorek :tak:

Moje dziecię mnie olewa i nie chce wstać. Najpierw nie chciała iść spać a potem usnęła na siedząco :-p A teraz ma mnie w nosie jak chcę ją obudzić - złośliwe zwierzątko :dry: Otworzy jedno oko - popatrzy na mnie tak zlewająco "czego ty ode mnie chcesz?" i odwraca się na drugi bok :-D

Witajcie. :*

Tak się cieszę, że u Ewci jest szansa, że wszystko będzie dobrze! :D

Mary_beth - dzięki. :*

Monisia - powodzenia Kochana w nowym cyklu. :)

Wisieńka - dobrze, że masz jutro tę wizytę. :*

Misia - co z Twoją betą?

...a mnie mdłości od popołudnia znów mega męczą. Nie przejmowałabym się tym gdyby nie to, że rano mam iść na czczo na badania krwi... Nie wiem, jak ja tam dojadę w ogóle i jak wysiedzę, bo pewnie będzie GIGA kolejka. :(

Wrócilismy ze spaceru, grzybów w lesie wogóle nie ma, przynjamniej u nas .. Ale jutro tez pójdziemy.
Robię pizzę na kolację, któraś chętna ?? Jeżeli to kogoś interere, to kłuje mnie prawy "sut" , jakaś masakra hahahah czegoś takiego to jeszcze nie miałam ... starość nie radość ...

palemnko to może trzeba pociumkać, hę:))))))))Ja jestem chętna na pizzę. Przed chwila wrąbałam sałatkę z cukini i winogron kiść prawie i dwa herbatniki.A o starości to mi nie mów:PPPP

A ja mam niesamowitą chcicę na sałatkę owocową :-p

Mąż mi właśnie Karolę wystraszył tak że się uczepiła mi ręki i puścić przez łzy nie chce. Noż co za dziadyga :dry:

reklama
Witam wieczór :)
Cieszy mnie, że u Ewci lepsze wiadomości. Jest szansa - jest nadzieja.
Oby wszystko dobrze się zakończyło ...

Żegnam Was. Miłej nocki - kto może boboseksików :)
Do jutra :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry