reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Szczęśliwa - ty kobitko to masz płaski brzuszek :-p Wczoraj mąż z moimi chrzestnymi mieli ze mnie polewkę o tą piłkę do kosza którą połknęłam :-D

Jezu - położyłam się na piłce żeby odciążyć sobie krzyż a potem wstać nie mogłam bo mnie tak bolało że mąż mnie chciał do szpitala na wyciąg brać :-D

reklama
Witam się niedzielnie

U nas też pogoda kiepska a mnie jak codzien głowa boli ehh

ide trochę poczytać co u was

O widzę, że o ruchach maleństwa rozmawiacie - super sprawa :tak: ja czuję juz od dwóch tygodni ale teraz coraz mocniej - wczoraj nawet Majcie kopnął maluszek ale się cieszyła

Ostatnia edycja:
U mnie pada od wczoraj od 19 więc grrr - pranie mi zmoczyło bo mąż mi nie raczył powiedzieć że pada :dry:

A ja mam na dzisiaj dość ruchów malucha po porannych racuchach bryka jak szalony i się dowiedziałam że sięga już do żołądka :dry: A ostatnio kopnęło M w rękę - ale miał radochę :-p niech poczeka aż będzie dostawał po plerach w nocy jak przy Karoli - wtedy ja się będę śmiała :-D

Witam kobietki!mam maly problem.dzis mam 28 dzien cyklu.rano zaobserwowalam u siebie śluz z bialymi grudkami.od wczoraj troche swedzi mnie na zewnatrz i ciut w srodku.okres nie wiem kiedy powinnam dostac bo w tym miesiacu nie czulam owulki, ale przez ostatnich 8 miesiecy cykle mam regularne-29-31 dni.17 dni temu byłam na cytologii u ginekologa.zbadala mnie i powiedziala ze wszystko ladnie wyglada i jest ok.zastanawia mnie czy to infekcja czy moze poczatek ciaży?w ciaze mi trudno uwierzyc bo przez 8 miesiacy sie staralismy i nic a to juz koniec 9 cyklu.mam 28 lat i nigdy zadnych chorob i infekcji tam nie mialam, wiec nie wiem jak to jest.jak myslicie?

Witam, jestem tu nowa, dlatego w sumie nie wiem, od czego mam zacząć pisanie. Znalazłam to forum przypadkiem, zaczytałam się w nim :)
Też od pewnego czasu, planuję zostać mamą, może niektóre z was pomyślą, że jestem za młoda, że mam na to czas..
Tylko ja czuję, że właśnie teraz on nadszedł :)
Razem z moim partnerem, chcielibyśmy mieć maleństwo, jednak ciągle było to odkładane, z różnych powodów. Teraz wiem, że nie chce już dłużej czekać..
Chcę urodzić dzidziusia w przyszłym roku!! :))

reklama
Misia - hej ciężarówko - jak tam nudności? Mam nadzieję ze bardzo nie męczą :tak:
Kropek pozdrawia koleżankę/kolegę bo kopie właśnie :-p Tak to jest dać dziecku galaretkę na deser :-p

createdbylove - to dobry wiek i wcale nie za młoda - jakbyś miała 17 to bym się zastanowiła :-p Ja mając 22 urodziłam Karolę więc wiem że to dobry wiek :tak:

Jezu czy tylko mi się cały dzień chce spać? Karoli nie mogłam z drzemki wyciągnąć - dopiero wstała jak jej żelka obiecałam :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry