S
Sol
Gość
Witam się porannie 
Ja już skorzystałam z usług naszej cukierenki i na śniadanie były bułeczki słodkie i kakao
Ewcia - dzień dobry słoneczko
Mąż też się cieszy na dziewczynkę 
mama - dziękować i to dla Ciebie
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
jaewa - tak to jest że te co zaciążyły uciekają na watki swojego miesiąca porodu - ja osobiście jestem przeciw bo nigdy się tam nie mogę znaleźć
albo wieczne marudzenie albo monotematyczność
Wolę siedzieć tu z wami 
zapmarta - no wolałabym tylko teraz jak przez 20 tygodni się nastawiałam że może być chłopiec ciężko się przestawić
A tym bardziej się cieszę że mąż się na Emilkę zgodził
A dałam mu do wyboru całą gamę imion 
Szczęśliwa - już Ci mówię - miałam Ci wczoraj napisać ale wyleciało mi z głowy
4.4 mmol oznacza po polsku - wynik z glukometru - 80 a 4.6 = 82 więc wyniki masz super
Bo norma na czczo jest do 100-120 a w godzinę po obciążeniu do 140
I nie przejmuj się że masz małą różnicę - taka powinna być przy prawidłowo działającej trzustce
A moja babcia się dowie o imieniu jak będę pewna na 100% chyba 
v-jolka - ta mata to super sprawa
a zorientuj się czy młoda nie przepada za jakimś zespołem (hanna montana, high school musical) bo są i takie maty to radocha byłaby podwójna 
josephine - dziękować
a masz rację - korzystajcie jak macie blisko :-) A gdzieś się przeprowadziliście że korzystasz póki możesz - przepraszam jeśli nie doczytałam 
renna - dobry
Dzisiaj mam jakiś taki fajny nastrój
Radocha od rana. Emilka kopnęła Karolę i M po łapkach
Karola się wystraszyła a potem zaczęła śmiać a M się cieszył
Do tego poranna jeszcze ciepła jagodzianka i kakao i człowiek ma banana na ryjku
Spadam się ubierać i ubrać Karolę skoro mamy jechać
Tylko teraz zaczynam się zastanawiać czy nie lepiej poczekać aż będzie na 100% pewne żeby później przykrości nie było :-(

Ja już skorzystałam z usług naszej cukierenki i na śniadanie były bułeczki słodkie i kakao

Ewcia - dzień dobry słoneczko
Mąż też się cieszy na dziewczynkę 
mama - dziękować i to dla Ciebie

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
jaewa - tak to jest że te co zaciążyły uciekają na watki swojego miesiąca porodu - ja osobiście jestem przeciw bo nigdy się tam nie mogę znaleźć
albo wieczne marudzenie albo monotematyczność
Wolę siedzieć tu z wami 
zapmarta - no wolałabym tylko teraz jak przez 20 tygodni się nastawiałam że może być chłopiec ciężko się przestawić
A tym bardziej się cieszę że mąż się na Emilkę zgodził
A dałam mu do wyboru całą gamę imion 
Szczęśliwa - już Ci mówię - miałam Ci wczoraj napisać ale wyleciało mi z głowy
4.4 mmol oznacza po polsku - wynik z glukometru - 80 a 4.6 = 82 więc wyniki masz super
Bo norma na czczo jest do 100-120 a w godzinę po obciążeniu do 140
I nie przejmuj się że masz małą różnicę - taka powinna być przy prawidłowo działającej trzustce
A moja babcia się dowie o imieniu jak będę pewna na 100% chyba 
v-jolka - ta mata to super sprawa
a zorientuj się czy młoda nie przepada za jakimś zespołem (hanna montana, high school musical) bo są i takie maty to radocha byłaby podwójna 
josephine - dziękować
a masz rację - korzystajcie jak macie blisko :-) A gdzieś się przeprowadziliście że korzystasz póki możesz - przepraszam jeśli nie doczytałam 
renna - dobry

Dzisiaj mam jakiś taki fajny nastrój
Radocha od rana. Emilka kopnęła Karolę i M po łapkach
Karola się wystraszyła a potem zaczęła śmiać a M się cieszył
Do tego poranna jeszcze ciepła jagodzianka i kakao i człowiek ma banana na ryjku
Spadam się ubierać i ubrać Karolę skoro mamy jechać
Tylko teraz zaczynam się zastanawiać czy nie lepiej poczekać aż będzie na 100% pewne żeby później przykrości nie było :-(
Ostatnio edytowane przez moderatora: