reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jaewa - czesc :*:* może cie kłuć czasami a delikatny ból tez jest normalny .... co innego jak boli non stop .....nie wiem czy Ewcia już wyszła .....ani też nie wiem co u Mamy ....
Sorbuś - często jesteś w Katowicach i nic nie mówisz !!!! Ja byłam wczoraj w Katowicach i Chorzowie :P:P

reklama
Szczesliwa :*** Nie czasami mnie lekko pobolewa :) Rzadko ale pobolewa.
Nio czekam az Ewcia cos napisze a tutaj cisza.... :(

cześć jestem tu nowa, mam pytanie do dziewczyn które zażywały tabsy i próbowały po nich zajść w ciążę, czy naprawdę jest tak ciężko?

cześć jestem tu nowa, mam pytanie do dziewczyn które zażywały tabsy i próbowały po nich zajść w ciążę, czy naprawdę jest tak ciężko?

Ja bralam tabsy ponad 10 lat....Odstawilam 2 miesiace temu i jestem w ciazy :P
W pierwszym cyklu po odstawieniu moj S byl na wyjezdzie dosyc dlugo jak mialam akurat owulke a juz za drugim cyklem byl w domu i mam efekt.Wiec jak widzisz dosyc szybko mi poszlo a tez sie obawialam ze tabletki rozregulowaly mi organizm :)
Powodzenia Ci zycze! :)

Dobrze czytać takie informacje:) ja co prawda mam już córeczkę ale marzy mi się drugi bobasek. A wszyscy mnie starsza, że po tabsach to bardzo trudno zajść

Witam poniedziałkowo:-):-)

JAEWA takie lekkie pobolewanie lub kłucie jest normalne... Jakbys poczekała z testem do dnia @ to byś myslała że to na @:-D nic się nie martw Maleństwo sobie robi miejsce na kolejne miesiące...
SZCZĘŚLIWA jutro glukoza? dasz radę i będzie dobrze... ja wypiłam naraz i było si...
SORBUŚ miłego dnia w pracy...
RENNA Tobie też miłego dnia... i oby te 11 godzin szybko zleciało

cześc jaewa jak samopoczucie ciężarówko ??

szczęśliwa
no właśnie czytałam wczoraj ale ja akurat w sobotę byłam :( kolejny raz jak pojedziemy to ci napisze wcześniej moze uda nam sie spotkać

Dobrze czytać takie informacje:) ja co prawda mam już córeczkę ale marzy mi się drugi bobasek. A wszyscy mnie starsza, że po tabsach to bardzo trudno zajść

Trudno powiedziec, mysle ze zalezy od organizmu. Ja bralam chyba jedne z mocniejszych tabletek bo odpowiednik Diane35. Myslalam ze bede po nich bezplodna i bede musiala sie leczyc a tutaj plodnosc wrocila bardzo szybko :)
Dodam ze jestem po 30 stce :)
Ciesz sie coreczka i pewnie tez juz za troche bedziesz w ciazy :)

Nika, Sorbus Kochane witajcie :***

Nika dziekuje Kochana bo ja sie juz przestraszylam ze ze mna cos nie teges :P

Sorbus czuje sie dobrze tylko ta sennosc....Moge spac i spac...dzisiaj tez spalam jak S byl w pracy :) A Ty jak tam? Malenstwo fika? :P

Natalka a Ty jak dlugo bierzesz tabletki?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Renna pewnie teraz Ci te tabsy co dal ginek pomoga i tez bedziesz w ciazy bardzo szybko bo wczesniej przeciez pisalas ze nie mialas @ przez pare miesiecy...
Trzymam za Ciebie mocno zacisniete &&&&& :)

Tutaj z forum naszego tez wiem ze Maggy brala tabsy tak dlugo jak ja i tez bardzo szybko zaszla....Chyba w 1 cyklu o ile sie nie myle?

Ale kazdy organizm jest inny....Co nie znaczy ze wszystkie nie doczekamy sie maluszkow bo tutaj wszystkie dziewczyny beda mamusiami wkrotce !!! :P W co bardzo wierze :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry