reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Renna - czesc słoneczko :) po wyprawie super :) spałam jak małe dziecko.....a ty znów bidulko na cały dzień do pracy ......
Misia - ja cytologie mam za sobą na całe szczęście :):) .... bedzie dobrze na pewno :)

reklama
Renna - czesc słoneczko :) po wyprawie super :) spałam jak małe dziecko.....a ty znów bidulko na cały dzień do pracy ......
Misia - ja cytologie mam za sobą na całe szczęście :):) .... bedzie dobrze na pewno :)

No powiem Ci ze niestety caly dzien !!!! Bite 11 godzin masakra jakas. A do tego chyba jakos mi ten duphaston nie słuzy bo jakis humor mam kiepski i czuje sie napompowana jak materac :/ Na to wszystko jeszcze deszcz to juz wogóle gnój!!!!!
Mam nadzieje ze rozkreci sie to wszystko jakos .

Renna - ja pamiętam jak pracowałam w urzędzie i jeden dzień w tygodniu w poniedziałek musiałam siedzieć 10 godzin ludzi multum to ledwo dawałam rady a Ty 11 po raz kolejny ..... podziwiam . Kochana co do duphastonu to ja na niego nie narzekałam ..... rozkręci sie zobaczysz :):) a co do humorku głowa do góry nie wolno sie tu smutać :):)

to nie jest ciezka praca ale 11 godzin na nogach i do tego dzisiaj dostawa :/ Ale ja twarda sztuka jestem dam rade :)
Ja sobie mysle ze to przez te leki mam taki humor niby w ulotce pisze ze samopoczucie moze byc nie halo .....
Zobaczymy 10 dni szybko minie moze bedzie poprawa . Mam nadzieje !!!! Dzisiaj pierwsza przesyłke ci wysyłam :)

misia porównujac maca do mojego sklepu to ja mam plażę :)
szczesliwa podziekujesz jak dostaniesz teraz jeszcze nie masz za co :)

ide kawusie zrobic . Moze którac ma ochote??

Dziewczyny wpadam sie przywitac :) Ale pusto dzisiaj z rana....
Nie wiecie co u Ewci i czy juz wyszla ze szpitala?
A u Mamy co slychac? Tez jej przez weekend nie widzialam...

Kochane klulo mnie dzisiaj dwa razy w brzuszku i czasami boli leciutko...To normalne?
Znowu Was pytam ale Wy bardziej doswiadczone :P

Hej Sorbus i Renna :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam się w poniedziałek i ja również z pracy :zawstydzona/y: no ale cóż zrobić

Renna
a gdzie pracujesz ze po 11 godzin musisz pracować ??

Szczęśliwa
ty kobitko mieszkasz niedaleko mnie nawet :tak: czesto bywam w Katowicach - w sobote nawet w Silesii byliśmy zakupów trochę dla Majci i dzidzi zrobiliśmy
Ja tez cytologie juz mam za sobą - dobra na szczęście - a mój lekarz to w ogóle zleca mi tyle badań że szok - jakis herpes, cytomegalia i tego typu cuda :-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry