reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama witaj kochana :-):-) U mnie calkiem ok, pomału jakoś się żyje. Od wczoraj mam urlop - nie ma za bardzo roboty, a że poszłam do pracy z nastawieniem, że idę po urlop tak dopięłam swego i dostalam bez problemu :-):-):-) I tak się byczę sama, a mężulek w pracy hi hi
Poza tym jak zdążyłaś może doczytać dostałam @ w 29 dniu. No nieźle. Chociaż tyle, że nie muszę czekać nie wiadomo ile na @. :rofl2:
Kupilam testy na allegro te z czulością 10ml - niech sobie leżą w szafeczce i czekają na odpowiedni moment

A u mnie pogoda dziś ok - slońce świeci. Aż mi się wiosna przypomina jak to wszystko się budzi do życia i aż się chce żyć. Dwa prania zrobiłam i w ogóle.... aż miło jak świeci, bo ostatnie parę dni byly bardzo deszczowe :wściekła/y:

reklama
heloł maggy :-D

sol ja wiem, może przesadzam. ale już mi lepiej i jeszcze troszkę wierzę, że kiedyś się uda. jeszcze nie wykorzystaliśmy wszystkich możliwości, więc ciągle jest nadzieja.

MAGGY- czesc kochana-no wiesci sa si od Ewy:tak:
SOL- jak juz sie ziemniaki ugotuja to ...smacznego;-)
PYSIA- to przyjemnosci na urlopie,mam nadzieje,ze w tym cyklu Wam sie uda:tak:ja mam 2 testy jeden bobotest strumieniowy z czuloscia 10 a drugi Quick Vea z czuloscia 25-tez leza i czekaja na lepsze czasy;-)

BUNIA- to pewnie ,przez te buleczki masz lepszy humor:tak::-)

KALA- no to mam nadzieje,ze Wasze plany sie powiodą i w nowym roku bedziecie juz we 4-ke:tak:

WISIEŃKA- tesknie,gdzie jestes??jeszcze praca?

no, bułeczki rządzą!!!!!! najbardziej brakowało mi pieczywa, bo nie chciało mi się codziennie piec omleta na śniadanie, tym bardziej że teraz zaczyna mi się szkoła i nie chciałabym być głodna. a tak za jednym razem mam 9 bułeczek. i czuję się syta po jednej. i do szkoły mogę sobie zrobić pychaśne kanapeczki :-D

a macie coś na poprawę humorku ;-)

Młoda, ortodoksyjna para Żydów przygotowuje się do ślubu. Poszli do rabina, aby zadać mu parę pytań.
- Czy to prawda, że kobieta i mężczyzna nie mogą ze sobą tańczyć?
- Tak, to prawda - odpowiada Rabin. - Z powodów moralności kobieta i mężczyzna mogą tańczyć tylko osobno.
- Nawet jeśli są małżeństwem?
- Tak.
- A co z seksem?
- Będziecie małżeństwem, więc nie ma żadnego problemu.
- A możemy próbować różnych pozycji?
- Oczywiście.
- Kobieta może być na górze?
- Jak najbardziej.
- Możemy to robić na pieska?
- Jeśli lubicie.
- A na stojąco?
- Na stojąco kategorycznie nie!
- Ale Rabbi, czemu na stojąco nie?
- Bo to może skończyć sie tańcem!

Jasio zwraca się do ojca z pytaniem: co to jest polityka?
Ojciec:
- Wiesz co, synku, spróbuję ci to wytłumaczyć na przykładzie naszej rodziny. Ja jestem kapitalistą, bo pracuję i przynoszę pieniądze do domu. Twoja mama jest rządem, ponieważ zarządza tymi zasobami. Nasza pomoc domowa jest klasą robotniczą, ty jesteś narodem, a twój mały braciszek, który jest jeszcze w pieluszkach, jest naszą przyszłością. Zrozumiałeś?
Jasio niezbyt zrozumiał i położył się do łóżka. W nocy obudził się i chciał się jeszcze ojca dopytać, ale nie znalazł go w sypialni rodziców, tylko w sypialni pokojówki. Gdy chciał się dopytać ojca, to ojciec go olał, bo bzykał się z pokojówką.
Nazajutrz ojciec pyta Jasia, czy zrozumiał.
Na to Jasio:
- Kapitalista wykorzystuje klasę robotniczą gdy rząd śpi, naród jest totalnie ignorowany, a przyszłość jest zas*ana.

Siedzi 3 ziomków w barze, jeden mówi:
- Moja córka ma 15 lat, za jej łóżkiem znalazłem paczkę papierosów. Nie wiedziałem, że pali!
Na to drugi:
- Moja córka ma 15 lat, a za jej łóżkiem znalazłem lampkę wina. Nie wiedziałem że pije!
Na to trzeci:
- Moja córka ma 15 lat, a za jej łóżkiem znalazłem paczkę kondonów. NIE WIEDZIAŁEM, ŻE MA FIU**TA!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jaewa Hope super !!! Gratuluje!!! Dla reszty wysylam zarazki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja przyznam sie, ze wczoraj zrobilam test ale wieczorem i wyszly II kreseczki tylko ta druga jasniutka...

Dzisiaj juz mnie nie mecza mdlosci ale za to wszystko mnie wkurza... i spac mi sie chce.
Poza tym nie przedluza ze mna umowy w pracy :-( i chce sie gdzies zaczepic tak na spokojnie w jakiejs recepcji moze, macie jakies pomysly??
Napiszcie mi co u Ewci bo nie moge nadrobic:-(

BUNIA- buahahahahah-ale sie usmialam-a ten pierwszy kawal...:-D:-D:-D:-Dsuper!!

wlasnie leci rodzina 2+8:tak:

moja dwojka na gorze bawi sie w ...przedszkole:-D:-D a pralka zaraz konczy swja robote;-)

MISIA- dzieki za ~~~~~~~~~~~~ :))u Ewy wszystko dobrze-nie ma dzidzi w macicy ,ale po usg ginek stwierdzil ,ze to nie pozamaciczna...
a Ty zmien sbie suwaczek-dni plodnych juz dllllugo nie bedziesz miala:))))))))))

Ostatnia edycja:
mama a dziękuję - było pyszne :-D Nie ma to jak dobry obiadek :-D

bunia - nie przesadzasz bo masz prawo się niecierpliwić :tak: Ale więcej wiary w jutro kobitko :tak: Zaciążysz na pewno i jeszcze zdążysz się namarudzić :-D

Moje dziecię idę usypiać bo znowu będzie szopka :-p

reklama
DOROTKA- coreczka przepiekna i dziekuje za &&&&-ściskam Cie!!!

ja Ciebie tez sciskam
a za komplementy dziekujemy

Dorotko - ja nie wymagam od ludzi żeby mi nie wiem dywan rozkładali w sklepie bo cięzarna idzie ale jakiś szacunek powinien być ...... chyba każda by sie zdenerwowała na moim miejscu :) jak córeczka sie miewa??
Mamcia - czesc :*:* tylko że ja tak nie potrafie ....chyba bede sie musiała tego nauczyć .....

coreczka bardzo dobrze
naprawde tfu,tfu zeby nie zapeszy,ladnie je cycusia,spi ,spokojniutka jak aniolek
i mam nadzieje ze tak zostanie

Szczesliwa podejrzewam
generalnie ludzi trzeba uczyc,mnie dopiero w 9 miesiacu ciazy puscili no moze ze 3 razy bez kolejki
a najgorsze sa kobiety,ktore na bank maja swoje dzieci,nie puszczą zawziete pindy
i nie pamietaja jak same byly

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry