Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam wieczorkiem. Ja już na szczeście w domku. Jestem dzisiaj strasznie śpiąca ale zachciało mi sie pierogów ruskich i zaraz bede robić
Na wieczór biorą mnie mdłości ale takie malutkie także dam rade
Chciałam dzisiaj włożyć swoje ulubione spodenki takie moro a nie moge dopiąć --> jak już sie uda to mnie cisnie bardzo
Witam Wszystkie Staraczki i Przyszłe Mamusie
ja niedawno wróciłam z pracy, jestem taka zmęczona, zaraz kąpiel i do łóżeczka..
aj.. jak czytałam poprzednie posty, to mi się smutno zrobiło..
Ale jak Jola mówi - Nie można się poddawać.
Zyczę spokojnej nocy :*
witajcie , mogę sie dołączyć?? ja z mężem staramy sie o drugie dzidzie , to już 4 cykl i chyba nic, 1 m-c temu spożnił mi sie okres aż 4 tyg. i myślałam że sie udał ale nie . Została nadzieja i wiara że sie uda następnym razem. pozdrawiam wszystki staraczki i i gratuluje tym którym sie udało . POZDRAWAIM
Wleciałam zobaczyć co słychać ale widzę nadal pustki, a kiedys był tu taki ruch... Sol gratuluję kochana i&&&&& zaciśniete za córcię:-)
Ja pogadałam z mamą05 przez czas i szykuję sie do spania. W dzień ziewam jak szalona a wieczorem kręcę się w łóżku. Mam nadzieję, ze wyjdę z doliny niedługo bo sama siebie nie lubię Halina witaj i pisz jak najczęściej:-)