reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
helllo baby:-D
wczoraj napisalam dluuuugiego posta i nagle komp.mi sie wylączyl:crazy:wiec pomyslalam "pierd....e nie odpalam:crazy:"Tom byl na siatce ,dzieci spaly wiec moglam bez wyrzutów siedziec z Wami i co:wściekła/y: no ale dzis jestem i mam nadzieje ,ze troche z Wami popisze..

ja dzis moge sie pochwalic ,ze moja waga po 10 dniach stania w miejscu ruszyla w dol o cale 300 gram:-D:-Dmam nadzieje,ze jutro tez bedzie mniej:tak:

u mnie leje jak 150:angry:od polowy nocy i caly czas-zmoklam jak zawozilam dzieci do przedszkola...
wypilam kawke ,wciągnelam sniadanko i zaraz biore sie za odkurzanie.

milego dnia wszystkim -mam nadzieje,ze u Was bardziej pogodnie...

reklama
Witajcie. :*

Mama - no to super, że waga ruszyła. :)

Ja już bym chciała żeby był poniedziałek i USG bo to pobolewanie podbrzusza mnie doprowadza do rozpaczy. :( Tak się martwię, czy u Maleństwa wszystko dobrze... :(

I jeszcze jakiś idiota od kilku dni puszcza nam sygnałki na telefon stacjonarny. :/ Zaczyna mnie to denerwować... Idę czytać, jak wygląda procedura zmiany numeru w TP...

Hej Laseczki:)
Pamieta mnie tuttaj ktos jeszcze;)?
Dzisiaj nareszcie wolny dzionek, do 13 luz :)
A co tam u Was?? Niestety nie dam rady nadrobic chocbym na tydzien przysiadla.

Renna - może nie bedzie padać :):)
Krakowianka - nie denerwuj sie tak ..... minie szybko do poniedziałku ...ja czekam 9 tygodni żeby zobaczyć malca :):)
w ogóle rozmawiałam wczoraj z koleżanką która też jest w ciąży i niestety kolejna zalicza sie do brania duphaston plus nos-pa ma zagrożoną ciąże ..... miała bóle brzucha ....
Pralinko - witaj co tam u Ciebie ??

Cześć Wszystkim,
u nas remont już drugi tydzień w domu, a w pracy Skarbówka
Jestem już tym wszystkim zmęczona.
Na dodatek mam dni płodne, a śpimy z mężem w jednym pokoju z babcią i fasolki w tym miesiącu nie będzie....
Całusy wszystkim,
staram się choć raz dziennie do Was zajrzeć, aby być na bieżąco.

No toś mnie Szczęśliwa tymi bólami brzucha u koleżanki nie pocieszyła... :( Czy ja naprawdę aż tak dużo chcę od życia...? Chcę tylko, żeby nasze Dzieciątko było zdrowe... :(

Zizi a łazienkę mają??? Przeciez tam też można:))))
My tak robiliśmy jak mieszkaliśmy z teściami kiedyś:)

edit:
Mama jak ja ci teraz zazdroszczę tego spokojnego siedzenia w domu....

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Szczesliwa:)
A dziekuje, zyje sobie:D Standardowo pewnie sie w tym cyklu nie udalo, ale postanowilam za to zrobic pozadek z zebolami i usuwam madrosci;)
Jak bede w ciazy to jak wiadomo przeswietlenia odpadaja, tak wiec najpierw zebole i dzieki temu juz sobie nic nie wkrecam:)
Poza tym duzo pracy niestety, duzo osob na L4, we wrzesniu jeszcze duzo na urlopie..
Wiec w zasadzie tylko praca i praca... A jak Wy?? Tzn Ty i Malenstwo:)?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry