reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
created - to się cieszę i więcej nie mówię bo wystraszę :-p Teraz młode dziewczyny sobie dobrze radzą w rolach matek więc 21 lat to dobry moment zeby poznać czym jest odpowiedzialność i macierzyństwo :tak: Pewnie dostanę po łbie za ten tekst od trzydziestek :-p

renna - nigdy nie jest za późno babo jedna :-D młoda dupa jesteś nie marudź :-p 50 jeszcze Ci nie stuknęła :-D

Idę się pepsi napić choć nie wolno, ale kawa mnie uśpi na dobre a i tak pół dnia spałam :sorry:

Sol - jak radzą sobie 21-latki, to mogę potwierdzić, bo moja mamusia sobie ze mną poradziła i wyrosłam na dużą dziewczynkę ;p
ale kieeedyś były inne czasy, jak to jest często powtarzane..
Jak już będę miała dzidzię, to za rok ja sama stwierdzę, czy Twoje słowa się sprawdziły :))

A tak poza tym, uważam, że każdy wiek jest dobry na dziecko.
Mam znajomą, która ma 38 lat i urodziła synka, poczęła go naturalnie, chociaż lekarze nie dawali jej nawet szansy zajścia przed invitro :)
Cuda się zdarzają, może u mnie też tak się stanie :)

hejka, wpadam tylko na chwilkę życzyć miłej niedzieli. cały weekend na zjeździe, więc mam jak narazie dość a po głowie plączą się jedynie zagadnienia związane z postępowaniem egzekucyjnym :eek:

witam nowe staraczki, życzę powodzenia.

jaewa widziałam testa- piękny. teraz już nie ma wątpliwości, skoro krecha ściemniała :-D

created mnie się też nie wydaje że jesteś za młoda. ja też miałam 21 lat, jak chciałam zajść w ciążę. niestety u mnie dalej to trwa, ale mam nadzieję, że u ciebie szybciej się uda :tak: powodzenia.

spadam spać, bo jestem głoda, a na małża mam focha, bo jest dupa i tyle. od 17 jestem w domu, obiecał ugotować rosołek. wracałam do domu z taaaaaaaakim jęzorem, a tu co? dupa? dopiero przed chwilą wstawił kuraka :dry: teraz to niech on się ugryzie, ja nie będę wieczności czekać, aż łaskę zrobi. ja mu pokażę jak to jest narobić smaka i nawalić!! napiszę mu smsa, że coś tam dobrego ugotuję, a jak wróci z pracy to go zleję a zacznę gotować na noc. i h**uuuuuu!!

jak widać u mnie nerw i tyle. on mnie wykończy- mój mąż. z każdym dniem normalnie bardziej mnie drażni. idę spać, bo jeszcze go utłukę.

Witam :)

przywitam się z Wami i spróbuję nadrobić lekturę :)

Bunia - braliście ślub w ten sam dzień i miesiąc co my tylko 4 lata później :):):)

Ostatnia edycja:
reklama
Createdbylove ja we wrześniu kończę 21 lat więc nie wiem czym Ty się martwisz:happy::-)

Sol mdłości minimalne co jakiś czas mnie tak przyćmi ale brzuszek ciągnie jak przy @ - czy to jest normalne??
Już nie mogę się doczekać aż Mój Robaczek zacznie kopać:happy::happy2:

Bunia
lepiej idź spać a jak wstaniesz i uda mu się ugotować rosołek to go po przytapiaj troche:-p:rofl2:

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry