reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witam i ja popołudniowo z zieloną herbatą w ręku :)

Mam nadzieję dziewczyny, że jutro będziecie miały lepsze już humorki bo najgorzej wpaść w mega dół.

Witam wieczorkiem. Ja już na szczeście w domku. Jestem dzisiaj strasznie śpiąca ale zachciało mi sie pierogów ruskich i zaraz bede robić:happy::happy::happy:
Na wieczór biorą mnie mdłości ale takie malutkie także dam rade:happy:

Chciałam dzisiaj włożyć swoje ulubione spodenki takie moro a nie moge dopiąć --> jak już sie uda to mnie cisnie bardzo:szok::szok::szok::szok:

Tule Was wieczornie i jeszcze zajrze:happy::happy:

Witam Wszystkie Staraczki i Przyszłe Mamusie :)
ja niedawno wróciłam z pracy, jestem taka zmęczona, zaraz kąpiel i do łóżeczka..
aj.. jak czytałam poprzednie posty, to mi się smutno zrobiło..
Ale jak Jola mówi - Nie można się poddawać.
Zyczę spokojnej nocy :*

Sol na 90% będzie miała Dziewczynkę:-)
Za 3-4 tyg. okaże się w 100% gdyż dziś złożyła nóżki i schowała dupkę pod żołądek
:-p

witajcie , mogę sie dołączyć?? ja z mężem staramy sie o drugie dzidzie , to już 4 cykl i chyba nic, 1 m-c temu spożnił mi sie okres aż 4 tyg. i myślałam że sie udał ale nie . Została nadzieja i wiara że sie uda następnym razem. pozdrawiam wszystki staraczki i i gratuluje tym którym sie udało . POZDRAWAIM
ticker.php

reklama
Wleciałam zobaczyć co słychać ale widzę nadal pustki, a kiedys był tu taki ruch...
Sol gratuluję kochana i&&&&& zaciśniete za córcię:-)
Ja pogadałam z mamą05 przez czas i szykuję sie do spania. W dzień ziewam jak szalona a wieczorem kręcę się w łóżku. Mam nadzieję, ze wyjdę z doliny niedługo bo sama siebie nie lubię:szok:
Halina witaj i pisz jak najczęściej:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry