reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jaewa u mnie no powiem Ci ze nic specjalnego. Amelka jest konkretnie przeziebiona bylismy wczoraj na ostrym dyzuze bo zaczeła kaszlec tak jak kiedys w polsce (wtedy wyladaowalysmy w szpitalu z zapaleniem płuc) wiec wolalam sie upewnic ze jest osluchowo czysto i jest. \dostała co prawda syrop ale wykrztusny nie antybiotyk. A że ja w polsce pracowałam w aptece to od siebie jeszcze jej podaje witaminki :)
A Ty jak sie czujesz??

V-jolka z humorami róznie bywa. Dzisiaj w miare choc za chwile bede sie zbierac do pracki bo dzisiaj mam znowu zmiane na szczescie do 15 .00 :)
A kłótnia z mężem sie nie przejmuj. Przejdzie mu. Bedzie Cie jeszcze ładnie przepraszał :) Jak tam ruch w interesie??

reklama
Vjolka kochana ja sie tez poklocilam z S ale ze jako kobiecie w ciazy przysluguje prawo spokoju troche wyluzowal....
Moge zapytac o co poszlo? Pewnie o jakas bzdure?

Dokładnie..
Poszło o pierdołę....
Bo nie zawołałam Kacpra na czas z podwórka i moment pójścia spać naszego "małego" (całe 34 kg) mężczyzny przedłużył się o 15 minut...
A ja chciałam dziecku zrobić frajdę...
Bo dopiero przed wieczorem zrobiło się u nas słonecznie i w miarę ciepło...
ehhhhh

V-jolka z humorami róznie bywa. Dzisiaj w miare choc za chwile bede sie zbierac do pracki bo dzisiaj mam znowu zmiane na szczescie do 15 .00 :)
A kłótnia z mężem sie nie przejmuj. Przejdzie mu. Bedzie Cie jeszcze ładnie przepraszał :) Jak tam ruch w interesie??
Normalnie na kolana będzie padał przede mną :-D
A ruch?!
Jak to w handlu - raz mniejszy raz większy, ale najważniejsze, że się kręci i że nie dokładam, a jeszcze co nieco zostaje...

Ostatnia edycja:
witam sie rowniez..
SOL- gratki Emilki:tak:
JAEWA- czyli ciąża na 100%-super-teraz poprosimy o ciążowe fluidki;-)
V-JOLKA- chlopy.......:crazy:
RENNA- czesc-cora w przedszkolu czy dopiero prowadzosz??moje juz od 8 w przedszkolu:tak:

witam wszystkie i mam nadzieje,ze jeszcze kilka fasolek sie ujawni bo jeszcze troche nas zostalo......

MARY-BETH- robilaś test czy jutro?????????????

V-jolka to chociaz z tego sie ciesz ze w handlu jakos idzie:)
Ja tez dzisiaj ide do pracy wiec jak znam zycie to bedzie ruch!!!! Szef sie smieje ze mnie ze chyba tych kientów cczaruje ze mam takie utargi :)

mama córe za chwile prowadze wiec znikne na moment bo u nas troszke pózniej zaczynaja ale i tak juz piszczy ze chce isc. Jak samopoczucie??

Ostatnia edycja:
Renna ja czuje sie dobrze. Cycuchy bola, dol brzuszka czasami ale b.lekko, wymiotow nie mam, mdlosci nie mam :P
Ciesze sie ze z Twoja mala wszystko dobrze :)

Vjolka no tak oni to zawsze powod sobie na klotnie znajda nie ma co! Nie odzywaj sie bo z glupim w takiej sytuacji nie wygrasz...On i tak bedzie sie upieral ze ma racje...Moj tez czasami taki zaczepny jest...

Mama Kochana witaj! Ja nie umiem znalezc tego znaczka na klawiaturze z fluidkami...A moga byc takie?

:)

Marybeth Kochana mialas testowac dzisiaj o ile pamietam!!!! Trzymam &&&&& :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam sie rowniez..
V-JOLKA- chlopy.......:crazy:
witaj słońce
dokładnie...
nic więcej mówić nie potrzeba

V-jolka to chociaz z tego sie ciesz ze w handlu jakos idzie:)
Ja tez dzisiaj ide do pracy wiec jak znam zycie to bedzie ruch!!!! Szef sie smieje ze mnie ze chyba tych kientów cczaruje ze mam takie utargi :)

To weź no wskakuj na miotełkę i troszkę u mnie poczarujesz ;-):-D

Renna ja czuje sie dobrze. Cycuchy bola, dol brzuszka czasami ale b.lekko, wymiotow nie mam, mdlosci nie mam :P
Ciesze sie ze z Twoja mala wszystko dobrze :)

Vjolka no tak oni to zawsze powod sobie na klotnie znajda nie ma co! Nie odzywaj sie bo z glupim w takiej sytuacji nie wygrasz...On i tak bedzie sie upieral ze ma racje...Moj tez czasami taki zaczepny jest...

Ale ja z tych bardziej pyskatych, więc u nas jak już się zacznie - to burza z piorunami murowana

Ale nic to..
trzeba zapomnieć i uśmiechać się do ludzi....

Powiedzcie, czy to dobry prezent na urodziny dla 7 latki?
http://allegro.pl/show_item.php?item=1203587749

Ostatnia edycja:
V-JOLKA ale my twarde jestesmy i poradzimy sobie z Nimi:tak:utargu duzego życze.

JAEWA- pewnie,ze takie tez moga byc:tak::tak:a ~~~~ sa na klawiaturze obok cyfry 1-z lewej strony;-)zaraz napisze Ci PW:tak:

Mamunia zaraz Ci napisze PW daj mi tylko sprawdzic :*
ZNALAZLAM!!!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Te fluidki sa takie male bo od malej fasolki :) Ale wyslane z serca :*

reklama
kochane trzeba byc twardym a nie miętkim :)

V-jolka ale ja nie czaruje!!!!!!! To mój szef tak gada bo mam najwieksze utargi zawsze :)A co do prezentu to fajna sprawa pod warunkiem ze ma go kto dziecku podłączyć. Ale ogólnie to uwazam ze prezent trafiony jak na 7 -lat. Powiem Ci jeszcze ze ja mam tez nie wyparzoną buzie strasznie ale ostatnio wziełam sie na sposób i sobie milcze jak J cos zaczyna sie czepiac. On sobie pogada pogada troche czasu minie a ja wtedy z usmiechem na twarzy mu tak pojade ze od razu mu sie kłótni odechciewa :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry