Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hej,
mama, ale Domiś mnie wzruszył... już sobie wyobrażam jak on musi czekać na Ciebie, jak po niego jedziesz.
sol, to chyba dobrze, że dziewczynka, bo z tego co pisałaś to chciałaś dziewczynkę.
szczęśliwa ja nie pomogę w interpretacji wyników... u mnie jest coś nie tak z trzustką. Jak wypiję glukozę to nie podnosi mi się wcale poziom glukozy, a wręcz spada...
jaewa, ważne że badania masz zrobione. W PL są też tylko 3 badania USG refundowane. Reszta jak chcesz prywatnie.
Ja mam teraz w poniedziałek połówkowe.
monia, zazdroszczę takiego leniuchowania, przydałoby mi się...Miłego dnia))
V jolka, nie mogę podejrzeć w pracy co tam wybrałaś dla 7 latki, ale powiem ci co moja 7 letnia chrześnica uwielbia: WSZYSTKO CO JEST Z HANNAH MONTANA (piórnik, koszulka, piżama). W smyku jest tego całe mnóstwo.
OO jakie cieplutkie przywitanie
Czuję się dobrze
Gdyby nie fakt, że nie mam @ i od czasu do czasu pokłuwanie brzusia, no i przede wszystkim zdjęcie USG, to w życiu bym nie powiedziała, że w ciąży jestem...
ale każda ciąża jest inna i MUSI być dobrze...![]()
OO jakie cieplutkie przywitanie
Czuję się dobrze
Gdyby nie fakt, że nie mam @ i od czasu do czasu pokłuwanie brzusia, no i przede wszystkim zdjęcie USG, to w życiu bym nie powiedziała, że w ciąży jestem...
ale każda ciąża jest inna i MUSI być dobrze...![]()