reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jestem i Ja :):) porządki i zakupy zrobione u kumpeli byłam przed chwilą wiec popołudnie mam już wolne :):) .......
Renna - jak tam wizyta na którą ją miałaś??
Krakowianka - jak sie czujemy??
Julitka - witaj kochana :)
Mama - super wieści jejku ale sie ciesze buziaczek dla Ewci :*
Sol - hej :)
Misia - czesc kochana :)
Sorbuś - oby chorubsko poszło a kysz !!!
Witaj kochana :-)
witam wszystkich serdecznie ja chcialam sie przylaczyc do prob bycia mama w 2011. bylam juz w ciazy termin mial byc 10 marca ale niestety w 9 tyg serduszko przestalo bic.... nie poddajemy sie i wciaz probowac bedziemy z wielka nadzieja ze bede mama w 2011
Witaj trzymam kciuki aby Ci się udało :-) niestety wiem co czujesz
kamilaedi witaj i trzymamy kciuki żeby znowu byla fasolka i bys byla Mamusia 2011 :happy:
Krakowianka ja Ci w interpretacji nie pomoge, ale te pierwsze badania chyba duzo poza norme nie wychodza wiec chyba nie ma co panikowac ale tak jak mowie nie znam sie:-(
Dziewczyny Ci tu pewnie zaraz pomoga.

Ja sie Kochane poloze bo cos zle sie czuje, mdlosci mnie lapia i zmeczona jestem.
Pozniej do Was zajrze:happy:
Odpoczywaj :tak::tak::tak:

reklama
Maggy, ciśnienie mam raczej niskie, w granicach 100-110 na 60. Dzięki, że mi pomogłaś z tymi wynikami. :* Moja Mama zawsze panikuje, a ja mam to po niej...

Co do różyczki - mam wysokie przeciwciała poszczepienne, co do toxo - mam dwa koty, ale Mąż po nich sprząta, a ja nawet po ich głaskaniu myję ręce, a co do cytomegalii - jestem na L4, więc z dziećmi małymi nie będę miała styczności. Musi być dobrze.

Ale ogólnie mam dziś doła... wykańczają mnie te mdłości i ból żołądka. :( Zjadłam kisiel za radą Sol, może pomoże...

Krakowianka - ja przez całą ciąże mam ciśnienie 100, 110/ 60 i ja słysze tylko że ciśnienie mam w normie wiec jakie niskie ??
niskie to jest np takie jak ja miałam za czasów liceum miałam 90/45 jak sie nie mylę .... pielęgniarka kazała mi codziennie chodzić do niej mierzyć bo sie wystraszyła wiec nie martw sie kochana prosze Cię

Krakowianka - pytałam też mojej siostry a jest pielęgniarką i na prawdę 100, 110/ 60 jest normą ...trzeba tylko uważać na to żeby nie było wysokie bo wtedy są kłopoty spore .... nie martw sie kochana :):)

Hey laski. Ja tak tylko szybko i powierzchownie.
ewcia wiedziałam ,że będzie dobrze.
A temu lekarzowi kopa zasadziłabym takiego ,żeby nam Ewci więcej nie straszył.
misia jestem jestem. A brzusio cóż nie rośnie jeszcze na razie :-(
krakowianko norma ciśnienia osoby dorosłej to 120/80 wiem bo siostra studiowała pielęgniarstwo i wiele razy na mnie ćwiczyła ;-)
No i resztę zapomniałam bo wy tyle stron piszecie że szok.

Dziewczyny jestem :happy: Uzalezniłam sie od Was i BB:happy:
Rozmawialam z Tesciowa i dzisiaj jeszcze jade wieczorem porozmawiac tak dokladniej ale jednak zostaje u tej ginki, ktora mi polecila. Przeprowadzila jej dwie ciaze w tym jedna juz po 40 i synek ma nie cale 2 latka caly zdrowy i szczesliwy:happy:
Nie ma co oszczedzac, dzidzia najwazniejsza:-)

Marcepanek, Szczęśliwa - dzięki za odpowiedź. :) Tak sobie teraz myślę, że przecież w ciąży cały organizm szaleje, więc niejeden wskaźnik mogę mieć podwyższony... Myślę, że wszystko będzie dobrze. :)

Misia
- no to jak ginka jest sprawdzona, to może faktycznie lepiej się jej trzymać. :)

Ja spałam 2,5 h, zupełnie mnie ścięło. Teraz zjadłam sobie makaron z bananem i danonkiem i póki co jest dobrze z żołądkiem.

reklama
Kochane zrobilam rano test, wlasnie przed chwila :)
Wyszla piekna gruba II :) Juz nie taka cieniutka jak na pocztaku :P

27wxbic.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry