reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pusto tutaj dzisiaj jakos :P
Monia no to jak ten urlop byl taki udany pewnie cos z tego bedzie :P
Wypocznij Kochana i wracaj do nas z nowymi silami :) :*

Skoro juz nikogo nie ma to zycze Wam dobrej nocki i ide zjesc sniadanko :) papa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam się i ja...

Miło, że taki wątek już jest...postanowiłam dołączyć. Razem z moim Mężem postanowiliśmy, że chcemy mieć już drugie dziecko (mamy już prawie 11miesięczną córeczkę Biankę) i właśnie jesteśmy na etapie starań. jak wszystko dobrze się ułoży to w 2011 roku będę szczęśliwą Mamą dwójki już dzieci.
pozdrawiam

Witam się i ja...

Miło, że taki wątek już jest...postanowiłam dołączyć. Razem z moim Mężem postanowiliśmy, że chcemy mieć już drugie dziecko (mamy już prawie 11miesięczną córeczkę Biankę) i właśnie jesteśmy na etapie starań. jak wszystko dobrze się ułoży to w 2011 roku będę szczęśliwą Mamą dwójki już dzieci.
pozdrawiam

tego zycze Tobie sobie i całej reszcie tego forum :)

Wpadam na chwilke zeby zyczyc Wam kochane pieknego poniedzialku!:tak:
Ja zaraz ruszam do garow bo jak S wroci z pracy bedzie glodny a ja chce miec juz wszystko przygotowane;-)
Przed chwilka wlasnie sie obudzilam...Musze drzemac w ciagu dnia, inaczej sie nie da:-D
Brzuch mnie dzisiaj leciutko boli i jak mnie cos zaklulo to az sie wystraszylam:szok:
ale na necie pisze cos o rozciaganiu macicy i rozne madre rzeczy wiec az tak sie tym juz nie przejmuje:happy:
Do napisania kobietki :*:laugh2:

Cześć dziewuszki
No i niestety już po weekendzie. Trochę boli mnie po nim d... bo i w sobotę i niedzielę na rowerze, a że ja kondycji nie mam to wszystko mnie boli :-) Ale mężyk chciał pojeździć. Wczoraj wracaliśmy do domu metrem bo nie dałabym rady o własnych siłach i mi się strasznie w głowie kręciło, aż musiałam usiąść. To potem się zaczął martwić z kim on będzie jeździł jak ja będę w ciąży :-D Nareszcie zaczęło do niego docierać że ten dzień w końcu najdzie, bo do tej pory było to dla niego taki odleeeegły termin :-) Chyba zaczyna być gotowy ;-)

U mnie od rana pada :-( Jest brzydko, a nawet paskudnie :-( Na termometrze nie ma nawet 10 stopni :-( Brrr
Po ostatnich deszczach powyłaziły na ścianach zacieki. Dobrze że to nie moje mieszkanie, bo rozszarpałabym ekipę, która ostatnio to "naprawiała". Już 3 razy w ciągu roku jak tu mieszkamy... A tak niech się ciotka z nimi użera - tylko znowu będziemy mieć przez 3 dni roboli łażących nam po mieszkaniu :wściekła/y:

czesc kochane witam sie poniedziałkowo :)
Jak wczoraj wróciłam od rodzinki poszłam sie umyć i pare minut po 21 zasnęłam i cud przespałam całą noc ani razu nie wstawając :) a co tam u Was ??
Witam nowe staraczki :):)

Witam witam:happy:
Ja niestety parę razy wstawałam na siusiu w nocy:-( i od rana znowu latam.
Zaraz będę miała omlecika pycha na śniadanko:happy:
Szczęśliwa25 a jak Ty się Słońce czujesz????

Misia- witaj kochana :) a czuje sie dobrze ....dzisiaj ide do apteki po tą glukozę i jutro na badanie :(:( pod warunkiem ze nie bedzie zapisów ale to sie dowiem jak pojade popołudniu do laboratorium .....

Dziendobry!!!!! Chociaz zalezy dla kogo!!!!!
U nas od rana pompa z nieba. Leje tak ze zastanawiam sie jak tu do auta sie z mloda wpakowac zeby nie zmoknac :/
Dzisiaj pewnie bede z doskoku bo ide do pracki na caly dzien :/ a przy takiej pogodzie to pewnie ruch bedzie mierny.
szczesliwa jak tam po niedzielnej wyprawie??

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry