reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
bunia87 - ja też mam taką cichą nadzieję, chociaż słyszałam, że im bardziej się chce, tym bardziej nie wychodzi :(
Z pewnoscią Tobie też się uda :)
Ja na mojego też się złoszczę, jednak staram się wybaczać ile mogę.. zaraz sama muszę mu zrobić coś na obiad, bo wróci z pracy i będzie marudził ;P

majqa1 - również witam :)

reklama
Dzis dzień spędziłam z mamą i chrzesniakiem , pojechalismy do mojej cioci na wsi, jej córka moja kuzynka, urodziła dziecko 8 miesiacy temu, wiecie w którym miesiacu skapnęła się, ze jest w ciąży, w 29 tygodniu .... szok ! I ma sliczną zdrową córcię, uśmiechniętą ...
A ja jestem zmęczona, urlop dobiegł konca, jutro cza wstac o 6 ... buuuu

aha co do staranek w tym miesiacu, to niestety znowu nic się nie udało, czekam na @ i lece do ginka ....

Witam Kochane :)

Wlasnie wstalam i pije kawke (slaba):-D
Co tam u Was dzis nowego? Widac jak przez kazdy weekend produkcja idzie wolno;-)
Ja zaraz biore sie za skanowanie dokumentow dla S:tak:

Misia jak wyprawa na dzialke?:happy:

Marybeth duze :*** wiesz za co:-D:-D:-D Trzymam &&&&& zacisniete mocno za Twoje testowanie!!!:tak: Jak testujesz za 5 dni to super:tak: U mnie juz sie II pojawily wlasnie na tydzien przed spodziewana @:laugh2:

Nagapalma witaj Kochana! Ja tez trzymam za Ciebie &&&& zawsze :happy:

Marta hello ciezarowko :))))

Dziewczyny a gdzie Mama? Ewcia juz wrocila ze szpitala? Wiecie cos?

Cześć:)
Chciałam się tylko przywitać:)
Wczoraj wróciliśmy o 24 prawie i dziś ogólnie rozpakowywanie i odsypianie:)) Było bardzo fajnie:)) Chociaż dziś ciężko z chodzeniem bo wczoraj jeszcze 7 godzin na ciężkim szlaku byliśmy (ja z uszkodzona stopą i pod koniec nie mogłam już wogóle iść)
Napiszę więcej jutro albo we wtorek bo dziś padam:)
Miłego dnia:)

Doczytałam tylko o Ewci... dobrze że wkońcu okazało się że wszystko jest ok:)

Jaewa GRATULUJĘ!!!!!!!!

reklama
Dzięki Ewuś:))
Mam nadzieję że masz rację:)
A urlop faktycznie bardzo udany:) Chociaż pewnie jeszcze przez parę dni nie będę mogła chodzić...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry