reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
czesckochane witam sie porannie z kawusia :):)
Sol - gratuluję dziewczynki :) .... ja też bardzo kochałam babcie od strony mojej mamy ale nie mogę ewentualnie dać dziewczynce na imię jak moja babcia bo miała na Imię Agnieszka wiec ja odziedziczyłam to imię :P:P:P
Mamcia- hej :)
V_jolka- cześć :)
Jaewa - dobrze że poszłaś ja dałam Ci radę nie wiedząc jak to jest uwas :) i jeszcze raz gratuluje fasolinki :)
Renna- witaj kochana :* jak córeczka??
Kochane zna sie tu ktoś na wynikach glukozy ?? bo ja mam wynik w mmol/l i jestem zielona :(

reklama
V-JOKLA- nie dziekuj-rozumiem;-)a prezent jak najbardziej si-pozbedzie sie dziecie energii-rodzice beda zadowoleni:-D:-D

RENNA- moje samopoczucie po hormonach nad podziw dobre-waga mi jedynie stoi juz 10 dzien ,ale dobrze ze w gore nie idzie...jeszcze 7 hormonów i potem tydzien przerwy i znowu 21 tabletek + Clo:sorry2::sorry2:

JAEWA- kochana jesteś -dziekuje:) :*
SZCZESLIWA- witaj-no Ty za tydzien sie dowiesz Kto tam buszuje w brzuszku:)))

Ostatnia edycja:
Szczesliwa dziekuje za wszystko i rady tez! Pewnie dalej bede podpytywac w razie watpliwosci :)
A jak tam Twoja kruszynka? :*

Mama Slonce masz PW :)

Jaewa- słoneczko moja kruszynka śpiocha chyba :P:P a tak daje czadu z kopniakami :):) Pytaj kochana ile chcesz :) jak bede wiedziałą to pomogę :):) za tydzień o tej godzinie bede już czekała na pojechanie na usg :):) bo mam na 13 :):)

No trochę się obrobiłam:)

Vjolka faceci czasem tak maja i już... Trzeba przeczekać:(
Ja się uczę w takich sytuacjach nic nie mówić bo potem z pierdoły może się zrobić mega kłótnia...

Mamuś - cześć:) Dobrze że nie tyjesz na hormonach i dobrze się czujesz:)) Oby tak dalej:) A jak tam Domis w przedszkolu? Bo on chyba pierwszy raz zaczął chodzić co?

A i własnei Sol doczytałam że raczej dziewczynka będzie:)) Gratuluję:) Imię też piękne:)) Moja prapra babcia się tak nazywała ale jej nie znałam i podobno wredna była... Ale imię ladne i tak:)

szczęśliwa a powiedz co byś wolała? Chlopca czy dziewczynkę??
Ja na wynikach glukozy się niestety nie znam:(

Ostatnia edycja:
Monia - ja zawsze marzyłam o sunysiu :) jak mnie spotkała sąsiadka pielęgniarka mówi tak i jak synuś sie czuje ...... a ja jej mówie ze jeszcze nie wiem co bedzie ....a ona ale pani wygląda na synusia wiec ładnie jej powiedziałam ze mam nadzieje ze bedzie miała pani rację :):)

kochane trzeba byc twardym a nie miętkim :)

V-jolka ale ja nie czaruje!!!!!!! To mój szef tak gada bo mam najwieksze utargi zawsze :)A co do prezentu to fajna sprawa pod warunkiem ze ma go kto dziecku podłączyć. Ale ogólnie to uwazam ze prezent trafiony jak na 7 -lat. Powiem Ci jeszcze ze ja mam tez nie wyparzoną buzie strasznie ale ostatnio wziełam sie na sposób i sobie milcze jak J cos zaczyna sie czepiac. On sobie pogada pogada troche czasu minie a ja wtedy z usmiechem na twarzy mu tak pojade ze od razu mu sie kłótni odechciewa :)

ja tak nie umiem :-(

czesckochane witam sie porannie z kawusia :):)
Sol - gratuluję dziewczynki :) .... ja też bardzo kochałam babcie od strony mojej mamy ale nie mogę ewentualnie dać dziewczynce na imię jak moja babcia bo miała na Imię Agnieszka wiec ja odziedziczyłam to imię :P:P:P
Mamcia- hej :)
V_jolka- cześć :)
Jaewa - dobrze że poszłaś ja dałam Ci radę nie wiedząc jak to jest uwas :) i jeszcze raz gratuluje fasolinki :)
Renna- witaj kochana :* jak córeczka??
Kochane zna sie tu ktoś na wynikach glukozy ?? bo ja mam wynik w mmol/l i jestem zielona :(

Witaj

V-JOKLA- nie dziekuj-rozumiem;-)a prezent jak najbardziej si-pozbedzie sie dziecie energii-rodzice beda zadowoleni:-D:-D

A że dziecko nad wyraz ruchome, więc tak sobie pomyślałam, że się przyda.... :-D

No trochę się obrobiłam:)

Vjolka faceci czasem tak maja i już... Trzeba przeczekać:(
Ja się uczę w takich sytuacjach nic nie mówić bo potem z pierdoły może się zrobić mega kłótnia...(

ja mam buzię niewyparzoną, więc u nas każda kłótnia jest MEGA
ale potem jakie przyjemne godzenie

Monia - ja zawsze marzyłam o sunysiu :) jak mnie spotkała sąsiadka pielęgniarka mówi tak i jak synuś sie czuje ...... a ja jej mówie ze jeszcze nie wiem co bedzie ....a ona ale pani wygląda na synusia wiec ładnie jej powiedziałam ze mam nadzieje ze bedzie miała pani rację :):)

Ja w pierwszej ciąży od początku czułam, że będzie chłopiec..
Z Tosią też czułam, że będzie dziewczynka, ale w tym wypadku nie udało się tego sprawdzić :-(

reklama
cześć Ewcia:)

Ale zła jestem!!!
Była u mnie baba z kadr i się pyta przez ile ja jeszcze mam mieć rehabilitację... Bo mam oficjalne pozwolenie od szefowej żeby we wtorki wychodzic wcześniej. Chodzę do pani psycholog ale oficjalnie to była rehabilitacja... No i się na mnie wydarła że ileż można na to chodzić... No i muszę coś innego wymyslic żeby dalej wychodzić we wtorki:((( A jak się skończyła drzeć i się zapytałam co z moimi dodatkowymi dniami urolpu których mi nei doliczyły to się zamknęła i kazała mi sobie innym razem przyjśc. Malpa jedna...
Chcę chodzić do mojej pani psycholog ale teraz musze chwilę odczekać i wymyślić inny powód do wyjśc...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry