reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Natalka- niektórym dziewczynom udaje się zajść w ciąże od razu po odstawieniu tabletek, inne muszą dłużej poczekać. Myśle, że to jest kwestia inndywidualna. Nie ma reguły. Życze szybkiego zaciążenia :-)

Jaewa- jak się czujesz? Fajnie, że Wam się udało, ciesze się :-) To takie podbudowujące dowiedzieć , że kolejnej dziewczynie sie udało:-)

Szczęśliwa- mi też się nic dziś nie chce, a sporo pracy przede mną. Jak samopoczucie?

renna- miłego dnia i pracy :-) jak Twoje staranka?

Nika- a Wy ile czasu już próbujecie?

Witajcie sorbek, josephine, misia, krakowianka:-)

Ostatnia edycja:
reklama
głos oddany :)))

cześć dziewczyny, próbuję was nadrobić,ale co chwilę ktoś mi przeszkadza (takie uroki klikania z pracy).

jaewa, mnie do tej pory podbrzusze pobolewa, więc to normalne.

sorbuś u nas jest z imieniem tak, że dla dziewczynki mieliśmy od początku: Milena lub Kamila, ostatecznie wybraliśmy Kamilkę, bo Lenek jest od zatrzęsienia. Dla chłopca nie mamy wcale.
Z Karolkiem też tak miałam, że na 100% miał być Karol a dla dziewczynki nie mieliśmy imienia.
Myślę, że przyjdzie ci do głowy takie imię, że pomyślisz sobie o nim jak o synku, więc ciężko mi podpowiedzieć. To trzeba poczuć.

Kath, no leje w tej Warszawie i zimno okropnie, brrrr.
Ja rowerek mam i czeka na lepsze czasy. Dostałam go zaraz przed pierwszą ciążą i nie zdążyłam się nim nacieszyć jeszcze. Kiedyś to nadrobię.

Dziewczyny glukoza kupiona :)
KasiaiAlex- głosik oddany :)
Sorbuś - nioo fajnie by było sie spotkać :):)
Nikuś - pewnie że dam radę muszę :):)

Ostatnia edycja:
Natalka ja brałam tabletki 4 lata, odstawiłam 4 miesiące wcześniej przed starankami bo chciałam się oczyścić. A jak się dorwaliśmy do siebie to udało się za pierwszym Razem, ale tak jak mówią dziewczyny nie ma reguły każda Dziewczyna inaczej to przechodzi. Trzymamy &&&&&&&&&&& aby wszystko było ok.

Jaewa nie martw się też miewam bóle. Tak ciśnie jak przy @;-)

Ja właśnie byłam przejść się na grzybki, ale znalazłam tylko trochę podgrzybków i prawdziwków nic nie ma. Spróbuje jeszcze później może urosną:-p

Moj glos jest tez oddany :)
Marta dziekuje Kochana pocieszylas mnie :)

Misia no wlasnie mam tak samo... :*

Kochane poki co sie zegnam i uciekam do S i na kolacje :)

Sciskam Was mocno i do napisania u Was wieczorkiem :***

reklama
glosik oddany :)
kala moje staranka ida pełna para. Wlasnie bylam u gina w sobote i dostalam duphaston wiec mam nadzieje ze pomoze cos na moje problemy :)
a co do imienia to zapmarta ma racje. któregos dnia obudisz sie pomyslisz sobie imie i to bedzie to. My mielismy z Amelka tak samo :)

Ale u mnie ponuro dzisiaj . Normalnie bez światła sie nie da :/

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry